Τετάρτη 19 Ιανουαρίου 2011

ST.GEORGE ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ ΔΟΞΑ ΠENTΑΛΟΦΟΥ 55-65 (ΜΠΑΣΚΕΤ)

Πρωτάθλημα Γ2 Ανδρών 1ος Όμιλος 
Οργάνωση ΕΚΑΣΘ Γήπεδο Νεοχωρουδας Ημ/νια 17/01/11 Ωρα 21.30 
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ Α'ΚΑΜΠΑΣ  Β'ΑΓΡΑΦΙΩΤΗΣ 

Σαφώς ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η Δόξα δίκαια επικράτησε στο τοπικό ντέρμπι φάνηκε να έχει πιο δεμένο σύνολο και περισσότερο οργανωμένη ομάδα, απο την μεριά της ST.GEORGE ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ   η οποία δεν απείλησε σε κανένα σημείο του αγώνα παρά μόνο στην αρχή όταν προηγήθηκε για πολύ λίγο, επιθετικά αν και ήταν σχετικά πολύ καλή  αμυντικά δεχόταν το εύκολο καλάθι, πουλούσαν την μπάλα δίνοντας την δυνατότητα για δεύτερες και τρίτες επιθέσεις, απο την ομάδα ST.GEORGE ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ  διακρίθηκε ο Χατζηκωστής και ο Αποστόλου  ενώ ΜVP  του αγώνα ο Μενεξές με 21π(2) τρίποντα ,ήταν το κλειδί για την νίκη της Δόξας.
Η πολύ όμορφη ατμόσφαιρα στον αγώνα που δημιουργήθηκε και απο τις δυο πλευρές στιγματίσθηκε στο τέλος απο ορισμένους ανεγκέφαλους οι οποίοι άναψαν πυρσούς και έκαψαν το παρκέ το γηπέδου διαπληκτίσθηκαν φέρνοντας αναστάτωση χωρίς λόγο.
Ο Δήμος θα πρέπει να μεριμνήσει την επόμενη φορά να υπάρχει και αστυνομική κάλυψη για την αποφυγή τέτοιων ενεργειών που μόνο θλίψη και στενοχώρια φέρνουν για αυτό το γήπεδο που είναι ενα στολίδι.
Ειλικρινά είναι λυπηρό για ορισμένα άτομα έρχονται κατ'επανάληψη μόνο και μόνο για να προκαλέσουν ζημίες και φασαρίες  στο συγκεκριμένο αγώνα.

ποντοι ST.GEORGE

Hatzikostis 18
Apostolou 13(1)
Zlatis Al. 7
Georgousis 5
Boufidis 5
Teliousis S. 3
Tsakiris 2
Spirides 2

Δοξα Π, 
Menexes 21(2)
Atesis 15
Giofkas G 11(1)
Pashaloudis 6
Karkaris 6
Narasianis 2
Giofkas th. 2
Giofkas P 1
Touskas 1
ΣΚΟΡ: (Α)12-17  (Β)09-13  (Γ)19-22  (Δ)15-13
Σημείωση *δεν προσήλθε χρονομετρητής των 24" σε ενα τέτοιο κρίσιμο ματς ενώ η εκασθ μερίμνησε να στείλει άτομο για τα εισιτήρια...
  Παρακολουθήστε τα highlights του αγώνα

Δεν υπάρχουν σχόλια: