Δευτέρα 16 Απριλίου 2012

Το Ωραιόκαστρο δοξάζεται και στο ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ


Στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα στο Κλειστό Γυμναστήριο «ΔΑΙΣ» Εκπαιδευτηρίων Α.Σ.Ε. ΔΟΥΚΑ, Μαρούσι - Αθήνα θα συμμετέχουν οι Αθλήτριες του AΣ ΜΠΑΝΤΜΙΝΤΟΝ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ το Σάββατο 21/4/2012.
Η ομάδα προπονείται εντατικά τρεις φορές την εβδομάδα, αλλά σύμφωνα με τον προπονητή στο σημείο που έφτασαν οι Αθλήτριες χρειάζονται περισσότεροι προπόνηση και δεν υπάρχει η δυνατότητα στο κλειστό Γυμναστληριο του Δρυμού.
Τα κορίτσια μας έχουν φτάσει σε επίπεδο να μπορούν να αγωνιστούν στο εξωτερικό και να φέρουν πολλά μετάλια και διακρίσεις.
Οι διακεκδριμένες αθλήτριες:

ΤΟΥΜΠΛΕΚΗ ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ: 16 ετών από το Δρυμό έχει φέρει χρυσό και ασημένιο μεταλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα.

ΚΑΡΥΠΙΔΟΥ ΜΑΡΙΝΑ: από το Δρυμό έχει 2η Πανελλήνια νίκη και ασημένιο μετάλλιο στο διπλό ενώ πέρσυ είχε χρυσό και ασημένιο πάλι στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα.

ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ: 12 ετων από το Μελισοχώρι πήρε πέρσυ 1η θέση στο πανελλήνιο στις κορασίδες.

ΓΙΑΜΕΛΑ ΝΙΚΟΛΕΤΑ: 15 ετών από το Δρυμό πήρε 3η θέση στο διπλό κορασίδων στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα/

Αξίζει ένα μεγάλο μπράβο στον προπονητή Θεοδωρή Γούργουλα από τη Λητή που δουλεύει με σοβαρότητα και εντατικά και φυσικά αξίζει όλη τη βοήθεια των υπευθύνων στην προσπάθεια του για να σαρώσει την επόμενη εβδομάδα τα μετάλια στο πανελλήνιο πρωτάθλημα.
Ελπίζουμε ότι και φέτος τα κορίτσια μας θα ακολουθούσουν τα βήματα του ΔΑΣΩ και θα δοξάσουν και πάλι το Ωραιόκαστρο.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν το ψάχνατε λίγο καλύτερα θα μαθαίνατε ότι οι διακρίσεις είναι αποτέλεσμα δουλειάς άλλου προπονητή !
Ο συγκεκριμένος ανέλαβε πρίν μερικούς μήνες.
Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας

asd είπε...

Το άρθρο αναφέρει τις διακρίσεις των αθλητών και τι ζητα ο τωρινός προπονητής.Εννοείτε ότι οι διακρίσεις που φέρνει ένας αθλητής είναι αποτέλεσμα τις δουλειάς του ιδιου του αθλητή - προπονητή των προηγουμενων χρονων!Δεν είδα πουθενά να λέει ότι είναι δικά του αποτελέσματα (οι διακρίσεις),απλά ζητα την προσοχή των υπευθυνων για να συνεχιστούν.Μάλλον δεν κατάλαβες τι λέει το άρθρο...