Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013

Δελτίο Τύπου - Κοπή πίτας του τμηματος μπάσκετ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου 2013


Το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013, στο Κονταξοπούλειο Δημοτικό Γυμναστήριο, το τμήμα μπάσκετ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου έκοψε την πίτα για το νέο έτος. Οι αθλητές και οι αθλήτριες των ακαδημιών και των αγωνιστικών τμημάτων μπάσκετ έδωσαν το παρόν, μαζί με τους προπονητές Δημήτρη Νέτα, Κώστα Τσελεμπή και Γιώργο Παντελίδη.

Ο αντιπρόεδρος του ΔΣ και επικεφαλής του τμήματος μπάσκετ, Γιάννης Φωτιάδης, αφού χαιρέτισε τους αθλητές, τις αθλήτριες και τους γονείς τους, τους ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και πολλά καλάθια!  Ακολούθως ευχαρίστησε το Δήμο Ωραιοκάστρου που στέκεται αρωγός στην προσπάθεια που καταβάλει ο Κεραυνός να καλλιεργήσει τον αθλητισμό στη νεολαία της πόλης μας.

Ιδιαίτερα ευχαρίστησε τους Αντώνη Τσαμεσίδη και Δημήτρη Γιάτση, που εργάζονται στο γραφείο αθλητισμού του Δήμου μας, αλλά και τους φύλακες του Κονταξοπούλειου Γυμναστηρίου. Τέλος έδωσε το λόγο στον αντιδήμαρχο Θόδωρο Ματσουκασίδη, που εκπροσωπούσε  το δήμαρχο Δημήτρη Σαραμάντο.  Ο κ. Ματσουκασίδης ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους και επιτυχίες στην "Κεραυνάρα".

Στη συνέχεια η πίτα μοιράστηκε σε όλους τους παρευρισκομένους. Πέντε ήταν οι τυχεροί που βρήκαν από ένα φλουρί και κέρδισαν μπάλες μπάσκετ και αθλητικές εμφανίσεις.

Το παρών στην εκδήλωση έδωσαν επίσης ο αντιδήμαρχος Ανέστης Πολυχρονίδης, οι Πέτρος Αταμιάν και Δημήτρης Καρασαββίδης δημοτικοί σύμβουλοι και οι Στέλιος Γώγος και Κώστας Ντίνας δημοτικοί σύμβουλοι της δημοτικής κοινότητας Ωραιοκάστρου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: