Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ;;;

ΠΟΝΤΙΚΟΣ   ΣΤΟ   ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ;;;
Σε μηνιαίο έντυπο του δήμου μας διαβάσαμε μια πρόταση που έκανε ο Σύλλογος μας στον δήμαρχο Ωραικάστρου στις 17-5-12 για την λειτουργία του κολυμβητηρίου .Το  περιεχόμενο της πρότασης μας δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ  από εμάς , περιμένοντας , εις μάτην ,την απάντηση του δήμαρχου .

      Η πρόταση μας αφορούσε την έγκαιρη λειτουργία  του κολυμβητηρίου , λόγω των προβλημάτων από την μη έγκαιρη πρόβλεψη  πρόσληψης προσωπικού από τον δήμο . Ήταν μια ακόμη απόδειξη του ενδιαφέροντος  μας για τα αθλητικά δρώμενα και για τους πολίτες του Ωραικάστρου. Όλα αυτά χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για τον Δ.Α.Σ. Ωραικάστρου , ίσα - ίσα  ήμασταν διατεθειμένοι να αναλάβουμε μια επιπλέον ευθύνη, για το καλό του δήμου και των πολιτών από την χρήση του κολυμβητηρίου.
     Ο δήμαρχος , ως συνήθως , τήρησε σιγή ιχθύος στην πρόταση μας (17-5-12) , με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη της λειτουργίας του κολυμβητηρίου για πάνω από ένα (1) μήνα.
     Ενώ λοιπόν ο δήμαρχος ,τηρούσε σιγή ιχθύος , στην πρόταση μας που παρέλαβε στις 17-5-2012 , βγήκε η πρόταση μας σε μηνιαίο έντυπο του Ωραικάστρου .
Δικαιολογημένα μας γεννιούνται τα παρακάτω ερωτηματικά
·        Το άφησε να διαρρεύσει ο ίδιος ο δήμαρχος ;;;;;;;
·        Το άφησε να διαρρεύσει κάποιος υπάλληλος του δήμου ;;;;;;;
·        Το βρήκε ποντικός που τρύπωσε στο δημαρχείο ,στο γραφείο του δημάρχου ;;;;;;
       Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι η κοινοποίηση  αυτής της πρότασης μας   στο συγκεκριμένο έντυπο είναι απόρροια (;;;) της στενής σχέσης δημάρχου – εκδότη .
     Θέλουμε να πιστεύουμε ότι  η συνολική κρίση , οικονομική , ηθική  και θεσμών , που βιώνουμε ως χώρα  δίδαξε έστω και ελάχιστα κάτι  στους ασκούντες την εξουσία, ακόμη  και σε τοπικό επίπεδο .
      Όσον αφορά το έντυπο, κατά την άποψη μας η δημοσιογραφία πρέπει να ασκείται με υπευθυνότητα και  επιχειρήματα και όχι με ειρωνείες και υπονοούμενα που στόχο έχουν να πλήξουν τον Σύλλογο μας . Την στιγμή μάλιστα που έχουμε ξεκάθαρα δηλώσει ότι στόχος μας είναι η ενασχόληση με τον αθλητισμό .
      Μας θλίβει ιδιαίτερα  το γεγονός ότι το έντυπο θεωρεί τον δήμο ως ένα μαγαζί που τα κλειδιά του μπορούν να παραδίδονται στον καθένα παρά την λαϊκή βούληση .
      Στη συνέχεια  δημοσιοποιούμε την επιστολή – πρόταση που υποβάλαμε στον δήμαρχο στις   17-5-2012 με αριθμό πρωτ. παραλαβής 13919 και την εκθέτουμε στην κρίση όλων σας αν όντως ήταν προς όφελος των δημοτών Ωραικάστρου  η λειτουργία του κολυμβητηρίου τουλάχιστον έναν μήνα  νωρίτερα

Δεν υπάρχουν σχόλια: