Τρίτη 11 Ιανουαρίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΜΑΘΗΤΕΣ


Πρόσκληση πλαισίωσης της νέας ομάδας εφήβων συμβούλων του συνήγορου του παιδιού
11/01/2011


Ο Συνήγορος του Παιδιού, ο οποίος δραστηριοποιείται στο πλαίσιο της Ανεξάρτητης Αρχής «Συνήγορος του Πολίτη», με ανακοίνωση του απευθύνει πρόσκληση σε μαθητές για να εκδηλώσουν ενδιαφέρον πλαισίωσης της νέας Ομάδας Εφήβων Συμβούλων για τη διετία 2011-2012, καθώς το Δεκέμβριο του 2010 ολοκληρώθηκε η θητεία της πρώτης Ομάδας.

Η πρόσκληση απευθύνεται σε μαθητές - μαθήτριες που έχουν γεννηθεί μεταξύ των ετών 1994 και 1997 για συμμετοχή στη νέα 20μελή Ομάδα Εφήβων
(η επιλογή της οποίας θα γίνει με συνδυασμό κριτηρίων που αναφέρονται στην πρόσκληση και κλήρωση). Επίσης, όλοι οι μαθητές που θα αποστείλουν αιτήσεις και πληρούν τα ηλικιακά κριτήρια, θα μπορούν να γίνουν μέλη της Κοινότητας Εφήβων  Συμβούλων και να επικοινωνούν μεταξύ τους και με το Συνήγορο μέσω κλειστού ηλεκτρονικού φόρουμ, στο οποίο θα συζητούνται θέματα σχετικά με τα δικαιώματα των ανηλίκων.

Οι αιτήσεις θα πρέπει να αποσταλούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση  oes@synigoros.gr  μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2011. Το κείμενο της πρόσκλησης και της αίτησης είναι αναρτημένα και στο διαδικτυακό τόπο www.0-18.gr. 
          

Δεν υπάρχουν σχόλια: