Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ Ωραιοκάστρου οργανώνει αγώνα προσφοράς, στηρίζει τη δράση του στον Εθελοντισμό.


Δελτίο τύπου, 10-11-2012.

Στο πλευρό των συνανθρώπων μας, που εξαιτίας της οικονομικής κρίσης αδυνατούν να καλύψουν ακόμη και βασικές ανάγκες, που αφορούν ρουχισμό και φαγητό, τάσσεται ακόμη μια φορά, ο Αθλητικός-Μορφωτικός  Ομιλος μας.
Οργανώνουμε έναν αγώνα προσφοράς για τα ιδρύματα ευπαθών ομάδων του Δήμου μας.
Μπορούμε όλοι μαζί να προσφέρουμε: Βασικά είδη διατροφής (όπως ρύζι, ζυμαρικά, όσπρια, αλεύρι, λάδι, ζάχαρη, καφέ, παιδικές τροφές, ψωμί, φρυγανιές κλπ).  Είδη ρουχισμού (καινούργια ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση). Σχολικά είδη, κ.ά.
Η συλλογή των αγαθών θα γίνεται στο γραφείο του ΚΕΡΑΥΝΟΥ, από 12 Νοεμβρίου έως 15 Δεκεμβρίου. ( Δευτέρα έως Παρασκευή, 6 με 9 βραδινές ώρες).

Τηλ. Επικοινωνίας: 2310 697572

Δεν μπαίνει θέμα φιλανθρωπίας και ελεημοσύνης, αλλά θέμα κοινωνικής αλληλεγγύης και αντίστασης. Έτσι πρέπει να το δούμε! Στον αγώνα της ζωής είμαστε όλοι μαζί!
ΝΕΑ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ.
Αγωνιστική δράση διημέρου 10-11 Νοεμβρίου 2012

Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου η ομάδα των Κορασίδων για τη Β φάση του τοπικού πρωταθλήματος κορασίδων θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τον ΓΑΣ Ευκαρπίας στις 16:00. Ο επαναληπτικός αγώνας το επόμενο Σάββατο 17/11 στις 15:30. Πληροφορίες για την ομάδα του ΓΑΣ Ευκαρπίας εδώ

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου η ομάδα των Γυναικών στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της 1ης τοπικής κατηγορίας γυναικών θα αντιμετωπίσει εντός έδρας στο Κονταξοπούλειο κλειστό Γυμναστήριο τον Καμπανιακό.  Ώρα έναρξης 18:00 με διαιτητή του αγώνα τον Κο Κύρκο.

Δεν υπάρχουν σχόλια: