Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

ΦΙΛΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ (ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟΥ) ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΕΤΑΞΥ Άρη Θεσσαλονίκης - Κεραυνού Ωραιοκάστρου



Παρά τη λήξη των επίσημων υποχρεώσεων της ομάδας μπάσκετ του προπαιδικού του Κεραυνού Ωραιοκάστρου, η δράση δεν λείπει.  Έτσι την περασμένη Τρίτη 24 Μαΐου, στο κλειστό γυμναστήριο, στο γήπεδο Χαριλάου πραγματοποιήθηκε ο φιλικός αγώνας των ομάδων προπαιδικού μεταξύ Άρη Θεσσαλονίκης - Κεραυνού Ωραιοκάστρου.

Ο αγώνας κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών μέχρι το τέλος και ικανοποίησε αθλητές και προπονητές.  Ως ανταμοιβή, μετά το σφύριγμα της λήξης, μία έκπληξη περίμενε όλους τους συμμετέχοντες.  Χυμοί και σάντουιτς προσφέρθηκαν στους αθλητές, με πρωτοβουλία του εφόρου της ομάδας του Κεραυνού, Βασίλη Αδαμόπουλου και με την ευγενική χορηγία της κάβας "Στάφυλος" και του φούρνου "Καρβέλι", από το Ωραιόκαστρο, τους οποίους και ευχαριστούμε πολύ.

Για την ιστορία την αποστολή του Κεραυνού αποτελούσαν οι: Αδαμόπουλος, Αυγέρος, Γαϊτανίδης, Γιαννούσης, Γκούμας, Θεοδωρίδης, Καλτσίδης, Κατριβάνος, Λουδοβάρης, Νάιδας, Τανατσίδης, Χατζής, Χονδρογιώργης, Παντελίδης Γ. (προπονητής), Αδαμόπουλος Β. (έφορος).

Σπύρος Κρουσταλάκης
Ειδ Γραμματέας ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: