Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

Πρεμιέρα Α1 Βόλευ γυναικών :Τι είδε ο Σουηδός στο Ωραιόκαστρο

Τι είδε ο Σουηδός στο Ωραιόκαστρο; - Φωτογραφία 1
ΣΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ του Ωραιόκαστρου στην Α1 βρέθηκαν ο πρώην και ο νέος προπονητής της Εθνικής Γυναικών.Σημαντικό γεγονός που οι δύο προπονητές ξεπέρασαν τα Ελληνικά ταμπού ....και με φανερή διάθεση συνεργασίας ο Τάκης Φλώρος δείχνει τον δρόμο στον Γιάννη Καλματζίδη στο γεμάτο ...."νεροπαγίδες" δρόμο του γυναικείου βόλεϊ.Πιστεύω πως θα κρατήσουν ενα υψηλό επίπεδο στη συνέχεια και δεν θα καταφύγουν σε "κατινιές" που λένε οι προπονητές συνήθως για τους πρώην και τους νυν ...Μπράβο παιδιά ανεβάζετε τον πήχη και αυτό είναι ενα θετικό βήμα.

Τι είδε ο Καλμαζίδης ;Βόλεϊ χαμηλού επιπέδου ενδεικτικό του επιπέδου του γυναικείου βόλεϊ ,που οποσδήποτε δεν μπορείς να πείς Α1 κατηγορίας .Θα συμφωνήσω με εναν φίλο προπονητή που χαρακτηρίζει το γυναικείο βόλεϊ που παίζεται σήμερα στην Ελλάδα,λίγο πιο γρήγορο απο βόλεϊ ....παλαιμάχων .Κατ αρχήν υπήρξε πρόβλημα σο-βα-ρό-τα-το με την διαιτησία.Στο 23-24 του τέταρτου σετ ο διαιτητής διέκοψε το παιγνίδι και έδωσε επανάληψη της φάσης γιατί μία παίκτρια των γηπεδούχων μετά απο προσπάθεια για μπλόκ σωριάσθηκε στο τερέν και φώναξε ....ωχ !!!! Διέκοψε το παιγνίδι για το "ωχ" ....Ισως είναι νέος κανονισμός όταν κάποιος αθλητής δεν πιάνει μπλόκ να πέφτει κάτω και να φωνάζει "ωχ" και να διακόπτετε ο αγώνας.Είδε την "κορυφαία" Στράτα να χάνει σετ απο 24-19 !!!! 24-26 ...Στο 24-20 η πρώτη κυρία των πάγκων στο γυναικείο βόλεϊ πήρε τάϊμ άουτ δίνοντας ανάσες στην ομάδα του Πετίδη και το δεύτερο στο 24-22 !!! και είδε το υπόλοιπο σετ με σταυρωμένα τα χέρια ....Είδε όμως και την ομάδα του ΔΑΣΩ  να βγάζει απίθανες άμυνες ,αλλά και το αλάνθαστο λίμπερο την Σούλα Εζινέλη σε μεγάλη μέρα !
Απο την άλλη όμως είδε και το Ανατόλια των μεγάλων διακυμάνσεων ....και της εύκολης κριτικής απο τους διάφορους παρατρεχάμενους που βιάζονται να "ακυρώσουν" τους πάντες για δικούς τους σκοπούς.Αλήθεια τι μπορεί να φταίει ένας προπονητής όταν η Παρασκευοπούλου σκύβει να περάσει η μπάλα άουτ και τρώει "άσσο" αφού η μπάλα χτυπάει στο κεφάλι της;Α....να μην το ξεχάσω ....ποιά μπορεί να νομίζει πως είναι η Οικονομίδου όταν χάνει δέκα σερβίς; Μισό ...σετ πεταγμένο στα σκουπίδια επειδή δεν μπορούσε να περάσει την μπαλα με σερβίς στο αντίπαλο ...γήπεδο.Γιάννη δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να είδες εσύ ...αλλά στον θαυμαστό κόσμο του γυναικείου βόλεϊ έχεις να δεις πάρα  μα πάρα πολλά ,αρκεί να αντέξεις....Σίγουρα όμως πήρες μία γεύση για το τί σε περιμένει .....

Αναρτήθηκε: http://www.newsnow.gr/article/242951/ti-eide-o-souidos-sto-oraiokastro.html

BASKET ΕΦΗΒΙΚΟ : ΝTΕΡΜΠΙ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ



     Ο Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου ήταν ο μεγάλος νικητής στο τοπικό ντέρμπι του Ωραιοκάστρου με αντίπαλο τον Κεραυνό στα πλαίσια του εφηβικού πρωταθλήματος της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. Η ομάδα του Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα. 
     Με αυτή τη νίκη ο Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου έφτασε τις 3 νίκες σε 4 αγώνες και συνεχίζει με αισιοδοξία την προσπάθεια. 
     Αρκετοί νέοι παίκτες του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου  πήραν το βάπτισμα του πυρός στον συγκεκριμένο αγώνα.

Κεραυνός 43    -    Δ.Α.Σ.Ω. 
  60

Δεκάλεπτα: Α:9-17, Β:6-11, Γ:10-16, Δ:18-16


Κεραυνός (Νάκος): Παρίκογλου 10, Ποντικάκης 3, Κουδουμας 5, Χατζής, Χονδρογιώργης 1, Περλαντίδης, Μεντεσίδης 6, Κουρτίδης 1, Κουσενίδης, Γιαννούσης 13, Καλτσίδης 4, Χατζηβακαλλέλης.

Δ.Α.Σ.Ω. (Παπαδόπουλος): Χατζηκωνσταντίνου 16, Κακάλης 6, Ελευθεριάδης 14, Χαλεπλής 5, Σπύρου 9, Τσιαλής 4 , Τζίκας 4,  Πίβατς,  Θεοδωσιάδης,  Χρυσοβελίδης 2.

ΑΝΔΡΙΚΟ ΜΠΑΣΚΕΤ : ΔΥΟ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟ ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ



     Πραγματοποιώντας σε μεγάλο διάστημα του παιχνιδιού εξαιρετική εμφάνιση ο Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου επικράτησε της Γ.Σ. Μενεμένης με 51-78 και διπλασίασε τις νίκες του στο πρωτάθλημα της Γʼ1. 
     Ουσιαστικά όλα κρίθηκαν στο πρώτο ημίχρονο όπου το σκορ ήταν 24-51 εκεί που ο Δ.Α.Σ.Ω. έπιασε πολύ υψηλά επίπεδα απόδοσης. 

Γ.Σ. Μενεμένης 51    -   Δ.Α.Σ.Ω. 78
Δεκάλεπτα: Α:13-24, Β:11-27, Γ:13-17, Δ:14-10
Γ.Σ. Μενεμένης (Σάββας): Λιακόπουλος 9, Τζάνης, Καραγιάννης 20, Χατζηφούντας 4, Καραγιάννης 2, Ιωαννίδης, Ζαχαριάδης 10, Κυριακίδης 2, Τουρουτουτούδης 4

Δ.Α.Σ.Ω. (Παπαδόπουλος): Μακρυλάκης 5, Μπατσίλας Δ. 2, Ντόντης 4, Παρπόρης 1, Ναλμπάντης 18, Μπαμπατζάνης 8, Καραγιαννίδης 12, Κουρουπάκης 2, Μπατσίλας Θ., Μποσταντζίδης 26, Καραντάκης

Παρασκευή 19 Οκτωβρίου 2012

3ο ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ TAEKWONDO στο ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ, 20-21 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ, 2012


taekwondo.pngΓια 3η συνεχόμενη χρονιά διοργανώνεται με την υποστήριξη του Δήμου Ωραιοκάστρου το Διεθνές Τουρνουά Ταεκβοντό. Η συμμετοχή των αθλητών αλλά και των χωρών έχει ξεπεράσει κατά πολύ αυτή των προηγούμενων ετών. Αθλητές υψηλού επιπέδου, παγκόσμιοι και ευρωπαϊκοί πρωταθλητές θα συμμετάσχουν σε αυτό το τουρνουά και θα προσφέρουν ένα υπέροχο θέαμα σε όσους παρευρεθούν στο γήπεδο. 
Για πρώτη φορά για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, θα συμμετάσχει στο τουρνουά η επίλεκτη ομάδα αθλητών του καλύτερου Πανεπιστημίου της Κορέας, Yong-In. 
Οι αγώνες θα πραγματοποιηθούν στις 20 & 21 Οκτωβρίου 2012 στο ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟ Δημοτικό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου. Ώρα έναρξης: 09.00π.μ.

Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΔΑΣΩ


Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο πρωτάθλημα της Γʼ1 κατηγορία της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. ο Δ.Α.Σ.Ω. κερδίζοντας εύκολα τον Άγιο Δημήτριο με σκορ 86-48. Ο Δ.Α.Σ.Ω. από το ξεκίνημα της αναμέτρησης πήρε κεφάλι στο σκορ και με κορυφαίους τους Ναλμπάντη και Καραγιαννίδη κατάφερε να χτίσει από την αρχή του αγώνα μία διαφορά ασφαλείας που διατήρησε και αύξησε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα.

Δ.Α.Σ.Ω. 86 Άγιος  Κάντε κλικ εδώ
Δημήτριος 48
Δεκάλεπτα: Α:27-11, Β:17-13, Γ:22-14, Δ:20-10

Δ.Α.Σ.Ω. (Παπαδόπουλος): Μακρυλάκης 11, Χατζηκωνσταντίνου 4, Ντόντης 2, Παρπόρης 2, Ναλμπάντης 32, Σεραφεντίν, Μπαμπατζάνης 11, Αβραμίδης 5, Κουρουπάκης, Μπατσίλας Θ. 2, Μπατσίλας Δ. 2, Καραγιαννίδης 15.
Άγιος Δημήτριος (Τζιομαλός): Οικονόμου 6, Χιτ 1, Χαλατσάκος 9, Βουδούρης 13, Νικολαΐδης 12, Τριχάς, Σούρλας, Λεπτοκαρόπουλος 5, Παπαγεωργίου, Γέροντας, Χαλκίδης 2, Σιούτης

Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2012

Ήττα της παιδικής ομάδας μπάσκετ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου στα Πεύκα




Την ήττα γνώρισε η παιδική ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου, στο ΔΑΚ Πεύκων από την αντίστοιχη της Ακαδημίας Πρωταθλητών.

Τα δεκάλεπτα: 13-2, 32-11, 45-21, 50-29.

Διαιτητές: Ταξιλταρίδης, Τερζοπούλου

Ακαδημίες Πρωταθλητών (Χαραλαμπίδης): Αθανασίου, Ωραιόπουλος 2, Δάσυρας 10, Θεοδοσιάδης, Κοδίγκελης, Γκούθας 16, Παντέλης, Μπρόζος 12, Μέλφος 2, Τζεκάκης 8, Σταθερόπουλος.

Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Παντελίδης): Κρουσταλάκης 2, Ενγκβαλλ, Χατζής, Γαϊτανίδης 7(1), Τσανταρίδης, Στρέζος 2, Ταξιάρης 3, Πατσιαβούρας,  Θεοδωρίδης 8, Κασωτάκης 5, Κύργιας 2, Χοσσεϊνί-Ταμπαταμπαϊ.

Μπάσκετ : Νίκη για την εφηβική ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου στο Ασβεστοχώρι

Μετά από έναν πολύ ενδιαφέροντα αγώνα με ρυθμό και πάθος η εφηβική ομάδα μπάσκετ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου επιβλήθηκε της αντίστοιχης του ΑΣ Ασβεστοχωρίου με σκορ 31-50.

Τα δεκάλεπτα: 10-16, 14-23, 23-36, 31-50.

Διαιτητές: Λευτέρης, Μαλτέσιος

ΑΣ Ασβεστοχωρίου (Λάνης): Κοσμίδης 2, Καζιρίδης 3, Ζϊγκας 1, Κωνσταντόπουλος, Γούνης 13, Ελευθεριάδης 2, Φακίνης 6(2), Θεολόγης 2, Τσιτσόπουλος 2, Αναστασιάδης, Φλέρας  

Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Νάκος): Παρικογλου 12(1), Ποντικάκης, Κουδουμάς 12, Χονδρογιώργης 6, Μεντεσίδης 2, Κουρτίδης 5(1), Κουσενίδης 6, Γιαννούσης 3(1), Χατζηβακαλέλης 4

Κώστας Μαυράκης νέος προπονητής στον Κεραυνό σε παιδικού, εφηβικού και ανδρικού τμήματος μπάσκετ 2012.


Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου, με μεγάλη χαρά, καλωσορίζει στην προπονητική ομάδα τον Κώστα Μαυράκη, ο οποίος θα αναλάβει σύμβουλος εκγύμνασης και ενδυνάμωσης των αθλητών του παιδικού, εφηβικού και ανδρικού τμήματος μπάσκετ.
Ο σύλλογός μας, με μεθοδικές και καινοτόμες ενέργειες, πορεύεται με όραμα τη λειτουργία μίας κυψέλης αθλητισμού και επιστημονικής εκμάθησης μπάσκετ για όλους τους νέους και τις νέες του Ωραιοκάστρου και της ευρύτερης περιοχής..
 

Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες βόλεϋ του Κεραυνού!!

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις ακαδημίες βόλεϋ του Κεραυνού!!
Για τη νέα αθλητική περίοδο 2012-2013 είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πληροφορήσουμε, πως συνεχίζονται οι εγγραφές για αγόρια και κορίτσια στις ακαδημίες του συλλόγου μας. (έτη γεννήσεως από 1999 ως 2006).
Οι ακαδημίες θα προπονούνται στο κλειστό γυμναστήριο Κονταξοπούλειο τρεις (3) φορές την εβδομάδα. Οι ακριβείς ώρες και ημέρες των προπονήσεων έχουν ήδη ανακοινωθεί και μπορείτε να τις δείτε εδώ
Κατανοώντας τις δύσκολες για όλους μας εποχές, μειώσαμε την ετήσια συνδρομή μας η οποία ορίζεται πλέον  στο ύψος των 250 ευρώ. Η μείωση δεν σημαίνει καμία έκπτωση στην ποιότητα των παροχών μας. Επίσης ενημερώνουμε πως θα υπάρχουν ειδικές τιμές για συγκεκριμένες κατηγορίες αθλητών-αθλητριών (2 ή περισσότερα αδέρφια). Κατά την εγγραφή προκαταβάλλεται το ποσό των 100 ευρώ και το υπόλοιπο σε δύο δόσεις των 75 ευρώ.
Στην συνδρομή περιλαμβάνονται στολή αγώνων, μπλούζα προπόνησης, φόρμα, και αθλητικός σάκος.
Σε όλη τη διάρκεια της αθλητικής περιόδου θα πραγματοποιούνται διάφορες δραστηριότητες και το κυριότερο είναι πως θα συνεχίσουμε την περυσινή πρακτική μας, διοργανώντας στο Κονταξοπούλειο πολλά τουρνουά για τους μικρούς μας αθλητές καθώς και την συμμετοχή μας  σε τουρνουά άλλων συλλόγων.
Η προπονητική μας ομάδα, και το τμήμα βόλεϋ περιμένουμε να σας γνωρίσουμε από κοντά, και θα είμαστε πάντα στη διάθεση σας για ότι μας χρειαστείτε.
Πληροφορίες για τις εγγραφές στην γραμματεία του συλλόγου μας (τηλ 2310697572 ώρες 18:00-21:00 Δευτέρα - Παρασκευή) , καθώς και στον έφορο της ομάδας κο Σιδηρόπουλο Σπύρο 6975363376.

2η Nίκη για την παιδική ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου‏

Τη 2η νίκη της, πέτυχε η παιδική ομάδα μπάσκετ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου, απέναντι στην ομάδα της Ευκαρπίας.  Υπήρχε σαφής διαφορά δυναμικότητας μεταξύ των δύο ομάδων και ένας από τους λόγους ήταν και η διαφορά ηλικίας.  Τα δεκάλεπτα: 16-9, 28-13, 45-16, 75-18.
Διαιτητές: Καμηλάρης, Μπαλακώστας

Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Παντελίδης): Κρουσταλάκης 10,Ενγκβαλλ 2, Χατζής 7, Γαϊτανίδης 10, Χοσσεϊνί-Ταμπαταμπαϊ, Στρέζος 3, Ταξιάρης 10, Πατσιαβούρας 10,  Θεοδωρίδης 17, Κασωτάκης 2, Κύργιας 2, Βούλγαρης 2.

Ευκαρπία (Δαδάλας): Τζιώρτζης 1, Ζιώγας, Δαδάλας, Καρακώστας 2, Παναγιώτογλου, Φόλας 2, Φραγκούδης, Στούπας, Κουτσοσταύρος 2, Χαϊτλής 7, Γκόντορας 3, Κώττας 1.

Φιλική ήττα απο το προπαιδικό του Ντίνου Κούη

Σήμερα το μεσημέρι το προπαιδικό τμήμα έδωσε το πρώτο φιλικό για τη νέα ποδοσφαιρική χρονιά , με αντίπαλο το αντίστοιχο τμήμα του Ντίνου Κούη . Ήττα-σοκ (σύμφωνα με την εικόνα της ομάδας σε όλο το δεύτερο ημίχρονο)για το σύνολο του Κώστα Μελετιάδη με σκορ 3-1. Η ομάδα κατά διαστήματα ήταν χαμένη αντίθετα με τα παιδιά του Ντίνου Κούη που έχουν στα πόδια του επτά αγώνες.Πιστεύουμε πάντως πως το τελικό αποτέλεσμα αδικεί την ομάδα μας και θέλουμε τα σχόλια σας επ΄αυτού και γενικά για το πώς είδατε τον αγώνα

Τετάρτη 3 Οκτωβρίου 2012

Ο ΑΣΤΕΡΙΟΣ ΓΑΒΟΤΣΗΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ

Ευχαριστήριο
Ευχαριστούμε θερμά τον Κ. Αστέριο Γαβότση επικεφαλής της παράταξης "Πολιτεία με Όραμα" του Δήμου Ωραιοκάστρου για την οικονομική βοήθεια που προσέφερε στο καλοσφαιρικό σωματείο μας,η έμπρακτη βοήθεια οχι μόνο τώρα αλλά και στο παρελθόν δείχνει οτι δεν μένει μόνο στις υποσχέσεις.. αγαπάει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό του τόπου μας και τον στηρίζει με κάθε τρόπο.


ΒΑΟ-ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ 0-3 (Βόλλευ)

 


Δελτίο τύπου 02-10-2012.

Με  νίκη 3-0 σετ  εκτός έδρας επί της ομάδας του ΒΑΟ  γιόρτασαν οι κορασίδες του Δημόκριτου Μυγδονίας την δικαίωσή τους από τον Α.Σ.Ε.Α.Δ  στην πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΠΕΣΘ.
Η δικαίωση της προσφυγής  των αθλητριών στον Α.Σ.Ε.Α.Δ. είναι πολυσήμαντη γιατί:
1. Η αγάπη για  το άθλημα του Βόλεϊ  και η διαρκής προσπάθεια για μια υγιή αθλητική παιδεία είναι ο κινητήριος μοχλός για την επιτυχία τους,
2. Η επιμονή και η συνέχιση της  άθλησής τους εκτός  του επίσημου πρωταθλήματος  επέτρεψε  τον εκμηδενισμό των αρνητικών επιπτώσεων από την  παροδική απουσία τους.
3. Απέκτησαν μια πολύτιμη για το μέλλον τους εμπειρία ζωής και έμαθαν πως όταν αγωνίζονται  συλλογικά ενάντια στην αδικία και υπερασπίζονται την αξιοπρέπειά τους δικαιώνονται!
Ακούραστοι αρωγοί σε αυτό το ταξίδι στάθηκαν ο Προπονητής της Ομάδας Π. Πυργιώτης, σύσσωμο το ΔΣ του Δημόκριτου Μυγδονίας και οι γονείς των αθλητριών.

Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Κάρτες διαρκείας αγώνων μπάσκετ ανδρών Κεραυνού Ωραιοκάστρου


Κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας, περιόδου 2012-2013, για τους εντός έδρας αγώνες μπάσκετ της ανδρικής ομάδας του Κεραυνού Ωραιοκάστρου, που αγωνίζεται φέτος στην  Α ΕΚΑΣΘ. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε την 1η Οκτωβρίου και θα ολοκληρωθεί στις 13 Μαϊου. Κατά τη διάρκειά του, η ομάδα μας θα δώσει 12 εντός έδρας αγώνες.

Το κόστος κάθε κάρτας ανέρχεται στα 20ευρω.  Επίσης υπάρχει ειδική τιμή για οικογενειακό πακέτο 2 καρτών με συνολική τιμή 30ευρω.

Τα έσοδα από την πώληση των καρτών διαρκείας, καλύπτουν τα έξοδα διαιτησίας και γραμματείας στους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας και ενισχύουν την παρουσία της στην πρώτη κατηγορία του νομού Θεσσαλονίκης.

Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε στο keravnos.oreokastrou (στο) gmail.com ή στο τηλέφωνο 6972826879.


Για τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου
Σπύρος Κρουσταλάκης
Γεν.Γραμματέας ΔΣ

Νίκη στην πρεμιέρα του παιδικού πρωταθλήματος μπάσκετ για την ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου.

Νίκησε μετά από ωραίο αγώνα την αντίστοιχη ομάδα της Δόξας Δρυμού με 50-25.  Οι ομάδες ήταν πολύ κοντά στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο (14-12).  Στο δεύτερο ημίχρονο η Δόξα Δρυμού επέλεξε να αμυνθεί με άμυνα ζώνης, επιλογή που απέδωσε εν μέρει στο 3ο δεκάλεπτο. Στο 4ο δεκάλεπτο η επίθεση του Κεραυνού προσαρμόστηκε στη ζώνη και με σκορ από μέση και μακρυνή απόσταση (5 εύστοχα τρίποντα) πέτυχε όσους πόντους είχε σκοράρει τα προηγούμενα τρία δεκάλεπτα. 

Τα δεκάλεπτα: 10-6, 14-12, 25-19, 50-25..

Διαιτητής: Χατζίδου,Μιμηκόπουλος

Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Παντελίδης): Κρουσταλάκης 2, Χοσσεϊνί-Ταμπαταμπαϊ 2, Γαϊτανίδης 10, Στρέζος 2, Πατσιαβούρας 2, Χατζής 9, Θεοδωρίδης 12(2), Κασωτάκης 9(3), Κύργιας, Βούλγαρης 2.

Δόξα Δρυμού (Κώττης): Κούρτας, Γιαμπαστός 4, Χατζής 6, Καρατζάς 2, Χατζόπουλος 5(1), Δασίλας 2, Παπαοικονόμου 2, Τσιτσιπλάμης 4

Καλή σεζόν και καλή συνέχεια για όλες τις ομάδες!
 
Γράφει ο Σπύρος Κρουσταλάκης