Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Η ΟΜΑΔΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ ΣΤΗΝ 3η ΘΕΣΗ




Κυριακή 4/5/2014
   Σε πανηγυρική ατμόσφαιρα που έμοιαζε σε φιλική αναμέτρηση διεξήχθη ο αναβληθείς και τελευταίος αγώνας του πρωταθλήματος της 2ης τοπικής κατηγορίας βόλεϊ Γυναικών της ΕΠΕΣΘ στο Άδενδρο μεταξύ του τοπικού ΓΑΛΑΞΙΑ και του ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΥ. Ο αγώνας ήταν χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον και για τις δυο ομάδες αφού με κάθε αποτέλεσμα δεν άλλαζε η βαθμολογική κατάταξη των δυο ομάδων. Ο αγώνας έληξε με νικήτρια την ομάδα του Γαλαξία με σκορ 3-0 σετ. Το τέλος του αγώνα βρήκε και τις δυο ομάδες να πανηγυρίζουν, ο Γαλαξίας  για την δεύτερη θέση και την άνοδο στην 1η τοπική κατηγορία, και ο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟΣ για την τρίτη θέση. Αφού εδόθησαν τα μετάλλια και τα διπλώματα και στις δυο ομάδες από εκπρόσωπο της ΕΠΕΣΘ ακλούθησε γλέντι με ποτά και κεράσματα.
  Το Δ.Σ του Μυγδονιακού ευχαριστεί πολύ το Δ.Σ. του Γαλαξία για την φιλοξενία.
   Η 3η θέση που κατέλαβε ο Μυγδονιακός στο πρωτάθλημα της Β΄ Τοπικής κατηγορίας βόλεϊ της ΕΠΕΣΘ που συμμετείχε, θεωρείται επιτυχία για την Διοίκηση της ομάδας αφού οι στόχοι και οι προτεραιότητες για την αγ. περίοδο που πέρασε ήταν άλλες.
   Τα τελευταία χρόνια τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου με την συναίνεση και όσων γονέων αθλητριών μας είναι κοντά στην ομάδα, έχει βάλει τους εξής απλούς στόχους :
* την άθληση των παιδιών. * την διαπαιδαγώγηση των παιδιών με αρχές και αξίες. *την προώθηση και εκμάθηση του αθλήματος του βόλεϊ στη Μυγδονία και στην Άσσηρο. *την μεγάλη προσοχή στα αναπτυξιακά τμήματα. *την αποφυγή μεταγραφών και την προώθηση στη Γυναικεία ομάδα των δικών μας παιδιών.
  Θέλουμε οι φίλαθλοι μας και οι γονείς των αθλητριών μας να έρχονται στο γήπεδο και να βλέπουν να αγωνίζονται τα δικά τους παιδιά.
  Με αυτή τη λογική και αν όλα βαίνουν καλώς ο πρωταθλητισμός θα έρθει από μόνος του σαν αποτέλεσμα της επιτυχίας των στόχων μας. Επιτυχία του σημαντικού μας στόχου για την μεγάλη προσοχή στα αναπτυξιακά τμήματα είναι η καλή πορεία των Κορασίδων, η μεγάλη επιτυχία των Παγκορασίδων μας που συνεχίζουν στις 8 καλύτερες ομάδες των Νομών Θεσσαλονίκης και Χαλκιδικής, η συμμέτοχη  8—10 ομάδων Μίνι σε διάφορα Τουρνουά Μίνι βόλεϊ κοριτσιών που συμμετείχαμε, η καλή λειτουργία των δυο τμημάτων της Ακαδημίας μας. Το σημαντικό για το Δ.Σ είναι ότι όλα αυτά λειτούργησαν θετικά στους δημότες της Μυγδονίας που δείχνουν την προτίμηση τους στο ΜΥΓΔΟΝΙΑΚΟ αφού φέτος είχαμε 48 νέες έγγραφες.   
 Βεβαίως επιτυχία είναι και το νεοϊδρυθέν τμήμα βόλεϊ που λειτουργήσαμε στην Άσσηρο για να καλύψουμε τις ανάγκες των κοριτσιών της Ασσήρου και Κριθιάς με 32 νέες εγγραφές.
                                                                                                              Εκ του Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: