Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

«Οι Έλληνες πρέπει να έχουν ψηλά το κεφάλι!»



 
 
 

Οι Έλληνες αθλητές των Παραολυμπιακών Αγώνων έδειξαν πως μπορούν να καταφέρουν τα πάντα, όπως υποστήριξαν σε κυριακάτικη εφημερίδα ο πρόεδρος της Επιτροπής, Γιώργος Φουντουλάκης και οι Γρηγόρης Πολυχρονίδης, Αριστείδης Μακροδημήτρης και η Ανθή Καραγιάννη.
Ο πρόεδρος της Παραολυμπιακής Επιτροπής και οι τρεις αθλητές μίλησαν στην εφημερίδα «Real Sports» για τα επιτεύγματα των Ελλήνων αθλητών στο Λονδίνο, δίνοντας το... σύνθημα για τη συνέχεια...
Ο πρόεδρος της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, Γιώργος Φουντουλάκης για την παρουσία των Ελλήνων αθλητών στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου δήλωσε: «Η ομάδα και ο αθλητισμός με αναπηρία χρειάζονται την στήριξη της Πολιτείας και την επόμενη ημέρα. Το έργο που επιτελέσαμε στο Πεκίνο και στο Λονδίνο να μην πάει χαμένο. Οι ανάπηροι δεν είναι τεμπέληδες αθλητές, θέλουν να δουλεύουν και είναι εκπρόσωποι της ελληνικής κοινωνίας».
Ο Γρηγόρης Πολυχρονίδης για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο ομαδικό του μπότσια δήλωσε: «Είναι η μεγαλύτερη ικανοποίηση που έχω νιώσει καθώς εγώ και τα άλλα παιδιά σηκώσαμε ψηλά τη γαλανόλευκη και κάναμε να ακουστεί ο εθνικός μας ύμνος. Την επιτυχία μας αυτή θέλω να την αφιερώσω σε κάθε Έλληνα που παλεύει για το μετάλλιο της επιβίωσης και σε κάθε ανάπηρο Έλληνα, ο οποίος έχει ακόμα περισσότερες δυσκολίες. Τις τελευταίες ημέρες άκουσα για νέες περικοπές και ακόμα σκληρότερα μέτρα. Δεν ξέρω πως και αν μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε. Θέλω να πω σε όλους «ψηλά το κεφάλι», να παλεύουμε με όσα μπορούμε για να βγάλουμε ότι καλύτερο έχουμε μέσα μας και όλοι μαζί να προχωρήσουμε μπροστά και να σηκώσουμε την Ελλάδα μας όσο ψηλότερα μπορούμε».
Ο Αριστείδης Μακροδημήτρης, ο αθλητής ο οποίος ύψωσε τρεις φορές την ελληνική σημαία στο ιστό και ήταν σημαιοφόρος στην τελετή έναρξης δήλωσε: «Τα τρία μετάλλια είναι πολύ ωραία στο στήθος μου. Πήγαινα για τέσσερα, αλλά δεν πειράζει. Όλα τα παιδιά δείξαμε στο Λονδίνο πως μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα. Δείξαμε την αξία μας. Είναι μεγάλη επιτυχία ότι, παρά το γεγονός πως δεν είχαμε να βοήθεια από την Πολιτεία, κατορθώσαμε να φέρουμε 12 μετάλλια κάτω από τόσο δύσκολες συνθήκες».
Η Ανθή Καραγιάννη, η αθλήτρια του μήκους, η οποία έκλεισε την καριέρα τη με τον καλύτερο τρόπο στους Παραολυμπιακούς του Λονδίνου δήλωσε: «Ήταν ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω για το κλείσιμο της αθλητικής μου καριέρας. Παρά τα πολλά προβλήματα που υπήρχαν, προσπάθησα να κάνω το καλύτερο. Με τη βοήθεια του Θεού και την αγάπη του κόσμου τα κατάφερα τελικά και όχι μόνο εγώ, αλλά και τα άλλα παιδιά τα πήγαμε πολύ καλά. Θέλω να ευχαριστήσω της οικογένειά μας και τους προπονητές μας, οι οποίοι είναι οι μοναδικοί που είναι συνέχεια κοντά μας. Όπως αποδείχτηκε και στο Λονδίνο, ακόμα και τα άτομα με αναπηρία μπορούν να φτάσουν ψηλά στην Ελλάδα. Αλλά επειδή σε καμία περίπτωση δεν είναι ευνοημένη, χρειάζονται τη βοήθεια της Πολιτείας, μαζί με τη στήριξη και την αγάπη του κόσμου. Είναι μια επιτυχία για εμάς, παρά τις αντίξοες συνθήκες που βιώνει η χώρα μας. Με τα τόσο λίγα που μας προσφέρουν, καταφέραμε να βάλουμε τη Ελλάδα στα υψηλότερα σκαλοπάτια. Αποδείξαμε ότι οι Έλληνες μπορούμε, παρά τα όσα μας συμβαίνουν».

Αναρτήθηκε:  http://www.onsports.gr/Spor/Olympiakoi-Agwnes/item/251162-Oi-Ellhnes-prepei-na-echoyn-pshla-to-kefali

Παραολυμπιακοί 2012 (400μ.): Τέταρτος ο Γιάννης Πρώτος

 
Ούτε στην τέταρτη ημέρα των 14ων Παραολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου δεν ήρθε το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα.

Ο Γιάννης Πρώτος, που έριξε την αποψινή «αυλαία» για λογαριασμό της ελληνικής αποστολής, δεν μπόρεσε να μπει στα μετάλλια των 400 μέτρων κατηγορίας Τ13, όπως είχε κάνει πριν από τέσσερα χρόνια στο Πεκίνο (σ.σ. ήταν τρίτος).

Με επίδοση 49.67, που αποτελεί φετινό προσωπικό ρεκόρ, περιορίστηκε στην τέταρτη θέση της τελικής κατάταξης, αφήνοντας στις πρώτες τρεις θέσεις δύο Ρώσους και έναν Μαροκινό.

Πρώτος στο νήμα του τερματισμού έπεσε ο Αλεξέι Λαμπζίν με 48.59 και τον ακολούθησε ο συμπατριώτης του, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, με 48.83. Τρίτος ήταν ο Μαροκινός Μοχάμεντ Αμγκιούν με 49.45.

Να θυμίσουμε ότι ο αθλητής του Σπύρου Βασδέκη είχε πάρει την πρόκριση για τον τελικό με επίδοση 50.73.

Τα αποτελέσματα του τελικού:
1. Αλεξέι Λάμπζιν (Ρωσία) 48.59
2. Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Ρωσία) 48.83
3. Μοχάμεντ Αμγκιούν (Μαρόκο) 49.45
4. Ιωάννης Πρώτος (ΕΛΛΑΔΑ) 49.67
5. Χουσείν Καντίμ (Ιράκ) 49.76
6. Ντζαμίλ Νασέρ (Αλγερία) 49.88
7. Ζινέ Εντινέ Σεκρί (Αλγερία) 51.16
8. Μάρκιθ Πράις (ΗΠΑ) 51.98

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης
Αναρτηθηκε: zougla.gr

Παραολυμπιακοί 2012: Η απίστευτη ιστορία του Alessandro Zanardi


 
Συγκινητικές στιγμές στο Λονδίνο, καθώς ο Αλεσάντρο Τζανάρντι κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στη χειροκίνητη ποδηλασία, στους Παραολυμπιακούς Αγώνες. Ο Ιταλός ανέβηκε στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου στο αγώνισμα της ατομικής χρονομέτρησης, 11 χρόνια μετά το συγκλόνιστικό ατύχημα στη Γερμανία, όπου έχασε και τα δύο του πόδια.
Ο Alessandro Zanardi ήταν ένας επιτυχημένος οδηγός αγώνων, που κατάφερε να αγωνιστεί και στο επίπεδο της Φόρμουλα Ενα (F1) από το 1991 έως το 1994 και για ένα διάστημα το 1999. Αργότερα, αποφάσισε να επιστρέψει στα Καρτ, απ΄όπου είχε ξεκινήσει την καριέρα του και τον Σεπτέμβριο του 2001 τραυματίστηκε πολύ σοβαρά. Η ζωή του κινδύνευσε άμεσα, κατάφερε να διαφύγει τον κίνδυνο, αλλά το τίμημα ήταν πολύ ακριβό.
Πριν κλείσει καν τα 35, ο Τζανάρντι ήταν ακρωτηριασμένος και στα δύο πόδια, όμως δεν το έβαλε κάτω. Οχι μόνο κατάφερε να οδηγήσει ξανά αγωνιστικά αυτοκίνητα (ασφαλώς ειδικά διαμορφωμένα), αλλά το 2003 βρέθηκε ξανά στην πίστα που παραλίγο να βρει το θάνατο. Από το 2007 ασχολείται με τη χειροκίνητη ποδηλασία και το 2011 κέρδισε τον αντίστοιχο Μαραθώνιο της Νέας Υόρκης. Θεωρείται ως ένας από τους πιο γνωστούς αθλητές των Παραολυμπιακών του Λονδίνου, μαζί με τον Οσκαρ Πιστόριους και την Γερμανή δισκοβόλο, Ιλκα Βιλούντα.
  
Πηγή: ΑΠΕ  05/09/12-19:37

ΑΘΛΟΡΑΜΑ 2012 ο ΔΑΣΩ 1ος , έδωσε καλά μηνύματα για την πορεία στην Α1.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ του "Τροχού", 24-9-2012.

Με τη φόρα από τις περασμένες δυο χρονιές που βγήκε πρωταθλητής (και κέρδισε δυο ανόδους) ήρθε ο ΔΑΣΩ στο τουρνουά που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο και πήρε μια ακόμα πρωτιά. Αυτή τη φορά κόντρα σε αντιπάλους, τον ΗΡΑΚΛΗ και τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ, που θα αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα της Α1 το οποίο αρχίζει σε 3 εβδομάδες (στις 13 Οκτωβρίου ο 1ος αγώνας με τους νεοφώτιστους ΤΡΑΧΩΝΕΣ, εκτός έδρας).
Τα αποτελέσματα του τουρνουά που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κλειστό Γυμναστήριο της Νεοχωρούδας ήταν τα εξής:
Στις Κορασίδες νικήτρια ήταν η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ με δυο νίκες (χθες τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ και σήμερα στον τελικό τον ΕΡΜΗ ΔΡΑΜΑΣ). Η ομάδα του ΔΑΣΩ παρότι παραγματοποίησε καλές εμφανίσεις είχε δύο ήττες (χθες από τον ΕΡΜΗ και σήμερα από τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ).
Στις Γυναίκες νικήτρια ήταν η ομάδα του ΔΑΣΩ. Χθες νίκησε 3-0 τον ΕΡΜΗ ΔΡΑΜΑΣ και σήμερα στον τελικό τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ με 3-1. Στον μικρό τελικό ο ΗΡΑΚΛΗΣ νίκησε τον ΕΡΜΗ και πήρε την 3η θέση.
Σχόλια: Η φετινή ομάδα του ΔΑΣΩ είναι πολύ αλλαγμένη σε σχέση με τις δυο προηγούμενες χρονιές. Άλλαξε προπονητικό τιμ και 5 βασικές παίχτριες, συνεχίζει όμως να δείχνει πολύ καλό πρόσωπο και φαίνεται πως θα έχει μια αξιόλογη πορεία στην Α1, που θα εξασφαλίσει και την παραμονή στην κατηγορία.
Στον αγώνα με τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ (απουσίαζε η καλύτερη παίχτριά τους, η διεθνής Μερτέκη), αν εξαιρέσουμε το 2ο σετ το οποίο ο ΔΑΣΩ το έχασε κυρίως λόγω της κακής υποδοχής, τα άλλα σετ τα έλεγχε, με βασικό όπλο το πολύ καλό μπλοκ.

Τουρνουά Βόλλευ στο Ωραιόκαστρο 23/9/2012

 

 

 

Ρεπορτάζ του "Τροχού", 23-9-2012.

Ξεκίνησαν  Σάββατο και ολοκληρώνονται σήμερα Κυριακή τα δυο τουρνουά γυναικείου βόλευ που διοργανώνουν ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου και ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ. Τα αποτελέσματα της 1ης ημέρας, στο τουρνουά του ΔΑΣΩ που διεξάγεται στο κλειστό Γυμναστήριο της Νεοχωρούδας, όσον αφορά στις γυναικείες ομάδες ήταν: ΔΑΣΩ - ΕΡΜΗΣ ΔΡΑΜΑΣ 3-0, ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ 3-2. Αύριο θα παίξουν : ο ΔΑΣΩ κόντρα στους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ για την 1η θέση και ο ΕΡΜΗΣ με τον ΗΡΑΚΛΗ για τις θέσεις 3 και 4.
Στο τουρνουά του ΚΕΡΑΥΝΟΥ που διεξάγεται στο Κονταξοπούλειο τα αποτελέσματα ήταν : ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ - ΜΕΝΤ 3-1 και ΚΕΡΑΥΝΟΣ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ 3-1. Αύριο στον μεγάλο τελικό ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ θα αντιμετωπίσει τον ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑ και ο ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ με τη ΜΕΝΤ θα παίξουν στον μικρό τελικό.

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΙΣ ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ 2012

Δελτίο τύπου, 20-9-2012

 

 Συνεχίζονται οι εγγραφές στα τμήματα υποδομής της Δόξας Δρυμού στα γραφεία του συλλόγου , παράλληλα με τις προπονήσεις των τμημάτων από τις 18:00 έως τις 20:00 καθημερινά και για όλο το μήνα Σεπτέμβριο. Τα τμήματα prejunior και junior έως το τέλος της εβδομάδας ξεκινούν την προπόνηση στις 18:00 με τον κ. Χρήστο Μπόλη ενώ το προπαιδικό τμήμα 19:00 με τον κ.Κώστα Μελετιάδη. 

 Junior-prejunior κάθε Τρίτη και Πέμπτη 18:00-19:15
Προπονητής Μπόλης Χρήστος 

 Προπαιδικό τμήμα κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 18:00-19:30
• Προπονητής Μελετιάδης Κώστας

 



ΤΟΥΡΝΟΥΑ VOLLEY Δ.Α.Σ.Ω ΓΥΝΑΙΚΩΝ-ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΑΘΛΟΡΑΜΑ 2012. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΑΓΩΝΩΝ



ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ: ΟΙ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΑΡΧΙΣΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 2012-13....... ΚΑΙ ΜΕ 2ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ !!!

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ
        Οι εγγραφές  άρχισαν…   2012-13 
Ο Α. Μ. Σ. «ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ» που δραστηριοποιείται στο άθλημα του βόλεϊ, για 3η χρονιά, προσκαλεί όσα κορίτσια κι αγόρια αγαπούν το βόλεϊ και επιθυμούν να το γνωρίσουν για την ανάπτυξη της φυσικής τους κατάστασης, την τεχνική τους κατάρτιση και να ευχαριστηθούν  με τους συναθλητές και συναθλήτριες τους, να προσέλθουν στο Δημοτικό στάδιο του Δρυμού «Παναγιώτης Νέτσικας» τις ώρες των προπονήσεων. 

ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ  ΑΓΟΡΙΑ Α΄ ΚΑΙ Β΄ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΔΩΡΕΑΝ
 ***Είμαστε διακριτικά κοντά στους γονείς και τα παιδιά, να συζητήσουμε και να λύσουμε το όποιο πρόβλημα οικονομικό ή άλλο υπάρχει***



        ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΕΩΝ ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ, 2012-2013    
ΤΜΗΜΑ
ΤΡΙΤΗ
ΠΕΜΠΤΗ
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
ΣΑΒΒΑΤΟ
ΓΥΝΑΙΚΩΝ/
ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
2.30-4.30 μ.μ.
2.30-4.30 μ.μ
4.30-6.30 μ.μ.
ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
4.00-5.30 μ.μ.
4.00-5.30 μ.μ.
5.30-6.30 μ.μ.
ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ
ΑΓΟΡΙΩΝ --ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ
5.30-6.30 μ.μ.
5.30-6.30 μ.μ.
5.30-6.30 μ.μ.
ΜΟΝΟ ΓΙΑ  22/09/12
6.30-8.30 μ.μ.
Αθλήσου κι  εσύ, Ζήσε μαζί μας το παιχνίδι!!!
 
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
6948 537204,  Παναγιώτης Πυργιώτης, προπονητής                                     
6937 166737,  Τάσος Μαντζουράνης, προπονητής
6982 773909,  Μιχάλης Ρουμελιώτης,
6945 701819, Ντίνα Δροσοπούλου
6986 512758, Ελένη Γεωργιάδου                                  
«ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ»

Παρουσιάση χορού Φλαμένκου από τον Μέγα Αλέξανδρο Νεοχωρούδας στα παιδιά της θερινής Δημιουργικής Απασχόλησης Ωραιοκάστρου 2012




ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΑ 2012 ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΒΟΛΛΕΥ ΓΥΝΑΙΚΩΝ







Το τμήμα βόλεϋ γυναικών διοργανώνει και φέτος Τουρνουά Βόλεϋ ΓυναικώνΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΑ 2012.
Το τουρνουά θα διεξαχθεί στο Κονταξοπούλειο κλειστό Γυμναστήριο Ωραιοκάστρου το Σαββατοκύριακο 22&23 Σεπτεμβρίου, με τη συμμετοχή τεσσάρων ομάδων οι οποίες συμμετέχουν φέτος στα πρωταθλήματα Α και Β κατηγορίας Γυναικών της ΕΠΕΣΘ.


Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής,
  • ΣΑΒΒΑΤΟ 22/9  ΩΡΑ 18,00  ΜΕΝΤ - ΑΣΚ ΛΑΓΚΑΔΑΣ
                                      ΩΡΑ 20,00  ΚΕΡΑΥΝΟΣ - ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ
  • ΚΥΡΙΑΚΗ 23/9  ΩΡΑ 18,00  ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ
                                      ΩΡΑ 20,00  ΤΕΛΙΚΟΣ
Ας χειροκροτήσουμε όλοι μαζί τις αθλήτριες που θα συμμετάσχουν στο τουρνουά. Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές του Αθλητικού Συλλόγου ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ

ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ:Κάρτα Μέλους 2012-13

Το ΔΣ της Δόξας Δρυμού γνωρίζει στους γονείς των παιδιών των τμημάτων υποδομής ότι κυκλοφόρησαν οι κάρτες διαρκείας της νέας αγωνιστικής περιόδου του αντρικού τμήματος Τιμούνται 30 € και πωλούνται στα γραφεία της ομάδος .
Κάρτες μέλους επίσης διατίθενται στο μεσιτικό κατάστημα DMY του κ Καρατζιά Ευάγγελου τηλ:6937340272 , στην επιχείρηση κουφωμάτων αλουμινίου Καζάκα Κων/νου τηλ 2394032235 και στο τηλέφωνο :6983524418 Καραστερίου Ευάγγελος

Δευτέρα 10 Σεπτεμβρίου 2012

Α-Ω 1ος Ποδηλατικός Περιβαλλοντικός Γύρος Μελισσοχωρίου 2012

Με την συμμετοχή 50 περίπου ποδηλατών και ποδηλατριών έγινε σήμερα το πρωί ο 1ος Ποδηλατικός Περιβαλλοντικός Γύρος Μελισσοχωρίου, που διοργάνωσε η Τοπική Κοινότητα Μελισσοχωρίου.Το σημείο εκκίνησης ήταν στο Δημοτικό Σχολείο Μελισσοχωρίου.Η διαδρομή ήταν 10 χιλιόμετρα.Σημείο τερματισμού η πλατεία.Σκοπός της εκδήλωσης είναι η
ανάδειξη και γνωριμία με τις φυσικές ομορφιές του χωριού.Η Δημοτική Αστυνομία συνέδραμε της εκδήλωσης συνοδεύοντας τους ποδηλάτες στην διαδρομή.Παρών από πλευράς του Δήμου Ωραιοκάστρου ο Αντιδήμαρχος κ. Παρισόπουλος .Στην πλατεία όλοι οι ποδηλάτες βγήκαν αναμνηστική φωτογραφία και παρέλαβαν τα βραβεία τους από τον  Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Μελισσοχωρίου κο Θανάση Μοσχόπουλο.Και του χρόνου.
 
 
 

Ο Κεραυνός Ωραιοκάστρου προσκαλεί παιδιά στις Ακαδημίες Βολλευ 2012

Πρόσκληση για παιχνίδι

Μικροί μας φίλοι, την καλή σας διάθεση, το χαμόγελο σας, τα αθλητικά σας παπούτσια.... Ζητάμε πολλά; Μάλλον όχι, για αυτό και σας προσκαλούμε στο Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο, την Κυριακή 16/9 και ώρα 18:00, να γνωριστούμε, να παίξουμε, να διασκεδάσουμε στη 1η γιορτή βόλεϊ της πόλης μας, την οποία διοργανώνει το τμήμα βόλεϊ του Κεραυνού.

Περισσότερα για την εκδήλωση στις σελίδες του τμήματος στο διαδίκτυο και στο facebook.

--
Κεραυνός Ωραιοκάστρου
Volleyball Team
Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο
57013 Ωραιόκαστρο
Τηλ. 2310697572
Ώρες Γραμματείας ΔΕ-ΠΑ 18-21:00

Τρίτη 4 Σεπτεμβρίου 2012

ΦΙΛΛΙΠΟΣ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ: Αποχωρεί απο το πρωτάθλημα και διακόπτει την λειτουργία της ανδρικής ομάδας ποδοσφαίρου

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
28/8/2012
Tο Δ.Σ. του ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ  "ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΠΑΛΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ" ανακοινώνει ότι θα διακόψει την λειτουργία της ανδρικής ομάδος ποδοσφαίρου η οποία  δεν θα συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Β’ Ερασιτεχνικής κατηγορίας της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Μακεδονίας (Ε.Π.Σ.Μ.)
Με απόφαση του Δ.Σ.,  ο Σύλλογος θα στραφεί στην οργάνωση τμημάτων ακαδημιών ποδοσφαίρου όλων των ηλικιών,  τα οποία  θα αποτελέσουν τον βασικό κορμό ανάπτυξης αθλητικών δραστηριοτήτων του Συλλόγου.     
Σε επόμενη ανακοίνωσή μας θα αναφερθούμε στις λεπτομέρειες τις νέας μας προσπάθειας και θα ενημερώσουμε όλους τους ενδιαφερόμενους.
Mε τιμή
Το Δ.Σ.

ΔΑΣΩ: ΕΝΑΡΞΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ 2012-13

Μια νέα αθλητική περίοδος ξεκινά.
Ο Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου συνεχίζοντας την προσπάθεια του για μετάδοση των ιδεών του αθλητισμού, σας προσκαλεί να εμπιστευτείτε τα παιδιά σας για την αθλητική τους διαπαιδαγώγηση και ανάπτυξη στο Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου.
Στόχος μας είναι η ανάπτυξη των αθλημάτων μέσω της εξειδικευμένης μάθησης των κινητικών δεξιοτήτων τους  που κάθε άθλημα απαιτεί.
Τα τμήματα του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου είναι :
  • ·        Ακαδημίες βόλεϊ γυναικών
  • ·        Ακαδημίες μπάσκετ  (ανδρών – γυναικών)
  • ·        Ακαδημίες ποδοσφαίρου (νέο τμήμα προένταξης)
  • ·        Ακαδημίες τένις
  • ·        Αγωνιστικά τμήματα  TAE KWO DO
  • ·        Αγωνιστικά τμήματα  KICK BOX
  • ·        Τμήματα AEROBIC (πρωινά – απογευματινά)
  • ·        Τμήματα PILATES   (πρωινά – απογευματινά)
  • ·        Τμήματα ΟΡΘΟΣΩΜΙΚΗΣ (πρωινά – απογευματινά)
  • ·        Τμήματα CAPOEIRA
  • ·        Τμήματα ΗΙP- HOP
  • ·        Τμήματα ORIENTAL
  • ·        Τμήματα LATIN
  • ·        Τμήματα μπαλέτου
  • ·        Τμήματα Ελληνικών χορών (νέο τμήμα )
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ:
                       ΔΕΥΤΕΡΑ - ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 17:00- 21:00
                               ΤΗΛ. & FAX: 2310 694- 348
                           Εmail: das.oraiokastrou@gmail.com
                               Urldasoraiokastrou.blogspot.com

A-Ω Σχολή ποδοσφαίρου του αθλητικού συλλόγου Αισχύλου Ωραιοκάστρου


Ξεκινά την 1η Σεπτεμβρίου η λειτουργία της σχολής ποδοσφαίρου  του αθλητικού συλλόγου Αισχύλου Ωραιοκάστρου.
Τα τμήματα που θα λειτουργήσουν την περιόδο 2012-13 είναι των νέων, παιδικού, προπαιδικού και junior και η επίβλεψη και προπόνηση των τμημάτων θα γίνεται απο επαγγελματίες προπονητές - παιδαγωγούς.
Οι εγγραφές θα γίνονται όλη την διάρκεια της περιόδου 2012 -13 και η μηνιαία συνδρομή είναι 30 ευρώ. Τα τμήματα θα συμμετέχουν σε αναγνωρισμένα τουρνουά στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
Πληροφορίες στα γραφεία μας απο τις 6-9 μμ στο Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο και στα τηλέφωνα 6932827591 και στο 2310694238.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΩΝ ΑΝΔΡΕΑΔΗ



Τα Εκπαιδευτήρια Ανδρεάδη, αναγνωρίζοντας την οικονομική κατάσταση που βιώνει η ελληνική οικογένεια και θέλοντας να στηρίξουν τους γονείς που αναζητούν εκπαιδευτική στέγη, προσφέρουν μείωση διδάκτρων 20% για τα παιδιά που απορρίφθηκαν από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ και που κατά το σχολικό έτος 2012-2013 θα φοιτήσουν στον παιδικό σταθμό, στα προνήπια και στα νήπια.

Έναρξη προπονήσεων ακαδημιών και mini Κεραυνός Ωραιοκάστρου Volleyball Team

Έναρξη προπονήσεων ακαδημιών και mini

Η πρώτη συγκέντρωση - προπόνηση των τμημάτων των ακαδημιών - mini θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 08/09 και ώρα 12:00. Χθες Δευτέρα 3/9/2012 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία και καλή διάθεση η πρώτη συγκέντρωση του τμήματος των παγκορασίδων, υπό τις οδηγίες της κας Πέτρας Καρακώστα. 

Υπενθυμίζουμε πως έχουν ξεκινήσει οι εγγραφές για όλα τα τμήματα υποδομών. Πληροφορίες στη γραμματεία του συλλόγου και στις διαδικτυακές σελίδες του τμήματος.

Καλή αθλητική χρονιά και στις μικρές μας αθλήτριες και αθλητές. 
Κεραυνός Ωραιοκάστρου
Volleyball Team

Κονταξοπούλειο Γυμναστήριο
57013 Ωραιόκαστρο
Τηλ. 2310697572

Ώρες Γραμματείας ΔΕ-ΠΑ 18-21:00

Έφορος τμήματος : Σιδηρόπουλος Σπύρος 
Τηλ : 6975 363376

«Α.Γ.Σ. ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ» Ωραιοκάστρου


Ο σύλλογός μας «Α.Γ.Σ. ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ» Ωραιοκάστρου καλλιεργεί τα τμήματα του Ταεκβοντό, και της Ενόργανης γυμναστικής. Σκοπός μας είναι να θωρακίσουμε σωματικά, ψυχικά και πνευματικά τους μικρούς αθλητές μας, να τους εμφυσήσουμε την ιδέα της άσκησης, αλλά και να αναπτύξουμε πολύπλευρα το χαρακτήρα τους. Ο αθλητισμός μεταδίδει εκπαιδευτικές και κοινωνικές αξίες όπως αυτοπειθαρχία, αλληλεγγύη, ευγενή άμιλλα, σεβασμό στον αντίπαλο, βοηθά στην κοινωνική ένταξη, στην καταπολέμηση κάθε είδους διακρίσεων, στο ομαδικό πνεύμα, στην ανεκτικότητα και διερευνά τα προσωπικά μας φυσικά όρια.
Έτσι λοιπόν και φέτος καλούμε τους παλιούς και νέους αθλητές μας για να πλαισιώσουν τα αντίστοιχα τμήματα. 
Τηλ. επικοινωνίας 2310 697602.
Η τιμή φέτος θα είναι για το τμήμα του Ταεκβοντό 25 Ευρώ το μήνα
και για την Ενόργανη γυμναστική 30 ευρώ το μήνα.
H δραστηριότητα του συλλόγου φαίνεται στα παρακάτω link:http://www.youtube.com/watch?v=VIXilOL08cs&feature=g-upl

http://www.youtube.com/watch?v=ef3TnUHo7S4&feature=g-upl
Φυλλαρίδης Νίκος 
Πρόεδρος Α.Γ.Σ. 
«Πολυνίκης» Ωραιοκάστρου.