Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜ0 ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΚΙ

Σάββατο 30 Απριλίου 2011, ώρα 17.00 Θεσσαλονίκη
Grand Hotel Palace Aίθουσα   Καλλιπατειρα


Στο πλαισιο του Διεθνούς Τουρνουά Σκακι «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2011»,που διεξάγεται στην στο GRAND HOTEL PALACE,υπο την αιγίδα του Δημου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και της Ε.Σ.Σ.Ν.Θ.-Χ.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ημερίδα για τον αθλητισμό και το Σκάκι με θέμα « Αθλητισμός ώρα μηδέν». Κύριο θέμα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν Σωματεία και Ομοσπονδίες και οι τρόποι αντιμετώπισης της κρίσης.

Λόγω των σημαντικών εισηγήσεων και ανακοινώσεων που πρόκειται να γίνουν καταβάλετε προσπάθεια η ημερίδα να μεταδοθεί ζωντανά σε διαδικτυακό χώρο που θ ανακοινωθεί.

Προσκεκλημένοι ομιλητές (η σειρά των ομιλητών θα καθοριστεί): Μαυρομάτης Αχιλλέας – Πρόεδρος Ε.Ο.ΠΕ. Νομικός Σύμβουλος ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λόρτος Σαββας –  Πρόεδρος ΕΚΑΣΘ, Τσορμπατζόγλου Θεόδωρος – Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕСU), Θεοδωρίδης Βασίλης – Αντιπρόεδρος ΕΣΟ  – Πρόεδρος ΕΣΣΜΘ, Γκορίτσας Χρήστος – Πρόεδρος ΕΣΣΝΑ, Βιδάλης Βαγγέλης — Μέλος ΔΣ ΕΣΟ, Αλεξίου Κωστας – Μέλος ΔΣ ΕΣΟ – Πρόεδρος ΕΣΣΚΕΔΥΜ, Σκόδρας Αστέριος – Πρόεδρος ΕΣΣΚΕ, Mαστροβασίλης Γαβριήλ – Πρόεδρος Ένωσης Σκακιστών Θεσσαλονίκης, Κουτρούκης Κώστας – Γενικός Γραμματέας ΕΣΣΝΘΧ .

Λόγω των σημαντικών εισηγήσεων και ανακοινώσεων που πρόκειται να γίνουν καταβάλετε προσπάθεια, η ημερίδα να μεταδοθεί ζωντανά σε διαδικτυακό χώρο που θ ανακοινωθεί.

Εκτός από τους προσκεκλημένους ομιλητές, εκπρόσωποι σωματείων και σκακιστές από όλη την Ελλάδα  θα συμμετέχουν στην εκδήλωση

Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων

Δεν υπάρχουν σχόλια: