Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013

Α-Ω Εκστρατεια Sail for Pink Έγκαιρη διάγνωση κατά του Καρκίνου Θεσσαλονίκη 7/4/2013

Θέλοντας να διαδώσουμε το μήνυμα της Εγκαιρης Διάγνωσης και εμπνευσμένοι από την τεράστια επιτυχία διαφόρων εκστρατειών που πραγματοποιούνται διεθνώς  με σκοπό την επαγρύπνηση και την απομυθοποίηση του  καρκίνου, παίρνουμε την πρωτοβουλία για την πραγματοποίηση της εκστρατείας  “Sail for Pink”, η οποία δεν έχει άλλο σκοπό παρά την διάδοση του μηνύματος πως ο καρκίνος του μαστού μπορεί να νικηθεί έαν διαγνωστεί έγκαιρα.
Η εκστρατεία θα αποτελείται από σειρά  εκδηλώσεων σε θάλασσα και στεριά, που θα πραγματοποιηθούν στον Θερμαϊκό Κόλπο και την παραλία της Θεσσαλονίκης, την Κυριακή 7 Απριλίου 2013 και αναμένεται να έχει πολύ μεγάλη προσέλευση κόσμου.Η σύμπραξη όλων των φορέων της πόλης θα δώσει την απαιτούμενη δυναμική στην εκδήλωση και θα κατοχυρώσει την ετήσια πραγματοποίησή της στην Θεσσαλονίκη .


Στόχος Εκδήλωσης:
  • Η ενημέρωση στο ευρύ κοινό για τον καρκίνο του μαστού και απομυθοποίηση του
  • Συγκέντρωση χρημάτων για τους σκοπούς του σωματείου Άλμα Ζωής Ν. Θεσσαλονίκης (πρόγραμμα νέων ).
  • Επαφή του κόσμου με την ιστιοπλοΐα και την θάλασσα και την διάδοση του αθλήματος της ιστιοπλοΐας και των αξιών που αυτή πρεσβεύει, αλλά και εμμέσως την ενίσχυση του θαλάσσιου τουρισμού στην περιοχή του Β. Αιγαίου.
Για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης συνεργάζονται όλοι οι ιστιοπλοϊκοί όμιλοι της πόλης, η ένωση ιδιοκτητών σκαφών αναψυχής, οι σχολές ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας, με απώτερο σκοπό να συνδιοργανωθεί ένα μοναδικό ιστιοπλοϊκό event στο Θερμαϊκό κόλπο, με περισσότερα από 30 σκάφη, που θα προσφέρει θέαμα και διασκέδαση στο κοινό της Θεσσαλονίκης.
Target Group
Γυναίκες, άνδρες και παιδιά κάθε ηλικίας. Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό της πόλης και όχι μόνο, και για την προσέλευση θα επικοινωνηθεί ιδιαίτερα  στα ΜΜΕ καθώς και σε όλο τον ιατρικό χώρο (νοσοκομεία κλπ) που συνεργάζονται με τον σύλλογο όπως και  στον αθλητικό χώρο μέσω των ομίλων, στα σχολεία αλλά και σε όλο τον νομό μέσω των συνεργαζόμενων φορέων.
Περιγραφή Εκδήλωσης
Σε συνεργασία με όλους τους ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΚΟΥΣ  ΟΜΙΛΟΥΣ της πόλης, την ΕΝΩΣΗ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΣΚΑΦΩΝ ΑΝΑΨΥΧΗΣ και την σχολή ιστιοπλοΐας ανοικτής θάλασσας  “ΘΑΝΑΣΗΣ ΜΠΑΞΕΒΑΝΗΣ - BLUE AEGEAN SAILING  SCHOOL”, θα διοργανωθεί  έναν μοναδικό ιστιοπλοϊκό event στο Θερμαϊκό κόλπο που θα προσφέρει θέαμα και διασκέδαση στο κοινό της Θεσσαλονίκης.
Κύρια εκδήλωση η διοργάνωση ενός Συμβολικού Ιστιοπλοϊκού Αγώνα. Το πρόγραμμα διαμορφώνεται ως εξής:
Κυριακή 7 Απριλίου:  12:00

Προσέλευση κόσμου στο σημείο συνάντησης (κοντά στο Λευκό Πύργο) Στο σημείο αυτό θα είναι η γραμματεία της εκδήλωσης καθώς και τα περίπτερα φορέων και χορηγών.
Επιβίβαση του κόσμου στα σκάφη
Εκκίνηση αγώνα, βόλτα στο Θερμαικό κόλπο/ Τερματισμός αγώνα μπροστά στην παραλία
17:30

Λιμενισμός σκαφών στην παραλία και αποβίβαση κόσμου
18:00 ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ
Απονομή Κυπέλων & αναμνηστικών διπλωμάτων συμμετοχής παρουσία των συμμετεχόντων φορέων σε παραλιακό καφέ-μπαρ, after party με live μουσική. Στην τελετή λήξης  ο  Σύλλογος Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού «Άλμα Ζωής» Ν. Θεσσαλονίκης θα αδελφοποιηθεί με την Τουρκική Ακαδημία Μαστού (SENA-Turk) παρουσία των αρχών της πόλης, των προέδρων των ομίλων και των συμμετεχόντων.

Για να δηλώσετε συμμετοχή πατήστε εδω:
 http://www.almazoisthes.gr/index.php?option=com_chronocontact&chronoformname=contact_banner

Δεν υπάρχουν σχόλια: