Τρίτη 24 Νοεμβρίου 2015

Α-Ω ΥΠΕΚΥΨΕ ΚΑΙ ΤΟ ΡΥΣΣΙΟ ΣΤΟ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ.

Δελτίο τύπου, 24-11-2015.

Για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος βολλευ της 1ης τοπικής κατηγορίας  Γυναικών της ΕΠΕΣΘ, την Κυριακή 22/11/2015  η ομάδα του Μυγδονιακού  κέρδισε και την Αναγέννηση Ρυσσίου με σκορ 3—0. Έτσι έκανε το 4 στο 4 χωρίς καμία απώλεια βαθμών. Μετά και την ήττα του Γαλαξία Αδένδρου από τα Μουδανιά απολαμβάνει μόνος πλέον την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Ήταν φανερό ότι η προπονήτρια του Μυγδονιακού, κύρια Άντζυ Τρύψια, προετοίμασε τις παίκτριες της για να αντιμετωπίσουν μια  καλή ομάδα με πολύ έμπειρες παίκτριες, φιλόδοξη για την είσοδο της στην τετράδα του πρωταθλήματος. Γι’ αυτό μπήκαν στο παιχνίδι με σοβαρότητα και συγκέντρωση και πήραν τα δυο πρώτα σετ με σχετική άνεση. Το τρίτο σετ το πήραν πολύ δύσκολα αφού η Αναγέννηση ήταν συνεχώς μπροστά στο σκορ.
Τα κορίτσια Μυγδονιακού πανάξια πήραν την νίκη αφού λειτούργησαν άριστα σχεδόν σ’ όλους τους τομείς. Όπως την υποδοχή , την άμυνα με την Ξανθοπούλου Μαρτίνα να ξεσκονίζει όλο το γήπεδο. Την Νίκα Κωνσταντίνα και πάλι με μαεστρία να μοιράζει το παιχνίδι. Την Τσιτσιπλάμη Ελένη να παίρνει και να τελειώνει τις περισσότερες πάσες. Την Μποσταντζόγλου Ελένη πότε απ’ τα άκρα πότε απ’ το κέντρο έπαιρνε τους πόντους ,τις περισσότερες φορές με πλασέ, και σμπαράλιαζε την ψυχολογία των αντιπάλων. Την Βεργή Γωγώ με τα θανατηφόρα της σερβίς ξεκίνησε το δεύτερο σετ με   10—0. Βεβαίως να μην αδικήσουμε τις κεντρικές Πατέλη Λίτσα, Μανιάτη Αγγελική και την Καραγιάννη Θέη που ήρθε απ’ τον πάγκο που αθόρυβα έκαναν πολύ καλή δουλεία στο Μπλοκ και σταμάτησαν τα ατού του Ρυσσίου.
Τέλος να τονίσουμε ότι για άλλη μια φορά οι φίλαθλοι του Μυγδονιακού γέμισαν το γήπεδό μας ξεπερνώντας  πολλές ομάδες ακόμα και εθνικών κατηγοριών.
Η σύνθεση της ομάδος του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ήταν : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Μποσταντζόγλου Ελένη, Βεργή Γωγώ, Μανιάτη Αγγελική, Πατέλη Λίτσα, Νίκα Κων/ινα, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Χατζησακούλα Χριστίνα, Καραγιάννη Θέη, Λάκη Ειρήνη, Σαμαλέκη Κατερίνα, Λάκη Μαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: