Κυριακή 27 Μαρτίου 2016

Α-Ω ΚΕΡΔΙΣΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ 27/3/2016



  


 Σήμερα Σαββάτο 26/3/2016 στο ΔΑΚ Μυγδονίας πραγματοποιηθήκαν δυο πολύ σημαντικοί αγώνες για τις Παγκορασίδες του Μυγδονιακού.

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Α΄

  Στον πρώτο αγώνα οι Παγκορασίδες Β΄ κέρδισαν την ομάδα των Παγκορασίδων Β΄ του ΔΑΣΩ Ωραιοκάστρου.
  Τα μικρά κοριτσάκια του κυρίου Ηρακλή Θεοδώρου, φανερά αγχωμένα για την νίκη και την συνέχεια της αήττητης πορείας τους έκαναν αρκετά λάθη. Παρ’ όλα αυτά οι μικρές αθλήτριες του Μυγδονιακού ήταν ανώτερες σ’ όλους τους τομείς και ιδιαιτέρως με το δύσκολο σερβίς έκαναν την διαφορά και κέρδισαν το παιχνίδι 
με 3—0  ΣΕΤ (25-21)(25-23)(25-13) 

  Αξίζει να αναφέρουμε πως στο πρωτάθλημα Παγκορασίδων αγωνίζονται αθλήτριες γεννηθείσες έως και το 2001. Η Β΄ ομάδα του Μυγδονιακού αποτελείται στην πλειοψηφία της από κοριτσάκια του 2004  και κάποια του 2003 και 2005.
  Μ’ αυτή την νίκη οι Παγκορασιδες Β΄ είναι αήττητες και φτάνουν την έβδομη συνεχόμενη νίκη στους εννιά αγώνες του πρωταθλήματος που συμμετέχουν.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ: (Θεοδώρου Ηρακλής) Εφραιμίδου Εβελίνα, Κυρμανίδου Μαρία, Μαράνα Γεωργία, Γουνιώτη Φωτεινή, Χατζησακκούλα Ισαία, Χατζηκυριάκου Στέλλα, Γιάμπαστου Κατερίνα, Βεζύρη Ιωάννα, Σερετούδη Ελένη, Βογιατζή Στέλλα, Κούκου Φωτεινή, Κούκου Χριστίνα, Παναγιώτου Χριστίνα, Νούλη Ελευθερία.
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ Β΄

  Στον δεύτερο αγώνα οι Παγκορασιδες Α΄ κέρδισαν την αντίστοιχη ομάδα του Ανατόλια με σκορ 
 3—0 (25-4)(25-9)(25-11)  
στον δεύτερο μεταξύ τους αγώνα της Β΄ φάσης των χιαστί αγώνων των ομάδων που προκρίθηκαν της Α΄ φάσης των ομίλων. Τα κορίτσια του Μυγδονιακού είχαν κερδίσει και εκτός έδρας το Ανατόλια με 0—3 και στον πρώτο αγώνα και έτσι προκρίνονται στις 16 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος Παγκορασίδων.
  Οι αθλήτριες της κυρίας Άντζυ Τρύψια έπαιξαν πάρα πολύ καλά, και φάνηκαν πιο έμπειρες και οργανωμένες. Γενικά έδειξαν ότι υπερτερούσαν αγωνιστικά σ’ όλους τους τομείς αν και τα κορίτσια του Ανατόλια υπερτερούσαν σε προσόντα.

ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ:(Άντζυ Τρύψια), Λάκη Μαρία, Κοστοπούλου Γεωργία, Μπαρέκα Δέσποινα, Ρωφαλίκου Στέλλα, Χατζηευστρατίου Κατερίνα,  Καραντάκη Δήμητρα, Χατζηαστερίου Μαρία, Λεούδη Μηλένα, Κιουτσούκη Δήμητρα, Γαζέτη Μαρία, Μπουγιουκλή Ιωάννα, Γιάμπαστου Χριστίνα.


Δεν υπάρχουν σχόλια: