Τρίτη, 5 Απριλίου 2016

Α-Ω ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΣΤΗ Β΄ ΕΘΝΙΚΗ


Σήμερα Κυριακή 3/4/16  στο ΔΑΚ Μυγδονίας στα πλαίσια της διαδικασίας των play off της 1ης τοπικής κατηγορίας βόλλευ γυναικών της ΕΠΕΣΘ διεξήχθη ο αγώνας ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ -- ΒΑΟ μεταξύ του πρώτου και του τέταρτου της κανονικής περιόδου. 

Νικήτρια η ομάδα του Μυγδονιακού με σκορ 3—0 (25-23)(25-20)(25-22)
  Τα κορίτσια του Μυγδονιακού φανερά αγχωμένα, με την αγωνία και επιθυμία να κρατήσουν το αήττητο σερί τους δεν έπιασαν την απόδοση προηγούμενων εμφανίσεων τους. Με τον αέρα όμως του πρωταθλητή και με το πλεονέκτημα του 2-0 νίκες της κανονικής περιόδου, φάνηκε στο τέλος και των τριών σετ η εμπειρία η αυτοπεποίθηση και το πάθος τους για την νίκη.      

  Τα κορίτσια του ΒΑΟ έπαιξαν πολύ καλύτερα απ’ ότι στους αγώνες τις κανονικής περιόδου και με την προσθήκη τις αγέρωχης Μαρίας Καρδαμανίδου προσπάθησαν  και διεκδίκησαν μέχρι τέλους και τα τρία σετ του αγώνα.
  Με αυτή την νίκη ο Μυγδονιακός εξασφαλίζει μια θέση στον τελικό των play off για την ανάδειξη του πρωταθλητή της κατηγορίας. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι εξασφάλισε την άνοδο του στην Β΄ Εθνική κατηγορία αφού και οι δυο ομάδες του τελικού θα ανέβουν στην Εθνική.
  Στο κατάμεστο κλειστό γυμναστήριο του Δρυμού οι φίλαθλοι του Μυγδονιακού έδωσαν βροντερό παρόν καθ’ όλη την διάρκεια του αγώνα και με  ζητωκραυγές και χειροκροτήματα βοήθησαν τα μέγιστα στη μεγάλη επιτυχία της ομάδας.
  Το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα βρήκε όλες τις αθλήτριες στο κέντρο του γηπέδου να χορεύουν από χαρά και ικανοποίηση που οι κόποι μιας χρόνιας στέφτηκαν με επιτυχία.
  Ο πρόεδρος κύριος Βασίλης Λάκης και τα μελή του Διοικητικού Συμβουλίου έδωσαν συγχαρητήρια στις αθλήτριες και στην προπονήτρια και ευχαρίστησαν τους φιλάθλους που γέμισαν το γήπεδο.  
  Το παρόν στον αγώνα έδωσε και ο Δήμαρχος Ωραιοκάστρου κύριος Γαβότσης, ο αντιδήμαρχος Μυγδονίας κύριος Καραστερίου, ο αντιδήμαρχος Αθλητισμού και Πολιτισμού κύριος Αταμιάν, πρόεδροι τοπικών Διαμερισμάτων της Μυγδονίας, Δημοτικοί και τοπικοί Σύμβουλοι, μεγάλοι και μικροί χορηγοί της ομάδας και ασφαλώς ο επίτιμος πρόεδρος και ιδρυτής της ομάδος  κύριος Χρυσάφης Χαράλαμπος.
  Αξίζει να αναφέρουμε ότι η ομάδα Γυναικών του Μυγδονιακού έχει να χάσει παιχνίδι περισσότερο από ένα χρόνο, από την 15η αγωνιστική της περσινής περιόδου σε εκτός έδρας αγώνα με τα Μουδανιά στις 22/2/2015.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Πατέλη Λίτσα, Βεργή Γωγώ, Χατζησακούλα Χριστίνα, Νίκα Κωνσταντίνα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Καραγιάννη Θέη, Λάκη Ειρήνη, Σαμαλέκη Κατερίνα, Μαδέση Χριστίνα, Γιάμπαστου Χριστίνα, Καραντάκη Δήμητρα, Λάκη Μαρία.
ΒΑΟ: (Πυργιώτης Π) Καρδαμανίδου Μ, Τζειρανίδου Σ, Κουρκουλούκη Μ, Ταυλίκου Ε, Μπάμπη Α, Κουρκουλούκη Α, Πετροπούλου Χ, Τσεκούρα Α, Επεσλίδου Ε, Λακκιώτη Π, Χατζηαντωνίου Μ, Κουτσοκώστα Μ, Κομνηνού Δ, Καραμανλή Α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: