Κυριακή, 20 Μαρτίου 2016

Α-Ω ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ: Ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΑΗΤΤΗΤΟΣ
Την Κυριακή 20/3/2016 έγινε η τελευταία αγωνιστική της 1ης Τοπικής κατηγορίας βόλλευ Γυναικών της ΕΠΕΣΘ. Η ομάδα του Μυγδονιακού με την Ελένη Μποσταντζόγλου πολύ κεφάτη και αποτελεσματική κέρδισε την ΑΕ Ωραιοκάστρου με 3—0 (25-8)(25-9)(25-15)
Τα κορίτσια της κυρίας Άντζυ Τρύψια έπαιξαν καλά ,σοβαρά και κέρδισαν και τα τρία σετ πολύ εύκολα.Κάνοντας απολογισμό της κανονικής περιόδου ο Μυγδονιακός κατάφερε να τερματίσει πρώτος και αήττητος χωρίς καμία απώλεια βαθμού και χάνοντας στους 18 αγώνες μόνο 3 σετ. Μ’ αυτήν την σπουδαία συγκομιδή τα κορίτσια του Μυγδονιακού μπαίνουν στην διαδικασία των play off όπου θα αντιμετωπίσουν τον τέταρτο της βαθμολογίας ΒΑΟ. Με πλεονέκτημα έδρας και με τις νίκες να είναι 2--0 υπέρ της ομάδας μας. Η ομάδα που θα φτάσει στις 3 νίκες θα περάσει στον τελικό.
 

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ : (Άντζυ Τρύψια) Τσιτσιπλάμη Ελένη, Πατέλη Λίτσα, Μποσταντζόγλου Ελένη, Βεργή Γωγώ , Καραγιάννη Θέη, Νίκα Κων/να, Ξανθοπούλου Μαρτίνα (λ), Χατζησακούλα Χριστίνα, Λάκη Ειρήνη, Σαμαλέκη Κατερίνα, Λάκη Μαρία, Γιάμπαστου Χριστίνα, Μαδέση Χριστίνα, Καρατάκη Δήμητρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: