Τρίτη 18 Ιανουαρίου 2011

ΠΑΟ ΞΥΛΟΥΠΟΛΗΣ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 2-2 (ποδοσφαιρο)

Deja vu είχαμε στο γήπεδο του Ξυροχορίου καθώς ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου κατάφερε να αποσπάσεις ισοπαλία από την ομάδα του ΠΑΟ Ξυλούπολης με το τελικό σκορ να είναι ίδιο όπως και την περσινή χρονιά ανάμεσα στις δυο ομάδες με 2-2. Η ομάδα του Ωραιοκάστρου με αυτήν την ισοπαλία της έμεινε μόνη στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 στο 49’ λεπτό, κατάφερε τελικά να ισοφαρίσει την ομάδα του ΠΑΟΞ με δυο προσωπικά τέρματα του Χαράλαμπου Παυλίδη στο 53’ και 78΄λεπτό του παιχνιδιού. Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου με αυτήν την ισοπαλία έμεινε αήττητη για 9 συνεχόμενο παιχνίδι και συνεχίζει την πορεία της προς την κορυφή. Το αποτέλεσμα κρίνετε θετικό καθώς η ομάδα του Ωραιοκάστρου ήταν πίσω στο σκορ και κατάφερε να ισοφαρίσει το παιχνίδι κάτι που δείχνει ότι η φετινή ομάδα έχει «μέταλλο» και δεν παρατάει εύκολα τα παιχνίδια αλλά τα παλεύει μέχρι τέλους.

Ατομική απόδοση παιχτών:

ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Ύστερα από μια πολύ καλή σειρά αγώνων ο τερματοφύλακας του Κεραυνού δεν έπιασε την ίδια απόδοση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Στο πρώτο τέρμα που δέχεται η ομάδα του φέρει εν μέρει ευθύνη αφού δέχεται τέρμα από τα σχεδόν 30 μέτρα αλλά η ευθύνη βαραίνει και την μεσοαμυντική γραμμή της ομάδος καθώς ο επιθετικός διένυσε 15 μέτρα δίχως να τον μαρκάρει κανείς και κατάφερε να βρει το χώρο και το χρόνο ώστε να εξαπολύσει έναν κεραυνό και να κάνει το 1-0. Στο δεύτερο τέρμα έκανε ότι μπορούσε και αν και βρήκε την μπάλα εκείνη κατέληξε και πάλι στα δίχτυα του.

ΜΕΛΕΓΓΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Ήταν από τους πιο θετικούς και μαχητικούς μέσα στο παιχνίδι. Έκοψε αρκετές προσπάθειες των αντίπαλων επιθετικών και ανέβασε ψυχολογικά τους παίκτες όταν και βρισκόντουσαν πίσω με δυο τέρματα δίνοντας τους το ερέθισμα για την ολική επιστροφή στο παιχνίδι.

ΤΑΧΥΔΡΟΜΙΔΗΣ ΛΕΥΤΕΡΗΣ
Πολύ καλός και μαχητικός καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού. Σκληροτράχηλος αμυντικός με πολύ δυνατά στοιχεία στο παιχνίδι του. Κάλυψε επάξια το κενό που άφησε ο τραυματίας Λόλας και δείχνει ότι είναι μια πολύ καλή και αξιόπιστη μονάδα για την ομάδα του.

ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΙΔΗΣ ΑΝΕΣΤΗΣ
Μέτρια εμφάνιση για τον νεαρό αμυντικό του Κεραυνού με πολλά λάθη κυρίως στις μεταβιβάσεις του στην αρχή του παιχνιδιού τα οποία τον συνόδεψαν μέχρι και το τέλος της αναμέτρησης.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
Μέτρια εμφάνιση και για τον αριστερό αμυντικό του Κεραυνού καθώς είχε έναν πολύ καλό προσωπικό αντίπαλο ο οποίος τον δυσκόλεψε αρκετά στο τρόπο αντιμετώπισης του.

ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Πάρα πολύ καλός για ακόμη ένα παιχνίδι ο οποίος επέδειξε την κλάση του για ακόμη μια φορά. Είχε πάρα πολύ καλές εκτελέσεις στα στημένα που κέρδισε η ομάδα του δίνοντας μάλιστα και την ασίστ στο πρώτο τέρμα που πέτυχε ο Παυλίδης. Επίσης ήταν πάρα πολύ καλός και στα αμυντικά του καθήκοντα.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Από τους καλύτερους της ομάδος του καθώς εκτός από τις πάρα πολλές κερδισμένες μονομαχίες που έδωσε πέτυχε και τα δυο τέρματα τις ομάδος του δίνοντας ένα υπέρ πολύτιμο βαθμό εκτός έδρας σε ένα παιχνίδι που πήγε να στραβώσει εντελώς για τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου.

ΧΑΒΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Πάρα πού καλή παρουσία και για τον έτερο κεντρικό αμυντικό. Έδωσε πολλές μάχες στο χώρο του κέντρου, βοήθησε πολύ επιθετικά έχοντας πάρα πολύ καλές μεταβιβάσεις προς τους συμπαίκτες του και στα τελευταία λεπτά χρησιμοποιήθηκε στο αριστερό άκρο την άμυνας χωρίς να πέσει η απόδοση του.

ΜΠΕΚΙΡΑΙ ΤΟΛΙΑΝΟ
Μέχρι και το 60’ λεπτό περίπου η απόδοση του ήταν μέτρια. Από εκείνο το σημείο και μετά ανέβασε στροφές και την απόδοση του αυτόματα. Βοήθησε πολύ ώστε να φτάσει η ομάδα του στην ισοφάριση καθώς ύστερα από δική του προσωπική ενέργεια και αφού κυνήγησε την φάση μέχρι τέλους έδωσε την ευκαιρία να ισοφαρίσει ο Παυλίδης με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στο παιχνίδι αφού από δικό του σουτ η μπάλα βρέθηκε
στα πόδια του τελευταίου.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Πολύ καλός σε όλο το διάστημα της αναμέτρησης. Είχε πολλές δυνάμεις και έτρεχε συνέχεια σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του γηπέδου. Στο μοναδικό σημείο που υστέρησε είναι ότι δεν μπήκε κατά μέτωπο στην εστία του αντιπάλου και έπαιζε μόνιμα με την πλάτη στην αντίπαλη εστία.

ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Μέχρι και το σημείο που αντικαταστάθηκε στο 37’ λόγο τραυματισμού ήταν πολύ μαχητικός και κινητικός προς την αντίπαλη εστία. Αν η ομάδα του δεν στερούταν της παρουσίας του τότε σίγουρα το αποτέλεσμα θα ήταν πολύ διαφορετικό καθώς έδειχνε ορεξάτος και με αυτόν ο Κεραυνός έδειχνε να είναι πιο αποτελεσματικός μπροστά.

Αλλαγές:

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Πολύ καλή παρουσία για τον κεντρικό μέσο επιθετικό του Κεραυνού καθώς από την στιγμή που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο η μπάλα έφτανε πιο εύκολα στους επιθετικούς της ομάδος του καθώς οι μεταβιβάσεις του ήταν εξαιρετικές.

ΚΑΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Από την στιγμή που πέρασε στο παιχνίδι η ομάδα του ανέβηκε κατακόρυφα. Ήταν από τους πιο θετικούς καθώς με την παρουσία του και τις κινήσεις του μέσα στο γήπεδο βοήθησε την ομάδα του επιθετικά ώστε να φτάσει στην ισοφάριση.
 

Βαθμολογία Β' κατηγορίας 6ου ομίλου:

ΠΟΝΤΙΑΚΟΣ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙΟΥ 27
ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 22
ΛΕΥΚΟΧΩΡΙΑΚΟΣ 21
ΠΑΟ ΞΥΛΟΥΠΟΛΗΣ 20
ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ 19
ΕΘΝΙΚΟΣ ΛΑΓΥΝΩΝ 19
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 16
ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ 16
ΠΑΟ ΔΟΡΚΑΔΑΣ 14
ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ 12
ΑΠΟ ΛΑΧΑΝΑ 10
ΔΡΑΣΗ ΑΡΔΑΜΕΡΙΟΥ 5
ΝΕΣΤΩΡ ΟΣΣΑΣ 4 
Γράφει ο Βαγγέλης Καζατζής

Δεν υπάρχουν σχόλια: