Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

τα νεα του ΧΑΝΤΜΠΟΛ



Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε πραγματοποιήθηκε στην Ευκαρπία Διασυλογικό τουρνούα στο οποίο πήρε μέρος με τρείς ομάδες η ομάδα ΑΙΑΝΤΑΣ Ωραιοκάστρου στις κατηγορίες σουπερ μινι, αγόρια - κορίτσια, και μίνι κορίτσια.
Κατακτήσαν δυο Πρώτες θέσεις και μια τρίτη.
    Στην κατηγορία μίνι Κοριτσιών συμμετείχαν κορίτσια απο τα δημοτικά σχολεία που προετοιμάζαν με πολύ μεγάλη προσπάθεια  το τελευταίο διάστημα. οι προπονητές της ομαδας και ανεξαρτητα απο τα αποτελέσματα ήταν μια γιορτή για τα παιδιά που μαζεύουν σημαντικές εμπειρίες.

Οι προπονητές της ομάδας του ΑΙΑΝΤΑ την φετεινή χρονιά κατέβαλλαν μια υπερπροσπάθεια να ετοιμάσουν τους μαθητές αγόρια-κορίτσια Ωραιοκάστρου για το Σχολικό πρωτάθλημα. 
Όμως η οικονομική κρίση χτυπά και τον αθλητισμό, και τους μαθητές στο σχολικό αθλητισμό.
Περιμένουμε μας δήλωσε ο Αλέξανδρος Καρυπίδης "απο το γραφείο φυσικής αγωγής την έγκριση του υπουργείου για την πραγματοποίηση  των Σχολικών Πρωταθλημάτων (Δημοτικά - Γυμνάσια) 
Το υπουργείο λόγω περικοπών στα έξοδα δεν εγκρίνει δαπάνες για την διοργάνωση των Σχολικών Πρωταθλημάτων. Υπάρχει κίνδυνος λοιπόν φέτος να μην γίνουν τα σχολικά πρωταθλήματα χειροσφείρισης και ίσως όχι μόνο".

Δεν υπάρχουν σχόλια: