Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΟΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΣΤΗ Δ΄ ΦΑΣΗ. Στις 8 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος Παγκορασίδων





Σάββατο 3/5/2014
   Στις 8 καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος  Παγκορασίδων βόλεϊ της ΕΠΕΣΘ προκρίθηκαν τα κορίτσια του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ αφού κέρδισαν  στο γήπεδο τους στο Δρυμό την πολύ καλή ομάδα των Ν. ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ  στον τρίτο και τελευταίο αγώνα της Γ΄ φάσης των ομίλων.     
  Οι μικρές αθλήτριες του Μυγδονιακού ξεκίνησαν τον αγώνα φανερά αγχωμένες. Τίποτα δεν τους πήγαινε σωστά. Έτσι τα κορίτσια των Μουδανιών με πολύ καλό σέρβις και με ηρεμία στο παιχνίδι τους πήραν πολύ εύκολα το πρώτο σετ. Από το 2ο σετ και μετά τα κορίτσια του Μυγδονιακού μεταμορφώθηκαν. Από τη στιγμή που η υποδοχή τους πήγε καλά όλα ήταν εύκολα γι’αυτές και πήραν τα τρία επόμενα σετ. Έτσι κέρδισαν το παιχνίδι με 3—1 σετ μαζί και την πρόκριση τους στις 8 καλύτερες ομάδες των Νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής.
  Βεβαίως προηγήθηκε η μεγαλειώδη νίκη του Μυγδονιακού το περασμένο Σαββάτο  26/4ου επί της πολύ καλής ομάδας του Αγίου Νικολάου στη Μηχανιώνα με σκορ 3—1 σετ.
  Φίλαθλοι, γονείς και μέλη της Διοίκησης χειροκρότησαν με πάθος τις προσπάθειες των μικρών αθλητριών και τους ευχήθηκαν και τη συμμετοχή τους και στο final 4 του πρωταθλήματος.
ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ (Κύρκος Ηλίας) : Νίκα Κωνσταντίνα, Χατζησακούλα Χριστίνα, Χατζηευστρατίου Δάφνη, Καραγιάννη Θεοπούλα, Νίκα Μαρία, Παναγιωτίδου Κατερίνα, Παναγιώτου Δήμητρα, Γιάμπαστου Χριστίνα, Σταλιοπούλου Γεωργία, Σάββα Τριανταφυλιά, Λάκη Μαρία, Ρωφαλίκου Στέλλα, Χατζηευστρατίου Κατερίνα.  
   Η επιτυχία των Παγκορασίδων, η καλή πορεία των Κορασίδων, η συμμετοχή και η άριστη εμφάνιση 10 ομάδων Μίνι σε διάφορα Τουρνουά,  κάνουν τα  μέλη της Διοίκησης να αισθάνονται ικανοποιημένα που οι στόχοι τους πραγματοποιούνται. Η πολύ καλή πορεία των τμημάτων υποδομής και η  αλματώδης πρόοδος των παιδιών  αποδεικνύει την ικανότητα τους να στελεχώσουν πολύ γρήγορα την Γυναικεία ομάδα.     
  Σ’ αυτή την λογική της Διοίκησης συμπαραστάτες είναι και οι γονείς των μικρών αθλητριών μας αφού και αυτοί προσβλέπουν ότι κάποια στιγμή και τα δικά τους παιδιά θα  παίξουν στην Γυναικεία ομάδα και όχι οι τυχόν μεταγραφές.
   Η καλή δουλεία εκ μέρους των  προπονητών, η μεγάλη προσοχή της Διοίκησης στα αναπτυξιακά τμήματα επιβραβεύεται από τους δημότες της Μυγδονίας με την μεγάλη αύξηση των εγγραφών που έγιναν φέτος στις Ακαδημίες.
   Κορίτσια και πάλι συγχαρητήρια. Πάμε για το επόμενο βήμα, πάμε για το final 4 του πρωταθλήματος Παγκορασίδων!!!
   Εσείς είστε το μέλλον του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ!!!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: