Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (ΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Λευκοχωριακός – Κεραυνός Ωραιοκάστρου 1-2
«Πύρρειος νίκη μέσα στο Λευκοχώρι για τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου» 
Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου πέρασε δια πυρός και σιδήρου από την έδρα του Λευκοχωριακού αναγκάζοντας την τοπική ομάδα στην δεύτερη ήττα τους στο πρωτάθλημα και την πρώτη εντός έδρας μετά από 2 χρόνια. Η ομάδα του Σάββα Κοτσέρογλού ήταν καθ’ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ανώτερη από τους γηπεδούχους με το τελικό αποτέλεσμα να τους αδικεί καθώς θα μπορούσαν να είχαν πετύχει και περισσότερα. Οι παίκτες του Κεραυνού Ωραιοκάστρου ήταν σε πολύ καλή μέρα μετατρέποντας το ντέρμπι της αγωνιστικής σε υγιεινό περίπατο προσφέροντας και θέαμα εκτός των άλλων. Πλέον το μόνο που απομένει για την ομάδα του Κεραυνού είναι να ψάξει να βρει και τους βαθμούς της νίκης εντός έδρας καθώς σε τρία παιχνίδια που έχει δώσει έχει ισάριθμες ισοπαλίες χάνοντας υπέρ πολύτιμους βαθμούς για την συνέχεια του πρωταθλήματος. Μάλιστα το παράξενο στην ιστορία είναι ότι σε τέσσερεις εκτός έδρας αγώνες έχει τρείς νίκες και μία ήττα κάτι που δείχνει ότι έχει μετατρέψει τα παιχνίδια εκτός έδρας σαν να αγωνίζεται στην έδρα του.
Ατομική απόδοση παιχτών:

ΚΑΖΑΝΤΖΗΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ
Μετά την τελευταία του όχι και τόσο καλή εμφάνιση στον προηγούμενο αγώνα της ομάδος του, έδειξε την κλάση του και ότι βρίσκει επιτέλους ρυθμό. Απέκρουσε σε ένα πολύ καθοριστικό σημείο του παιχνιδιού το δεύτερο πέναλτι κρατώντας το σκορ υπέρ της ομάδος του, βγήκε καθάρισε κάποιες επικίνδυνες σέντρες των αντιπάλων και στο 81’ απέκρουσε και το τετ α τετ του Καπουσούζη δείχνοντας πως το τελικόαποτέλεσμα θα είναι υπέρ της ομάδος του.

ΜΕΛΕΓΓΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση από τον κεντρικό αμυντικό του Κεραυνού Ωραιοκάστρου. Πραγματικός ηγέτης στην άμυνα συμπαρασύροντας και τους συμπαίκτες του στον ρυθμό του. Κέρδισε πολλές μονομαχίες και φάουλ που έδωσαν ανάσες στην άμυνα και στην ομάδα του γενικώς.

ΛΟΛΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ
Δεν υστέρησε σε κανέναν τομέα μέσα στο παιχνίδι. Αποτελεσματικός και ψύχραιμος σε όλες τις φάσεις από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης. Κέρδισε όλες τις μονομαχίες στον αέρα και δεν έδωσε σε κανένα λεπτό του παιχνιδιού την ευκαιρία στους αντίπαλους επιθετικούς την εντύπωση ότι θα καταφέρουν να του πάρουν κάποια μονομαχία.

ΚΑΓΙΑΣ ΚΩΣΤΑΣ
Πολύ καλή εμφάνιση και για τον δεξί ακραίο αμυντικό του Κεραυνού. Είχε το πιο δύσκολο έργο από όλους τους αμυντικούς καθώς είχε να αντιμετωπίσει τον πιο επικίνδυνο παίχτη της αντίπαλης ομάδος. Το κέρδισε κατά κράτος χωρίς να καταφέρει να τον περάσει ούτε μια φορά. Μπορεί να ήταν ο παίχτης που έκανε το πρώτο πέναλτι αλλά ήταν μια φάση που δεν είχε πρόθεση να κάνει χέρι καθώς είχε πλάτη στην φάση.

ΚΥΡΙΑΖΗΣ ΗΛΙΑΣ
Στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης είχε έναν αδικαιολόγητο εκνευρισμό δείγμα του πάθους του ίδιου και των συμπαικτών του για την νίκη, με αποτέλεσμα να μην του βγαίνει καμία φάση. Από την στιγμή που ηρέμησε η απόδοση του ανέβηκε κατακόρυφα κάνοντας αρκετές κούρσες και κερδίζοντας όλες τις μονομαχίες από την πλευρά του.

ΧΑΒΑΚΗΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Λόγω του άναρχου ποδοσφαίρου των γηπεδούχων πολλές φορές έμοιαζε να είναι μόνος και αβοήθητος στον χώρο του κέντρου. Από την στιγμή που κατάλαβε τον τρόπο παιχνιδιού των αντιπάλων και βρήκε τα πατήματα του δεν άφησε να περάσει σχεδόν τίποτα από εκεί χωρίς να «ματώσει» ο αντίπαλος παίκτης.

ΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΜΙΧΑΛΗΣ
Εξαιρετική εμφάνιση από το 15’ λεπτό και μετά καθώς ο εκνευρισμός που είχε ο συμπαίκτης που ήταν από την μεριά του ο Κυριαζής δεν τον άφηνε να παίξει το ποδόσφαιρο που ξέρει. Από το σημείο που όλα μπήκαν στη θέση τους και η αριστερή πλευρά βρήκε ρυθμό δεν πέρασε τίποτα με αποτέλεσμα να βρει τον χώρο και την ευκαιρία να πετύχει και ένα εξαιρετικής ομορφιάς τέρμα στο 30’ λεπτό. Στο 48’ λεπτό της αναμέτρησης τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΜΠΑΜΠΗΣ
Παίκτης με πολλά εξαιρετικά προσόντα τόσο σωματικά όσο και τεχνικά. Το περίσσιο πάθος και η δίψα που είχε για την νίκη ήταν σα να βρίσκεται παντού μέσα στο γήπεδο. Κέρδισε μονομαχίες και βρισκόταν μονίμως μέσα στην μεγάλη περιοχή των αντιπάλων προσθέτοντας ακόμη έναν πονοκέφαλο στην αντίπαλη άμυνα. Υπέπεσε σε ένα πολύ δυνατό μαρκάρισμα στο 51’ λεπτό που απέφερε το δεύτερο πέναλτι για τους γηπεδούχους και αυτό ίσως να ήταν και το μοναδικό μελανό σημείο στο παιχνίδι του.

ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ
Ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που έχει κάνει μέχρι σήμερα από την αρχή της χρονιάς. Πίεζε, έκοβε και μοίραζε την μπάλα στους συμπαίκτες του έτσι όπως μπορεί να το κάνει μόνο ένα κλασικό δεκάρι.

ΤΟΛΙΑΝΟ ΜΠΕΚΙΡΑΙ
Όταν έχει όρεξη και διάθεση να παίξει ποδόσφαιρο τότε χαίρεσαι να τον βλέπεις να έχει την μπάλα στα πόδια του. Έκανε τις τρίπλες του εκεί όπου χρειαζόταν και όσο χρειαζόταν. Έδινε την μπάλα στους συμπαίκτες του την κατάλληλη στιγμή και πέτυχε ένα πολύ όμορφο τέρμα καθώς προήλθε ύστερα από μια συντονισμένη προσπάθεια όλης της ομάδος όπου πραγματικά κρύφτηκε η μπάλα.

ΜΟΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Αστέρευτες δυνάμεις για τον επιθετικό του Κεραυνού Ωραιοκάστρου. Γέμισε την περιοχή, δέχτηκε πολλά δυνατά μαρκαρίσματα ώστε να μπορεί να ανοίγει τους διαδρόμους για τους συμπαίκτες του. Πίεζε παντού ακόμα και στον χώρο του κέντρου. Ένα πραγματικά μεστό παιχνίδι για την κλάση του και την ηλικία του.

Αλλαγές:

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Πέρασε στην θέση του Ριζόπουλου στο 48’ λεπτό και ήταν πάρα πολύ καλός. Είχε διάθεση να τρέξει πάνω κάτω για κάτι το οποίο φημίζετε και κατάφερε να δημιουργήσει πολλούς κινδύνους από την δεξιά πλευρά της αντίπαλης άμυνας.

ΚΑΖΑΚΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
Αν και για το νεαρό της ηλικίας του και για το ότι πέρασε στο παιχνίδι στη θέση του κουρασμένου από τις πολλές μονομαχίες που έδωσε Χαβάκη και σε ένα σημείο που η μπάλα «έκαιγε», έδειξε ότι διαθέτει τα προσόντα για να αγωνίζεται στην μεγάλη ομάδα κάνοντας ένα πολύ ώριμο παιχνίδι.

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΝΙΚΟΣ
Ο νεαρός ακραίος αμυντικός πέρασε στο 90’ λεπτό στη θέση του Κυριαζή αλλά από το λίγο που αγωνίστηκε έδειξε και αυτός ότι διαθέτει τα προσόντα να αγωνίζεται και ότι αρχίζει να αποκτά την ποδοσφαιρική ωριμότητα που χρειάζεται μέσα από τα παιχνίδια. Σε καμία περίπτωση όμως δεν πρέπει να επαναπαυτεί όπως και όλοι οι νεαροί που αγωνίζονται στην ομάδα του Κεραυνού και αυτό είναι που θα πρέπει να τους κάνει να προσπαθήσουν καινα δουλέψουν περισσότερο ώστε να γίνουν ακόμη καλύτεροι.
 
Γράφει ο Βαγγέλης Καζαντζης 

Δεν υπάρχουν σχόλια: