Κυριακή, 21 Φεβρουαρίου 2016

Α-Ω ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΠΡΩΤΟΣ Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ το 2016 με την νίκη του με τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΝΕΑΠΟΛΗΣ
Την Κυριακή 21/2/2016 στο ΔΑΚ Μυγδονίας ο Μυγδονιακός αντιμετώπισε τον Μακεδονικό Νεάπολης για το πρωτάθλημα της 1ης τοπικής κατηγορίας βόλλευ γυναικών της ΕΠΕΣΘ.

  Η ομάδα του Μυγδονιακού πήρε την νίκη με 3—0 σετ (25-13)(25-18)(25-13) και είναι αήττητη χωρίς καμία απώλεια βαθμού για 15 αγώνες.

  Η άνεση του σκορ έδωσε την δυνατότητα στην κυρία Άντζυ να χρησιμοποιήσει σχεδόν όλες τις αθλήτριες της. Αξιοσημείωτη η συμμετοχή σ’ όλο το τρίτο σετ της 12χρονης πασαδώρου Καρατάκη Δήμητρας.

  Η ομάδα του Μυγδονιακού πήρε εδώ και καιρό το δρόμο για το final four  του πρωταθλήματος, τώρα όμως και μαθηματικά αφού απομένουν μόνο τρεις αγώνες και η διαφορά στην βαθμολογία από τους υπόλοιπους υποψηφίους είναι πάνω από 10 πόντους. Οι αθλήτριες όμως παίζουν πάντα σοβαρά και οι εναπομείναντες αγώνες θα χρησιμευόσουν για την προετοιμασία της ομάδας για τους αγώνες των play off

  ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Πατέλη Λίτσα, Μποσταντζόγλου Ελένη, Βεργή Γωγώ , Καραγιάννη Θέη,  Νίκα Κων/να, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Χατζησακούλα Χριστίνα,  Λάκη Ειρήνη, Σαμαλέκη Κατερίνα, Λάκη Μαρία, Γιάμπαστου Χριστίνα, Μαδέση Χριστίνα, Καρατάκη Δήμητρα.
  ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ : (Χασιώτης Παν) Ιακωβίδου Χ, Πολυχρονιάδου Κ, Στούμπου Α, Μάστορα Α, Καρδιοπούλη Β, Καλαμάρη Β, Ατματζίδου Θ, Πατσιά Π, Νάνου Χ, Τσαμπούκα Α, Χριστοδούλου Ε, Δούκα Μ, Θεοδωράκου Κ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: