Τετάρτη, 11 Φεβρουαρίου 2015

Αγωνιστικό πρόγραμμα 2015 και event Ποδηλατικού Συλλόγου Ωραιοκάστρου.

Δελτίο τύπου, 10-2-2015.

Όπως κάθε χρονιά έτσι και φέτος συντάξαμε το αγωνιστικό μας πρόγραμμα για το 2015 καθώς και τα μεγάλα event που θα κάνουμε για το ευρύ ποδηλατικό κοινό.
ΑΓΩΝΕΣ
03-05-2015 oraiokastro trail 3 (όπεν και διασυλλογικός αγώνας xc- mtb)
Για τρίτη συνεχόμενη φορά ο εκπληκτικός και απαιτητικός αγώνας στα πανέμορφα μονοπάτια μας που από πολλούς χαρακτηρίζεται ως ο πιο σκληρός της Θεσ/νικης.
17-18-10-2015 : 2nd DH race, Δεύτερος αγώνας κατάβασης πλαγιάς  για το 2015 και ο τελευταίος (final round) του open πανελληνίου κυπέλλου downhill  2015.
Για δεύτερη χρονιά το Ωραιόκαστρο είναι και πάλι μέσα στον πανελλήνιο χάρτη του συγκεκριμένου αγωνίσματος (downhill) με τον πιο άρτια οργανωμένο αγώνα κατάβασης και για φέτος στην μοναδική ειδική πίστα που υπάρχει στο δασόκτημα Ωραιοκάστρου.

EVENTS
Enduro race event 13-14/06/ 2015: Για πρώτη χρονιά φέτος διοργανώνεται ένα τέτοιο ποδηλατικό γεγονός στην Θεσ/νικη και πιο συγκεκριμένα στο Ωραιόκαστρο, μια νέα μορφή είδους ορεινής ποδηλασίας που κατακλύζει όλο και περισσότερο κόσμο παγκοσμίως και βοηθά όσο καμία άλλη μορφή ορεινής ποδηλασίας στην τουριστική ανάπτυξη του κάθε τόπου όπου λαμβάνει χώρα η κάθε τέτοια εκδήλωση! και αυτό εντάσσεται σε μια σειρά τέτοιων εκδηλώσεων που γίνονται από πέρυσι σε όλη την Ελλάδα.
Η προβολή του εν λόγο εγχειρήματος έχει πάρει παγκόσμιες διαστάσεις σε όλα τα διεθνή ποδηλατικά site και media.
SUNDAY RIDES : Κάθε Κυριακή του τρέχοντος έτους εκτός των Κυριακών που έχουμε  αγωνιστικές υποχρεώσεις  είτε για τους τοπικούς αγώνες μας είτε για τις αποστολές μας θα διοργανώνουμε ποδηλατοβόλτες στο βουνό μας για να  φέρουμε τον κόσμο που αγαπά και σέβεται την φύση κοντά σε αυτήν με το ποδήλατό του.
Περισσότερες πληροφορίες στο "www.bikeoraio.gr" και στο facebook "https://www.facebook.com/posioraio"

Δεν υπάρχουν σχόλια: