Σάββατο 19 Μαΐου 2012

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ TAE KWON DO ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟ ΔΑΝΑΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑΣ

pal9941.jpg   pal9952.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ TAE KWON DO

Με μεγάλη χαρά και τιμή για το Δήμο μας, καμαρώνουμε για τη νίκη της αθλήτριας του Tae Kwon Do (WTF) Κουτσού Ιωάννας, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μάντσεστερ, στις 3 – 6 Μαΐου 2012, στην κατηγορία γυναικών. Αγωνίστηκε σκληρά και επικράτησε στον ημιτελικό της αντιπάλου της από την Τουρκία, η οποία είχε κερδίσει πέρσι το χρυσό στην ίδια διοργάνωση και το ίδιο συνέβη και στον τελικό όπου επικράτησε της Ισπανίδας αντιπάλου της, η οποία είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο, πέρσι στην ίδια διοργάνωση. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, αλλά η 25χρονη Ιωάννα ήταν καλύτερα προετοιμασμένη. Για την άψογη εμφάνισή της και για τη νίκη της συνέβαλλε 
τα μέγιστα ο προπονητής της κ. Εφραιμίδης Παντελής, ο οποίος την προπονεί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού συλλόγου «Δαναός», στο Ωραιόκαστρο. Η άνοδος της Ιωάννας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ήταν η καλύτερη επιβράβευση για την 20χρονη ενασχόλησή της με το άθλημα, για την αντοχή και την υπομονή της, αλλά κυρίως για τη σκληρή δουλειά που απαιτούσαν οι στόχοι της. Υποστηρικτής της σε αυτό το εγχείρημα ήταν η ομοσπονδία του Tae Kwon Do και κυρίως ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής, κ. Μανώλης Χρήστος. Ωστόσο, η μέχρι τώρα πορεία της Ιωάννας φανερώνει την υπεροχή της, αφού τα τρία τελευταία χρόνια κατέχει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος, ενώ ήρθε τρίτη στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2006. Ο αθλητικός σύλλογος «Δαναός», όπου προπονείται η Ιωάννα, σημειώνει συνεχώς επιτυχίες, καθώς επί σειρά ετών στελεχώνει την εθνική μας ομάδα με αθλητές, σημειώνει νίκες σε όλα τα πρωταθλήματα, ενώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα η ίδια αθλήτρια κατέκτησε την 5η θέση!
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Σαραμάντος Δημήτρης συγχαίρει θερμά την αθλήτρια Κουτσού Ιωάννα καθώς επίσης και τον προπονητή του συλλόγου ΔΑΝΑΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ κ. Εφραιμίδη Παντελή και εύχεται ολόθερμα υγεία και επιτυχίες στις επόμενες διοργανώσεις, τόσο στη συγκεκριμένη αθλήτρια όσο και στους άλλους αθλητές του συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: