Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 30ΗΜΕΡΕΣ

Δελτίο τύπου, 25-6-2012.

ΠΡΟΣ            : ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ : ΤΡΙΑΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ

Διαβάσαμε σχόλιο σας, ότι η μη δημοσιοποίηση ανακοινώσεων και δελτίων τύπου του Συλλόγου μας, Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου , οφείλεται σε δική μας επιλογή γιατί τάχα δεν σας στέλνουμε ανακοινώσεις και δελτία τύπου.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι αυτό είναι ψευδές , καθώς σας έχουμε αποστείλει (αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα όπως γνωρίζετε ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας υποδείξατε  30meres@30meres.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   7 (επτά) συνολικά ανακοινώσεις και δελτία τύπου στις 30/4 , 30/4 , 2/5 , 22/5 , 25/5 , 30/5 , 24/6 οι οποίες δεν δημοσιοποιήθηκαν ποτέ , οπότε θεωρήσαμε ότι δεν ενδιαφέρεστε για τα τεκταινόμενα  και τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας.
Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι μας ενδιαφέρει η ενημέρωση των αναγνωστών σας για τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας όπως και η καλή συνεργασία με την εφημερίδα σας καθώς και με το blog σας .
Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν έχετε  παραλάβει τις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου με τις συγκεκριμένες ημερομηνίες ,σας παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή με τον Σύλλογο μας .

Δεν υπάρχουν σχόλια: