Κυριακή 23 Ιανουαρίου 2011

Προελαύνει η Δόξα Ρετζικίου, θα αντιδράσει ο Κεραυνός;

Μετά το πέρας και αυτής της αγωνιστικής νομίζουμε ότι τα πράγματα έχουν αρχίσει και ξεκαθαρίζουν. Φυσικά μεγάλο ρόλο σε αυτό έπαιξαν οι συνεχόμενες ήττες του Κεραυνού Ωραιοκάστρου που έφεραν την ομάδα στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή. Η αλλαγή προπονητή στη Δόξα Ρετζικίου φαίνεται πως έχει ενεργήσει ευεργετικά. Το πρόσωπο της ομάδας έχει αλλάξει άρδην το έργο του νέου προπονητή έχει αρχίσει ήδη και φαίνεται. Μάλιστα η διοίκηση της ομάδας πιστώνει στον νέο τεχνικό το μεγάλο διπλό μέσα στο Ωραιόκαστρο.
Στη δεύτερη θέση ανέβηκε ο Αργοναύτης, που αν και δεν ξεκίνησε καλά στο πρωτάθλημα έδειξε στη συνέχεια ένα τελείως διαφορετικό πρόσωπο και πήρε τα αποτελέσματα που έπρεπε. Η ομάδα της Καλαμαριάς που πέρσι έχασε για λίγο την άνοδο στις Εθνικές κατηγορίες είναι πλέον στη δεύτερη θέση και έχει μία συνεχόμενη αγωνιστική άνοδο.
Πάμε τώρα στο μεγάλο ερωτηματικό του πρωταθλήματος. Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου αν και μέχρι το τέλος του 2010 έπαιρνε τους πάντες παραμάζωμα, με την επανέναρξη του πρωταθλήματος, ήρθαν δύο ήττες, ειδικά η μία απρόσμενη, και έφεραν την ομάδα από την πρώτη θέση στην τρίτη μαζί με τον Ζέφυρο. Ο Δημήτρης Καραμιχάλης και η διοίκηση του Κεραυνού έχουν βρει κάποιες λύσεις στα προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί και το σίγουρο είναι ότι θα πορευτούν μαζί μέχρι το τέλος της σεζόν. Εξάλλου οι συνεργασία ανάμεσα στις δύο πλευρές στηρίζεται στην αμοιβαία εμπιστοσύνη που υπάρχει.
Θα ήταν άδικο να μην αναφερθούμε στον Ζέφυρο που αθόρυβα, με πολύ καλό μπάσκετ και χωρίς τυμπανοκρουσίες πάτησε στην τρίτη θέση μαζί με τον Κεραυνό και ατενίζει το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ο Πόλυς Γεωργιάδης έχει κάνει καταπληκτική δουλειά και όλοι παραδέχονται ότι αν όχι φέτος, του χρόνου, αν συνεχίσει βέβαια η ομάδα στον ίδιο ρυθμό, θα ανέβει ο Ζέφυρος κατηγορία.
Σε ότι αφορά την παραμονή στην κατηγορία, εκεί τα πράγματα είναι ρευστά, γιατί αναμένεται να πέσουν πολλές ομάδες στο τοπικό από τις Εθνικές κατηγορίες. Αστέρας Σίνδου και Ελπίδα Αμπελοκήπων θα είναι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου οι δύο ομάδες που θα υποβιβαστούν, ενώ από κει και πέρα η Βεργίνα, ο Μέγας Αλέξανδρος Καλοχωρίου, η Νεάπολη, ο ΒΑΟ και η Ευκαρπία θα δώσουν μεγάλη μάχη για τη σωτηρία μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Δημοσιεύτηκε από 
http://northbasket.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: