Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Έκοψε την πίτα της η ακαδημία του Δρυμού





Περισσότερα από 80 λιλιπούτειοι αθλητές και άλλοι τόσοι περίπου γονείς, έδωσαν το παρών στην ετήσια εκδήλωση της ακαδημίας ποδοσφαίρου της Δόξας Δρυμού, για την κοπή της πρωτοχονιάτικης πίτας.


Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο café bar Karamelo στον Δρυμό, όπου το παρών έδωσε σύσσωμο το διοικητικό συμβούλιο με επικεφαλή τον πρόεδρο της ανδρικής ομάδας αλλά και προπονητή του παιδικού τμήματος Χρήστο Μπόλη, όπως και όλους τους αθλητές των τριών τμημάτων που διατηρεί η ακαδημία μετά την επαναδραστηριοποίηση της εδώ και τέσσερα χρόνια. 


Τα δώρα για τους τυχερούς πρόσφεραν η Ρούλα Γκέλου, ιδιοκτήτρια βιοτεχνίας αθλητικών ειδών και  ο Σπύρος Λάμπρου, γνωστός για την καλλιτεχνική του παρουσία από την ομώνυμη  παιδική χορωδία, που ως γνωστών πέρα από τις ανώτερες σπουδές στο εθνικό ωδείο και το ωδείο Αθηνών είναι καθηγητής ΤΕΦΑΑ και λάτρεις του ποδοσφαίρου.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι κατά την διάρκεια της γιορτής o πρόεδρος και προπονητής Χρήστος Μπόλης και ο υπεύθυνος της ακαδημίας Κώστας Μελετιάδης, αποφάσισαν πως όποιο από τα τμήματα φανεί τυχερό και βρει το φλουρί θα κερδίσει μια επιπλέον ποδοσφαιρική εμφάνιση. Τυχερό τμήμα ανδείχθηκε τελικά το τμήμα τζούνιορ, με συνολικά 28 παιδιά. Ιδιαίτερη ήταν η βοήθεια που πρόσφεραν οι ιδιοκτήτες του χώρου όπου φιλοξενήθηκε η εκδήλωση, καθώς δόθηκε η δυνατότητα στον κόσμο που παραβρέθηκε, να παρακολουθήσει μέσα από οθόνες, τους διάφορους αγώνες που έχουν δώσει τα τμήματα υποδομής της Δόξας Δρυμού.
Αναρτήθηκε από :
http://baladoroi.blogspot.com/2012/02/blog-post_7692.html

Δεν υπάρχουν σχόλια: