Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΕΖΟΝ 2012



1Ο ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ Το Σάββατο 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε τουρνουά πιγκ πογκ για μικρούς και μεγάλους

Σειρά στις αγωνιστικές δραστηριότητες του 1ου Αθλητικού Φεστιβάλ του δήμου Ωραιοκάστρου που διοργανώνεται από το γραφείο αθλητισμού, είχαν δύο αθλήματα ρακέτας.
Το Σάββατο 9 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε τουρνουά πιγκ πογκ για μικρούς και μεγάλους.
Συνολικά 60 άτομα έλαβαν συμμετοχή σε ένα τουρνουά που σκοπό είχε να διαδοθεί το άθλημα αυτό ακόμη περισσότερο στο Ωραιόκαστρο και φαίνεται πως ο σκοπός επετεύχθη αφού πολλοί από τους συμμετέχοντες ενδιαφέρθηκαν να γραφτούν σε κάποιον αθλητικό σύλλογο. Μέχρι στιγμής ο μοναδικός σύλλογος στο Ωραιόκαστρο που δραστηριοποιείται σε αυτό το άθλημα είναι η ΝΕΜΕΣΙΣ.
Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν σε 4 κατηγορίες και οι νικητές ήταν οι εξής:
Κατηγορία ενηλίκων
1.   Γιοβάς Γιώργος
2.   Τσαούσης Γιώργος
3.   Γάκης Τάσος
 
Κατηγορία κοριτσιών
1.   Καϊοπούλου Ελπίδα
2.   Μποζίνη Μαρία
3.   Παπασάβογλου Ζωή
4.   Γαβριηλίδου Φανή
Κατηγορία αγοριών 2004-2006
1.   Αηδονίδης Στρατής
2.   Παναγιωτίδης Παναγιώτης
3.   Παράσχου Στέλιος
 
Κατηγορία αγοριών 2000-2003
1.   Καρυπίδης Μιχάλης
2.   Τσεντεκίδης Χρήστος
3.   Γεωργιάδης Βαγγέλης
 
Κατηγορία αγοριών 1999-1994
1.   Τρικαλινός Δημήτρης
2.   Καϊόπουλος Γρηγόρης
3.   Τζιμάνης Νίκος
 
Τις απονομές των νικητών έκανε ο κ. Παπακώστας Χαράλαμπος, Αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε.Ω., ενώ χορηγοί της διοργάνωσης ήταν το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ και το http://www.gallika.com.gr/.
Ευχαριστούμε την κα. Τσίπου Μαρία, γραμματέα της τοπικής επιτροπής της Ομοσπονδίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης και τον κ. Γαβριηλίδη Ζακ υπεύθυνο του αθλητικού συλλόγου ΝΕΜΕΣΙΣ για την καθοριστική τους συμβολή στη διεξαγωγή της διοργάνωσης.
 
 
Το Σάββατο 16 Ιουνίου παιδιά γεννημένα από το 1997 έως και το 2002 είχαν την ευκαιρία να αγωνιστούν στο τέννις. Πάνω από 60 παιδιά από τους τρεις συλλόγους του Ωραιοκάστρου που δραστηριοποιούνται στο συγκεκριμένο άθλημα, από τον Εύοσμο αλλά και παιδιά που απλώς αγαπούν το τέννις κατέκλεισαν τα γήπεδα αντισφαίρισης του ΚΟΝΤΑΞΟΠΟΥΛΕΙΟΥ από τις 9:00 έως τις 20:30. Οι νικητές σε κάθε κατηγορία:
Αγόρια 1997-1998
1.   Λαζίδης Νίκος (ΑΝΤΑΙΟΣ)
2.   Τακατίνης Βαγγέλης (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ)
 
Κορίτσια 1997-1998
1.   Γαρυφάλλου Εβίνα (ΑΝΤΑΙΟΣ)
2.   Δουλδέρη Μαρία-Σοφία (ΔΑΣΩ)
 
Αγόρια 1999-2000
1.   Χατζηπαρασκευάς (ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ)
2.   Μπούζος Κων/νός (RED CLAY)
 
Κορίτσια 1999-2000
1.   Σαπανίδου Δήμητρα (ΑΝΤΑΙΟΣ)
2.   Σοφιανίδου Νέλυ (ΑΝΤΑΙΟΣ)
 
Αγόρια 2001-2002
1.   Παπουνίδης Ορέστης (ΑΝΤΑΙΟΣ)
2.   Μητσόπουλος Παντελής (ΑΝΤΑΙΟΣ)
Κορίτσια 2001-2002
Αγακεχαγιά Ζωή (ΥΦΙΤΟΣ)
Κουρκουμέλη Αλεξάνδρα (ΑΝΤΑΙΟΣ)
 
Xορηγοί της διοργάνωσης ήταν το φροντιστήριο μέσης εκπαίδευσης ΘΕΩΡΗΤΙΚΟ, το http://www.gallika.com.gr/ και οι κ.κ. Αλεξανδρίδης Νίκος και Μαρκοπούλου Ντίνα, οι οποίοι προσέφεραν νερά, χυμούς και κρουασάν σε όλα τα παιδιά.  
Ευχαριστούμε τους συλλόγους του Ωραιοκάστρου, ΑΝΤΑΙΟ, ΚΕΡΑΥΝΟ και ΔΑΣΩ που στήριξαν με τη συμμετοχή των αθλητών τους τούς αγώνες, και ιδιαίτερα την προπονήτρια του ΚΕΡΑΥΝΟΥ κα. Τσακίρη Δέσποινα που βοήθησε στη διεξαγωγή της διοργάνωσης.

Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

ΑΦΑΝΤΟΣ Ο ΑΣΤΥΝΟΜΟΣ ΜΠΕΚΑΣ



 Άδικα περίμεναν οι διοικούντες του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου την εμφάνιση του αστυνόμου Μπέκα για την διαλεύκανση των μυστηριωδών εξαφανίσεων που αφορούν το Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου .
        Όσον αφορά το στεφάνι ,που εξαφανίστηκε μέσα από το δημαρχείο , δεν χρειάστηκε την παρέμβαση του αστυνόμου Μπέκα , διότι όπως λέει ο θυμόσοφος Ελληνικός  λαός «ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιο» , όταν μάλιστα  κάποιοι δεν ξέρουν να κρατούν το στόμα τους κλειστό  και  αποκαλύπτουν πρόσωπα και πράγματα.
        Όσον αφορά τις μπάλες (10 στον αριθμό ) και τα νερά ( πάνω από 600 μπουκάλια ) που εκλάπησαν από τον χώρο του Κονταξοπούλειου , πάλι δεν χρειάζεται ο αστυνόμος Μπέκας αλλά η καλύτερη φύλαξη του χώρου, που και αυτό είναι ευθύνη ή  μάλλον  παράλειψη του δήμου .
        Για να μην αναφέρουμε και τις 2 ( δυο ) παραβιάσεις των γραφείων του Συλλόγου από  όπου έκλεψαν μια τηλεόραση 40΄(ιντσων) , ένα (1)  βίντεο και έγραφα του Συλλόγου , καθώς  επίσης εξαφανίστηκαν και  δυο (2) πανό του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου το ένα πάλι μέσα από το Κονταξοπούλειο και το άλλο από το γήπεδο του τένις . Στα παραπάνω  δεν  σκεφτήκαμε να καλέσουμε  τον αστυνόμο Μπέκα αλλά κάτι καλύτερο,  καλέσαμε  το ίδιο το αστυνομικό  τμήμα Ωραιοκάστρου. Αυτό θα πει φύλαξη .
      Και να σκεφτεί κανείς ότι όλες αυτές οι κλοπές έγιναν  σε λιγότερο από έναν χρόνο από το Σεπτέμβρη του 2011, και μάλιστα σε χώρο που φυλάσσετε από τον δήμο.
        Η συνεχής επανάληψη  κλοπών , σε βάρος του Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου , δείχνει  με σαφήνεια ότι τα γεγονότα  μόνον ως τυχαία δεν μπορούν να χαρακτηριστούν , όπως θέλουν να παρουσιάζουν  κάποιοι. Άλλωστε επαναλαμβανόμενες  συμπτώσεις παύουν να είναι συμπτώσεις .
 « Ο νοών νοείτω » !!!!!!!

Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ Η ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΤΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Προκλητική θα λέγαμε ότι είναι η στάση του Συμβουλίου του ΔΑΣΩ τα τελευταία δύο έτη από τη στιγμή που άρχισαν οι νίκες και η ομάδα πήρε λίγο τα πάνω της.
Δεν έχουν σταματήσει να προκαλούν να ασκούν κριτική στο Δήμο και σε ότι αφορά το Δήμο.
Βέβαια αυτό σε πολλές περιπτώσεις ίσως και φέρνει αλλαγές και πρόοδο.
Όμως είναι πάντα για καλό σκοπό;
ή έχουν στόχο κάτι άλλο που δεν μας δείχνουν φανερά;

Η πορεία και η ιστορία θα δείξει....γιατί υπάρχει αυτός ο ανταγωνισμός ο φανερός και απροκάλυπτος με συγκεκριμένα πρόσωπα. "Ουδέν κρυπτόν από τον ήλιο"!

Γράφει η Σοφία Κυριακίδου

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ 30ΗΜΕΡΕΣ

Δελτίο τύπου, 25-6-2012.

ΠΡΟΣ            : ΙΣΤΟ ΤΗΣ ΑΡΑΧΝΗΣ
ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ : ΤΡΙΑΝΤΑ ΗΜΕΡΕΣ

Διαβάσαμε σχόλιο σας, ότι η μη δημοσιοποίηση ανακοινώσεων και δελτίων τύπου του Συλλόγου μας, Δ.Α.Σ. Ωραιοκάστρου , οφείλεται σε δική μας επιλογή γιατί τάχα δεν σας στέλνουμε ανακοινώσεις και δελτία τύπου.
Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι αυτό είναι ψευδές , καθώς σας έχουμε αποστείλει (αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα όπως γνωρίζετε ) στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας υποδείξατε  30meres@30meres.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   7 (επτά) συνολικά ανακοινώσεις και δελτία τύπου στις 30/4 , 30/4 , 2/5 , 22/5 , 25/5 , 30/5 , 24/6 οι οποίες δεν δημοσιοποιήθηκαν ποτέ , οπότε θεωρήσαμε ότι δεν ενδιαφέρεστε για τα τεκταινόμενα  και τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας.
Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι μας ενδιαφέρει η ενημέρωση των αναγνωστών σας για τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας όπως και η καλή συνεργασία με την εφημερίδα σας καθώς και με το blog σας .
Εάν για οποιοδήποτε λόγο δεν έχετε  παραλάβει τις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου με τις συγκεκριμένες ημερομηνίες ,σας παρακαλούμε να έρθετε σε επαφή με τον Σύλλογο μας .

Απάντηση εφημερίδας "τριάντα ημέρες" προς ΔΑΣΩραιοκάστρου.

Δελτίο τύπου, 25-6-2012.

Προς ΔΑΣ Ωραιοκάστρου
Στις κατηγορίες σας προς την εφημερίδα μας και τη στήλη της «στον ιστό της αράχνης» απαντάμε ως εξής:
Α) Στην ανακοίνωσή σας μας κατηγορείτε για στενή σχέση δημάρχου – εκδότη. Συγκεκριμένα γράφετε: «Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι η κοινοποίηση  αυτής της πρότασης μας  στο συγκεκριμένο έντυπο είναι απόρροια (;;;) της στενής σχέσης δημάρχου – εκδότη». Σχετικά με αυτή την κατηγορία μπορούμε να πούμε το εξής: Δεν χρειάζεται να έχει κανείς στενή σχέση με το δήμαρχο για να σχολιάσει κανείς την πρόταση που κάνατε σχετικά με τη λειτουργία του κολυμβητηρίου. Ούτε υπάρχουν «ποντικοί». Εσείς οι ίδιοι αναφέρεστε στην πρόταση αυτή με την ανακοίνωσή σας (http://dasoraiokastrou.blogspot.gr/ 2 Ιουνίου): «Ο δήμος έχει την διάθεση να ασχοληθεί έστω και ελάχιστα  με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ωραιοκάστρου  ή  όχι ;;;; Αλήθεια στην  πρόταση του Δ.Α.Σ.  Ωραιοκάστρου  (αριθ. πρωτ. παραλαβής  13919 / 17- 5 - 2012 ) για την λειτουργία του κολυμβητηρίου θα απαντήσει ο δήμος ή θα τηρήσει σιγή ιχθύος.;;;;;». Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση αυτή, μπορεί εύκολα να καταλάβει οποιοσδήποτε τις προθέσεις σας. Από ότι φαίνεται δεν κάναμε λάθος.

Β) Όσον αφορά στη μη δημοσίευση των ανακοινώσεων και δελτίων τύπου του συλλόγου σας, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν έχουμε λάβει καμιά ανακοίνωση και κανένα δελτίο τύπου στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση μας: 30imeres@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .  Στην ανακοίνωσή σας γράφετε «…Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι αυτό είναι ψευδές, καθώς σας έχουμε αποστείλει (αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα όπως γνωρίζετε) στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας υποδείξατε  30meres@30meres.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   7 (επτά) συνολικά ανακοινώσεις και δελτία τύπου στις 30/4 , 30/4 , 2/5 ,22/5 , 25/5 , 30/5 , 24/6 οι οποίες δεν δημοσιοποιήθηκαν ποτέ, οπότε θεωρήσαμε ότι δεν ενδιαφέρεστε για τα τεκταινόμενα  και τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας». Όπως φαίνεται, στέλνετε τις ανακοινώσεις σας σε λάθος διεύθυνση, οπότε δεν μπορείτε να μας κατηγορείται για αδιαφορία. Εξάλλου η «αδιαφορία» για την οποία μας κατηγορείτε φαίνεται από τα δύο αφιερώματα που κάναμε στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ και την άνοδό της στην Α1 κατηγορία (Φύλλο: Μάιος 2012 σελ. 22 «Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΔΑΣΩ και φύλλο: Φεβρουάριος 2012 σελ. 21 «Παίζουν και για τη φανέλα οι γυναίκες του ΔΑΣΩ». Χαιρόμαστε που διαβάζετε την εφημερίδα μας. Όμως δεν τη διαβάζετε όλη και καλά, γιατί στα φύλλα της εφημερίδα μας στην δεύτερη σελίδα υπάρχουν γραμμένα όλα τα στοιχεία της εφημερίδας, μεταξύ αυτών και η σωστή ηλεκτρονική διεύθυνση.
Οι παρατηρήσεις και τα σχόλια, ακόμα και οι κατηγορίες για εμάς είναι καλοδε-χούμενες, γιατί πιστεύουμε ότι έτσι γινόμαστε καλύτεροι. Αρκεί βέβαια όλα τα παραπάνω να είναι βάσιμα. Και στην περίπτωση σας, όπως φαίνεται, δεν είναι.
Κλείνοντας σας λέμε ότι και πάλι είμαστε στη διάθεσή σας. Μπορείτε να στέλνετε προς δημοσίευση τις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου του συλλόγου, αλλά και για άλλα αφιερώματα στη στήλη του αθλητισμού για οποιοδήποτε τμήμα του συλλόγου σας. Είμαστε ανοιχτοί και σε κατ’ ιδίαν συνάντηση προς λύση των τυχών παρεξηγήσεων.

ΠΟΝΤΙΚΟΣ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ;;;

ΠΟΝΤΙΚΟΣ   ΣΤΟ   ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ;;;
Σε μηνιαίο έντυπο του δήμου μας διαβάσαμε μια πρόταση που έκανε ο Σύλλογος μας στον δήμαρχο Ωραικάστρου στις 17-5-12 για την λειτουργία του κολυμβητηρίου .Το  περιεχόμενο της πρότασης μας δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ  από εμάς , περιμένοντας , εις μάτην ,την απάντηση του δήμαρχου .

      Η πρόταση μας αφορούσε την έγκαιρη λειτουργία  του κολυμβητηρίου , λόγω των προβλημάτων από την μη έγκαιρη πρόβλεψη  πρόσληψης προσωπικού από τον δήμο . Ήταν μια ακόμη απόδειξη του ενδιαφέροντος  μας για τα αθλητικά δρώμενα και για τους πολίτες του Ωραικάστρου. Όλα αυτά χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για τον Δ.Α.Σ. Ωραικάστρου , ίσα - ίσα  ήμασταν διατεθειμένοι να αναλάβουμε μια επιπλέον ευθύνη, για το καλό του δήμου και των πολιτών από την χρήση του κολυμβητηρίου.
     Ο δήμαρχος , ως συνήθως , τήρησε σιγή ιχθύος στην πρόταση μας (17-5-12) , με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η έναρξη της λειτουργίας του κολυμβητηρίου για πάνω από ένα (1) μήνα.
     Ενώ λοιπόν ο δήμαρχος ,τηρούσε σιγή ιχθύος , στην πρόταση μας που παρέλαβε στις 17-5-2012 , βγήκε η πρόταση μας σε μηνιαίο έντυπο του Ωραικάστρου .
Δικαιολογημένα μας γεννιούνται τα παρακάτω ερωτηματικά
·        Το άφησε να διαρρεύσει ο ίδιος ο δήμαρχος ;;;;;;;
·        Το άφησε να διαρρεύσει κάποιος υπάλληλος του δήμου ;;;;;;;
·        Το βρήκε ποντικός που τρύπωσε στο δημαρχείο ,στο γραφείο του δημάρχου ;;;;;;
       Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι η κοινοποίηση  αυτής της πρότασης μας   στο συγκεκριμένο έντυπο είναι απόρροια (;;;) της στενής σχέσης δημάρχου – εκδότη .
     Θέλουμε να πιστεύουμε ότι  η συνολική κρίση , οικονομική , ηθική  και θεσμών , που βιώνουμε ως χώρα  δίδαξε έστω και ελάχιστα κάτι  στους ασκούντες την εξουσία, ακόμη  και σε τοπικό επίπεδο .
      Όσον αφορά το έντυπο, κατά την άποψη μας η δημοσιογραφία πρέπει να ασκείται με υπευθυνότητα και  επιχειρήματα και όχι με ειρωνείες και υπονοούμενα που στόχο έχουν να πλήξουν τον Σύλλογο μας . Την στιγμή μάλιστα που έχουμε ξεκάθαρα δηλώσει ότι στόχος μας είναι η ενασχόληση με τον αθλητισμό .
      Μας θλίβει ιδιαίτερα  το γεγονός ότι το έντυπο θεωρεί τον δήμο ως ένα μαγαζί που τα κλειδιά του μπορούν να παραδίδονται στον καθένα παρά την λαϊκή βούληση .
      Στη συνέχεια  δημοσιοποιούμε την επιστολή – πρόταση που υποβάλαμε στον δήμαρχο στις   17-5-2012 με αριθμό πρωτ. παραλαβής 13919 και την εκθέτουμε στην κρίση όλων σας αν όντως ήταν προς όφελος των δημοτών Ωραικάστρου  η λειτουργία του κολυμβητηρίου τουλάχιστον έναν μήνα  νωρίτερα

EΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΑΣ ΠΡΟΣ ΔΗΜΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Προς
ΔΗΜΑΡΧΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
κ. Σαραμάντο Δημήτρη
ΚΟΙΝ: ΔΗ.ΚΕ.Ω.
Γραφείο Αθλητισμού
Πρόεδρο Τοπικού  Δημοτικού Συμβουλίου
Αρ. Πρωτ. Παραλ. 13919/17-5-12

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ

Κύριοι,

Πληροφορηθήκαμε από το Δελτίο Τύπου του Δήμου την αδυναμία να λειτουργήσει άμεσα το κολυμβητήριο με βάση τις υπάρχουσες συνθήκες.
Θέλοντας να συνεισφέρουμε στους δημότες του Ωραιοκάστρου, οι οποίοι θεωρούν απαραίτητη και σημαντική την άμεση λειτουργία του κολυμβητηρίου, προτείνουμε στον Δήμο να αναθέσει με απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου στον Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου την άμεση λειτουργία του κολυμβητηρίου. Να διαθέσει το τεχνικό προσωπικό του Δήμου καθώς και το χρηματικό ποσό που διέθεσε πέρσι για την εύρυθμη λειτουργία του κολυμβητηρίου. Ο Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου ως αθλητικός σύλλογος μπορεί να προσλάβει χωρίς την ύπαρξη κυβέρνησης το προσωπικό που χρειάζεται για την άμεση λειτουργία του.
Ο Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου εφόσον εξασφαλίσει τα παραπάνω (οικονομική, τεχνική υποστήριξη) αναλαμβάνει την υποχρέωση να ξεκινήσει άμεσα όλες τις απαραίτητες ενέργειες (την πρόσληψη του απαραίτητου προσωπικού που θα προσλάβανε ο Δήμος), ώστε να λειτουργήσει το συντομότερο δυνατόν το κολυμβητήριο.
Επειδή ανακοινώθηκε ήδη η διενέργεια επαναληπτικών Εθνικών εκλογών παρακαλούμε για την άμεση απάντησή σας.
Με αθλητικούς χαιρετισμούς
Με τιμή το Δ.Σ.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                  Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ




ΜΠΑΤΟΣ ΑΣΤΕΡΙΟΣ                                       ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Δευτέρα 18 Ιουνίου 2012

ΜΥΓΔΟΝΕΣ παρουσιάσαν επίδειξη ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ και έδωσαν εξετάσεις για ζώνες την προηγούμενη Πέμπτη



Στο κλειστό Γυναστήριο Δρυμού έκαναν εκδήλωση τα παιδιά της Μυγδονίας του Πολιτιστικού Συλλόγου τμήματος ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ με πολυπληθή κοινό τους γονείς των παιδιών που ήρθαν να θαυμάσουν την προσπάθεια των παιδιών.

ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ στο βουνό από σήμερα


Τι καλύτερο από μια πεζοπορία στο βουνό, αφού αποτελεί άριστο συνδυασμό άσκησης και ευεξίας. Αν αναρωτιέστε γιατί, μάθετε ότι η ορεινή πεζοπορία γυμνάζει το σώμα, «καίει» θερμίδες, χαλαρώνει, μας γεμίζει ευεξία και μας φέρνει σε άμεση επαφή με τη φύση!

Με την ορεινή πεζοπορία:
• Γυμνάζονται τα πόδια και κυρίως οι γάμπες και οι τετρακέφαλοι.
• Τονώνεται το κυκλοφορικό σύστημα, αφού επιτυγχάνεται η αύξηση της καρδιακής και αναπνευστικής συχνότητας.
• Χάνονται εύκολα κιλά.
• Ο οργανισμός αποκτά υγεία και ευεξία και ζωντανεύουν οι αισθήσεις  θα νιώθετε άλλος άνθρωπος.

  • Είναι η ιδανική γυμναστική τώρα για το ζεστό καλοκαίρι μια και δεν κλείνεστε σε αίθουσα, αναπνέετε τον καθαρό αέρα, αλλάζετε παραστάσεις, θα αναναιωθείτε γενικώς, θα εκτονωθείτε σας το υπόσχομαι

Πλεονεκτήματα
• Η πεζοπορία δεν απαιτεί κάποια τεχνική, όλοι ξέρουμε να περπατάμε.
• Πρόκειται για άσκηση που γίνεται στη φύση, κάτι που όλοι μας έχουμε ανάγκη.
• Είναι απολύτως ακίνδυνη και καθόλου ανταγωνιστική.
• Κοστίζει ελάχιστα.
• Απελευθερώνει, εξοικειώνει με τη φύση και κοινωνικοποιεί.

Ο απαραίτητος εξοπλισμος:


• Το βασικότερο που χρειάζεστε είναι ένα καλό ζευγάρι παπούτσια trekking ή αθλητικά.
• Επίσης, απαραίτητο καπέλο, νερό θερμό ή μπουκάλι.
• Καλό θα είναι να πάρετε μαζί σας μια δεύτερη φανέλα

Σας περιμένω όλους να γωρίσουμε τη χαρά της φύσης και του δικού μας βουνού στο Ωραιόκαστρο,
κάθε Δευτέρα-Τετάρτη στις 19.30-20.30 με μια ώρα πεζοπορία και γυμναστική στο βουνό.
Έναρξη  25/6/2012 εώς 23/8/2012.
Απευθύνομαι σε όλες τις ηλικίες άνδρες και γυναίκες.

Δηλώσεις Συμμετοχής στο τηλ. 6907860582 win, 69803004614 whats up, info@kiriakidou.gr Κυριακίδου Σοφία (καθηγήτρια φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού)
Τιμή 15ευρω μηνιαίως

Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ πρωτότυπο αγώνα βόλεϊ

Ελάτε να διασκεδάσουμε με έναν πολύ πρωτότυπο αγώνα βόλεϊ. Και πιο συγκεκριμένα μπάσκετ εναντίον βόλεϊ. Η νεοφώτιστη στην Α1 Εθνική κατηγορία γυναικεία ομάδα βόλεϊ ενάντια στη νεοφώτιστη στην Γ2 Ερασιτεχνική κατηγορία ανδρική ομάδα μπάσκετ. Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο Κονταξοπούλειο την Πέμπτη 7 Ιουνίου και ώρα 18:30.
            Επίτιμος προσκεκλημένος τους συλλόγου μας θα είναι ο Διεθνής μπασκεμπολίστας Κώστας Βασιλειάδης παίκτης της Εθνικής Ελλάδος, όπου φέτος αγωνιζόταν με τα χρώματα της Μπιλμπάο, ο οποίος θα βραβεύσει τους αθλητές της ακαδημίας μπάσκετ.
            Στο τέλος θα ακολουθήσει φαγοπότι  !!!


Να είστε όλοι εκεί  !!!

ΑΝΟΔΟΣ ΑΝΔΡΙΚΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ & ΠΡΩΤΟΤΥΠΗ ΓΙΟΡΤΗ



Με νίκης ολοκλήρωσε τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις η αντρική ομάδα του Δ.Α.Σ.Ω. στην τελική φάση του πρωταθλήματος καταλαμβάνοντας συνολικά τη δεύτερη θέση στη Γʼ2.
       Η πρώτη θέση χάθηκε στη διαφορά των πόντων καθώς ο Δ.Α.Σ.Ω. χρειαζόταν νίκη με 19 πόντους απέναντι στον Μάρκο Μπότσαρη για να στεφτεί υπερπρωταθλητής της Γ2. Η ομάδα το πάλεψε έφτασε τη διαφορά στο δεύτερο ημίχρονο μέχρι τους 13 πόντους αλλά τελικά δεν τα κατάφερε και το παιχνίδι έληξε  64-59.
         Μετά το τέλος του αγώνα ακολούθησαν οι απονομές στις τρεις πρώτες ομάδες (Μάρκος Μπότσαρης, Δ.Α.Σ.Ω., Βασιλικά) από τον πρόεδρο της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. κ. Σάββα Λόρτο και τον Γεν.Γραμματέα κ. Αντώνη Μαυρογένη.
Δεκάλεπτα: Α:17-12, Β:33-27, Γ:52-45, Δ:64-59

ΔΑΣΩ (Παπαδόπουλος): Χαλεπλής, Ντόντης 5(1), Σαραφεντίν 4, Ναλμπάντης 34(4), Σουγάρης 2, Αβραμίδης 7(1), Κουρουπάκης 5, Θωμαϊδης 2, Χατζηκωνσταντίνου 5, Καραντάκης.
Μ. ΜΠΟΤΣΑΡΗΣ (Κανάβης): Παπασιώπης 19, Τζάρος 2, Γεωργίου, Παπαζιάν 2, Νέδας 19, Παπαδάκης 7, Φωτιάδης, Παπαϊωάννου 10, Ζηκούλης.

       Το μπάσκετ του Δ.Α.Σ.Ω. γιορτάζει την άνοδο της αντρικής ομάδας στη Γʼ1 κατηγορία της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. και διοργανώνει μία πολύ ωραία και πρωτότυπη εκδήλωση την Πέμπτη 7/6/2012.     Η αντρική ομάδα μπάσκετ του Δ.Α.Σ.Ω θα αλλάξει άθλημα για μία ημέρα και θα αντιμετωπίσει στο Κονταξοπούλειο σε έναν αγώνα βόλεϊ τη γυναικεία ομάδα του συλλόγου που τη νέα σαιζόν θα αγωνίζεται στην Αʼ1 Εθνική κατηγορία. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.30 μ.μ.
        Επίτιμος προσκεκλημένος της εκδήλωσης είναι ο εν ενεργεία διεθνής με την εθνική  ομάδα μπάσκετ αθλητής Κώστας Βασιλειάδης ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα βόλεϊ θα συμβουλέψει τους νεαρούς αθλητές των τμημάτων υποδομής του συλλόγου μας, θα δεχτεί τις ερωτήσεις τους και στη συνέχεια θα τους απονείμει τα αναμνηστικά τους διπλώματα.
Τέλος η βραδιά θα κλείσει με άφθονο φαγητό και ποτό!