Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Ο ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ 12-13/5 ΣΤΗ ΧΑΝΘ

Η Ομάδα του ΚΕΡΑΥΝΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ (τμήμα ZUBA) συμμετείχε με το γυναικείο τμήμα στο 15ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στις 13-15/5/2012.
το οποίο διοργανώθηκε από τη Διεύθυνση Νεολαίας - Αθλητισμού και την Αντιδημαρχία Νεότητας –Αθλητισμού & Εθελοντών του Δήμου Θεσσαλονίκης .
Στο φεστιβάλ αυτό συμμετείχαν αθλητικά σωματεία, ιδιωτικά γυμναστήρια και αθλητικοί οργανισμοί Δήμων με διάφορα προγράμματα γυμναστικής.
Η Χ.Α.Ν.Θ. συμμετείχε φέτος με τα εξής  τμήματα:
Μοντέρνος  χορός παιδιών –εφήβων, με υπεύθυνη την κ. Αγνή Μήλιου
Μπαλέτο παιδιών
RADMajors,με υπεύθυνη την κ. Ελένη Παπανδρεοπούλου
Jazz ενηλίκω,ν με υπεύθυνη την κ.
SimoneMartins

Στη 1η φωτογραφία τα κορίτσια με την προπονήτρια τους Inna Bugaychenko

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Στον ημιτελικό του "ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ" παρουσιάστηκαν μερικές χορεύτριες ΦΛΑΜΕΝΚΟΥ από Rosa Flamenko Νεοχωρούδας Ωραιοκάστρου

Στον ημιτελικό παρουσιάσαν κάτι πρωτότυπο τα κορίτσια του Rosa Flamenko Νεοχωρούδας Ωραιοκάστρου, όπου χόρεψαν με ελληνική μουσική για να αποδείξουν σε όλους ότι το ΦΛΑΜΕΝΚΟ και ο ρυθμός υπάρχει παντού. Δυστηχώς οι κριτές δεν ενθουσιάστηκαν με αυτήν την διασκευή.

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

O ΔΑΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ για την άνοδό τους από το Β΄ τοπικό στην Α΄ Κατηγορία στο μπάσκετ

Το Δ.Σ. του Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου συγχαίρει θερμά τους αθλητές της ομάδας μπάσκετ  του ΜΑΠΟ Κεραυνό Ωραιοκάστρου για την άνοδό τους  από το Β΄ τοπικό στην  Α΄ Κατηγορία στο μπάσκετ. Επίσης θερμά συγχαρητήρια στους   Πρωταθλητές της  Νίκη Νεοχωρούδας  για την άνοδό τους   από την  Γ΄1 τοπικό στην Β΄ τοπικό στο μπάσκετ.
Ευχόμαστε η καλή πορεία των ομάδων  να συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Δευτέρα 21 Μαΐου 2012

Ο γενικός αρχηγός ποδοσφαίρου του Κεραυνού, Γ.Δελαβερίδης αποκαλύπτει το "μυστικό" της ανόδου στην Α' ΕΠΣΜ

του Γιώργου Κατσιάνη

Η άνοδος του Κεραυνού Ωραιοκάστρου στην Α΄ ερασιτεχνική κατηγορία της ΕΠΣΜ κάθε άλλο παρά τυχαία είναι. Σύμφωνα με τους ιθύνοντες της ομάδος, η σωστή οργάνωση και υποδομή των τμημάτων ποδοσφαίρου του συλλόγου αποτελούν το «μυστικό» της επιτυχίας. «Όταν ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδας στις 8 Αυγούστου (του 2011), ξεκινήσαμε με 25 αθλητές. Στην πορεία, βέβαια, κάποιοι αποχώρησαν, με αποτέλεσμα να μείνουν 20 αθλητές. Ωστόσο, οι 14 από αυτούς είναι ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τα σπάργανα του συλλόγου», δήλωσε ο γενικός αρχηγός ποδοσφαίρου του Κεραυνού Ωραιοκάστρου, Γιώργος Δελαβερίδης, ο οποίος παρακολουθεί την εξέλιξη της ομάδας από το 2004 μέχρι σήμερα.
«Από την πρώτη στιγμή, μέλημα μου ήταν η άνοδος σε μια κατηγορία, περισσότερο ανταγωνιστική και προβεβλημένη. Η Α’ ερασιτεχνική κατηγορία δίνει τη δυνατότητα στους αθλητές να πάρουν το εισιτήριο για μια ομάδα που αγωνίζεται σε μεγαλύτερη κατηγορία», τόνισε ο κ. Δελαβερίδης και σημείωσε πως «τα τελευταία δύο χρόνια, ο Κεραυνός έδωσε παίκτες σε ομάδες της Γ’ και Δ’ εθνικής κατηγορίας καθώς και στην Σούπερ Λιγκ(!)».



Υποδομές
Όσον αφορά τις υποδομές του Κεραυνού Ωραιοκάστρου, στο σύλλογο λειτουργούν σήμερα τέσσερα τμήματα ποδοσφαίρου (προπαιδικό, τζούνιορ, προτζούνιορ, μπαμπίνι) με 100 παιδιά. «Στόχος μας είναι να φτιάξουμε και πάλιτο παιδικό τμήμα και των νέων. Έχουμε τέσσερις προπονητές, εκ των οποίων ένας πτυχιούχος, δύο τελειόφοιτοι ΤΕΦΑΑ και ένας προπονητής τερματοφυλάκων», είπε ο κ. Δελαβερίδης. Επιπλέον, υπογράμμισε πως οι προπονητές «δεν θα πρέπει να αλλάζουν σαν τα πουκάμισα» ενώ ξεκαθάρισε πως η άνοδος δεν ήταν αυτοσκοπός. «Επί τρεις χρονιές, δεν ανεβήκαμε κατηγορία για ένα βαθμό», δήλωσε με νόημα και επισήμανε πως σημαντικός παράγοντας για την επιτυχία μιας ομάδας είναι και οι αθλητικές εγκαταστάσεις. «Όταν μας παραδόθηκε το γήπεδο (24 Αυγούστου), ο χλοοτάπητας ήταν σε άριστη κατάσταση. Όταν όμως σε καθημερινή βάση, προπονούνται στον χώρο αυτό 120 αθλητές, αντιλαμβάνεστε ποια είναι τα αποτελέσματα. Έτσι, δηλώσαμε ως έδρα το γήπεδο της Νεοχωρούδας, το οποίο είναι σαφώς σε καλύτερη κατάσταση. Πρόκειται για συμφέρουσα λύση, διότι μετακινούμαστε μόλις τρία χιλιόμετρα», υπογράμμισε ο κ. Δελαβερίδης και κάλεσε τους γονείς να είναι στο πλευρό των παιδιών τους. «Δεν είναι δυνατόν να αγωνιζόμαστε μπροστά σε 10 άτομα», δήλωσε με νόημα ο κ. Δελαβερίδης. Εξάλλου, η έφορος δημοσίων σχέσεων του συλλόγου, Ντίνα Μαρκοπούλου, αναφέρθηκε και στην επιχορήγηση του δήμου Ωραιοκάστρου προς τον Κεραυνό. «Είναι η πρώτη φορά που ο σύλλογος επιχορηγείται με το ποσό των 5.000 ευρώ από τον δήμο», τόνισε η κ. Μαρκοπούλου, άποψη με την οποία συμφώνησε και ο κ. Δελαβερίδης.
Δημοσιεύτηκε:
http://www.xronews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=500:-l-r&catid=10:sports&Itemid=15

Νίκη και άνοδος στην Α ΕΚΑΣΘ το Μπάσκετ ανδρών του Κεραυνού


Η ανδρική ομάδα του Κεραυνού Ωραιοκάστρου, νίκησε μέσα στο Πανόραμα, την ομώνυμη ομάδα και έκανε το 2-1 στη σειρά των αγώνων μπαράζ.  Έτσι εξασφάλισε την άνοδο στην Α κατηγορία ΕΚΑΣΘ.

Ο αγώνας που έγινε την περασμένη Παρασκευή το βράδυ είχε πολύ μεγάλο ενδιαφέρον και εναλλαγή στο σκορ. Η ομάδα του Κεραυνού κατάφερε στα μέσα του 2ου δεκαλέπτου να προηγηθεί με 12 πόντους αλλά το Πανόραμα κατάφερε να μειώσει τη διαφορά στο καλάθι, στο ημίχρονο και να προηγηθεί με 5 πόντους στις αρχές της 3ης περιόδου.  Ο Κεραυνός αντέδρασε και στην 4η περίοδο πήρε διαφορά πάνω από 10 πόντους την οποία διατήρησε και αύξησε.

Δεκάλεπτα: 16-24, 38-40, 55-53, 63-80

Διαιτητές: Πολυχρονιάδης-Μοσχοτόγλου

ΑΣ ΠΑΝΟΡΑΜΑ(Γιαννάκης): Ριτζαλεος, Μπαγκντασαριάν 16(1), Περατεινός Γ. 3(1), Τσιτσιρίγκος 3, Κωνσταντόπουλος 2, Γάκης 2, Τζινόπουλος, Κωνσταντινίδης, Τζίνης 22(2), Βασιλειάδης 2, Περατεινός Ν. 1, Χατζηγιαννίδης 12.

ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ(Νάκος): Κουδουμάς 4, Αδαμόπουλος, Φωτιάδης, Χονδρογεώργης 2, Σεφερίδης 8(1), Τσικίνας, Μισιρλόγλου 16(1), Παπλωματάς 4, Γογοδώνης 13, Καϊβετζής 20(2), Βαρδαλής 3, Στουγιαννούδης 10.

Μία νίκη και μία ήττα για τα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου

Καθαρή και άνετη νίκη πέτυχε η ομάδα μίνι του Κεραυνού στην τοπική αναμέτρηση με το ΔΑΣΩ, την Κυριακή 20 Μαϊου. Το τελικό σκορ 45-22.

Τα δεκάλεπτα: 16-0, 26-7, 37-12, 45-22.

Διαιτητής: Μαυρονάνος

Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Τσέλιος): Πατσιαβούρας 10, Βούλγαρης 6, Πατρώνας 4, Χονδρογιώργης, Βερβίτης, Αλεξίδης, Τσελνίκου 8, Παναγιωτίδης, Κανταράς 2, Μπακάλης, Καμπουρίδης 15.

ΔΑΣΩ (Παπαδόπουλος): Καπελάνος 1, Παυλίδης, Μανουσαρίδης, Λάζος 1, Καλπίας 8, Διαμαντής, Κουτσοκώστας 6, Αβραμίδης, Σισμάνογλου, Στεφανίδης, Γεωργιάδης 6, Λούκας.



Με ήττα ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της η προπαιδική ομάδα του Κεραυνού. Ηττήθηκε το Σάββατο 19 Μαϊου, εντός έδρας από τους Μαχητές Πεύκων, που αποδείχτηκαν πραγματικοί μαχητές.

Τα δεκάλεπτα: 7-12, 11-18, 19-33, 26-45.

Διαιτητής: Τερζόπουλος

Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Παντελίδης): Κρουσταλάκης, Τσελνίκου, Καμπουρίδης 2, Γαϊτανίδης 4, Θεοδωρίδης 7(1), Στρέζος 2, Ταξιάρης, Αγαθονίκου 2, Κασωτάκης 7(1), Χατζής, Κύργιας 2.

Μαχητές Πεύκων (Ατακτίδης): Ζάσπαλης 6, Καπετανίδης 2, Γούναρης 2, Παπαχρήστου 11, Τίλδης 3(1), Γαλατάς 4, Αθανασιάδης, Τζουβάνης, Κουτσουκίδης 14(1), Παντόπουλος, Μανώλης 3.

Σάββατο 19 Μαΐου 2012

Nεο προπονητικό team για τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου στο βόλλευ

Το Δ.Σ. του Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου ανακοινώνει την συνεργασία για την γυναικείας ομάδα βόλεϊ με το προπονητικό team
Κοκκίνου Ευστρατία             Προπονήτρια
Χατζηεφραίμογλου Λίτσα                 Βοηθός Προπονητού
Φοροζίδης Γιώργος                          Γυμναστής

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -1ο ΤΟΥΡΝΟΥΑ STREET BASKETBALL 3X3 στο Ωραιόκαστρο




Στα πλαίσια του αθλητικού φεστιβάλ 2012, που διοργανώνει το γραφείο αθλητισμού του Δήμου Ωραιοκάστρου, πραγματοποιήθηκε το 1ο τουρνουά street basketball 3x3, σε συνεργασία με την ομοσπονδία καλαθοσφαίρισης και τον τοπικό αθλητικό σύλλογο «Κεραυνό Ωραιοκάστρου»! Το Σάββατο 21 Απριλίου, περίπου 200 παιδιά, αγόρια και κορίτσια, συγκεντρώθηκαν στον προαύλιο χώρο του Κονταξοπουλείου κλειστού γυμναστηρίου.
Εκεί, ο χώρος διαμορφώθηκε ειδικά γι' αυτή τη διοργάνωση: τοποθετήθηκαν μπασκέτες, χαράχτηκαν γήπεδα, τοποθετήθηκε η μικροφωνική για τη μουσική και έτσι χωρίς έξοδα, αλλά με καλή οργάνωση, συνεργασία και κυρίως καλή διάθεση πραγματοποιήθηκε μία επιτυχημένη διοργάνωση. Τα παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό και οι γονείς ήταν εκεί να παρακολουθήσουν και να χειροκροτήσουν τις προσπάθειες από κοντά. Στο τέλος των αγώνων, τα παιδιά συμμετείχαν και σε διαγωνισμό τρίποντων και ελευθέρων βολών. Σε όλους τους παίκτες απονεμήθηκαν αναμνηστικά διπλώματα, γιατί αξία είχε η διασκέδαση και όχι η διάκριση. Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου, κύριος Σαραμάντος, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλός και υπεύθυνος αθλητισμού, κύριος Παπακώστας. Επίσης, παρακολούθησαν την εκδήλωση οι τοπικοί σύμβουλοι του δήμου Ωραιοκάστρου κύριος Ντίνας και ο κύριος Γώγος, καθώς επίσης και ο κύριος Φωτιάδης, αντιπρόεδρος του συλλόγου «Κεραυνού» και υπεύθυνος για το τμήμα του μπάσκετ. Ευελπιστούμε η συγκεκριμένη διοργάνωση να γίνει θεσμός, αφού είχε μεγάλη αποδοχή από παιδιά και γονείς.

την πρωταθλήτρια Κουτσού Ιωάννα και τον προπονητή του συλλόγου "ΔΑΝΑΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ" κ. Εφραιμίδη Παντελή υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Δημήτρης Σαραμάντος


Την Πρωταθλήτρια Ευρώπης στο Tae Kwon Do (WTF) Κουτσού Ιωάννα και τον προπονητή του συλλόγου "ΔΑΝΑΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ" κ. Εφραιμίδη Παντελή υποδέχθηκε στο γραφείο του ο δήμαρχος Δημήτρης Σαραμάντος για να τους συγχαρεί για την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μάντσεστερ, στις 3 – 6 Μαΐου 2012, στην κατηγορία γυναικών.

ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ TAE KWON DO ΓΙΑ ΑΘΛΗΤΡΙΑ ΤΟ ΔΑΝΑΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΥΤΣΟΥ ΙΩΑΝΝΑΣ

pal9941.jpg   pal9952.jpg

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΣΤΟ TAE KWON DO

Με μεγάλη χαρά και τιμή για το Δήμο μας, καμαρώνουμε για τη νίκη της αθλήτριας του Tae Kwon Do (WTF) Κουτσού Ιωάννας, στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που διεξήχθη στο Μάντσεστερ, στις 3 – 6 Μαΐου 2012, στην κατηγορία γυναικών. Αγωνίστηκε σκληρά και επικράτησε στον ημιτελικό της αντιπάλου της από την Τουρκία, η οποία είχε κερδίσει πέρσι το χρυσό στην ίδια διοργάνωση και το ίδιο συνέβη και στον τελικό όπου επικράτησε της Ισπανίδας αντιπάλου της, η οποία είχε κερδίσει το ασημένιο μετάλλιο, πέρσι στην ίδια διοργάνωση. Ο ανταγωνισμός ήταν μεγάλος, αλλά η 25χρονη Ιωάννα ήταν καλύτερα προετοιμασμένη. Για την άψογη εμφάνισή της και για τη νίκη της συνέβαλλε 
τα μέγιστα ο προπονητής της κ. Εφραιμίδης Παντελής, ο οποίος την προπονεί στις εγκαταστάσεις του αθλητικού συλλόγου «Δαναός», στο Ωραιόκαστρο. Η άνοδος της Ιωάννας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου ήταν η καλύτερη επιβράβευση για την 20χρονη ενασχόλησή της με το άθλημα, για την αντοχή και την υπομονή της, αλλά κυρίως για τη σκληρή δουλειά που απαιτούσαν οι στόχοι της. Υποστηρικτής της σε αυτό το εγχείρημα ήταν η ομοσπονδία του Tae Kwon Do και κυρίως ο πρόεδρος της τοπικής επιτροπής, κ. Μανώλης Χρήστος. Ωστόσο, η μέχρι τώρα πορεία της Ιωάννας φανερώνει την υπεροχή της, αφού τα τρία τελευταία χρόνια κατέχει τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ελλάδος, ενώ ήρθε τρίτη στο Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα του 2006. Ο αθλητικός σύλλογος «Δαναός», όπου προπονείται η Ιωάννα, σημειώνει συνεχώς επιτυχίες, καθώς επί σειρά ετών στελεχώνει την εθνική μας ομάδα με αθλητές, σημειώνει νίκες σε όλα τα πρωταθλήματα, ενώ στο παγκόσμιο πρωτάθλημα η ίδια αθλήτρια κατέκτησε την 5η θέση!
Ο δήμαρχος Ωραιοκάστρου Σαραμάντος Δημήτρης συγχαίρει θερμά την αθλήτρια Κουτσού Ιωάννα καθώς επίσης και τον προπονητή του συλλόγου ΔΑΝΑΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ κ. Εφραιμίδη Παντελή και εύχεται ολόθερμα υγεία και επιτυχίες στις επόμενες διοργανώσεις, τόσο στη συγκεκριμένη αθλήτρια όσο και στους άλλους αθλητές του συλλόγου.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΤΗΡΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ

Ωραιόκαστρο, 11-05-2012
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΔΗ.Κ.Ε.Ω αντιλαμβανόμενο το διαφαινόμενο πρόβλημα λειτουργίας του Κολυμβητηρίου εξαιτίας της έλλειψης προσωπικού αντίστοιχων ειδικοτήτων στο Δήμο Ωραιοκάστρου, έλαβε, χωρίς να αναμένει την προβλεπόμενη εγκύκλιο για τον Προγραμματισμό Προσλήψεων έτους 2012, την υπ. αριθμ. 24 /27-03-2012 απόφαση (ΑΔΑ: Β4ΒΒΟΛΠ7-Χ2Χ) με θέμα: «Λήψη απόφασης για τον προγραμματισμό προσλήψεων προσωπικού εποχικών, περιοδικών και πρόσκαιρων αναγκών έτους 2012 για την λειτουργία του Δημοτικού Κολυμβητηρίου».
  Η Αποκεντρωμένη Διοίκηση Μακεδονίας Θράκης με το υπ. αριθμ. πρωτ. 24426/03-05-2012 έγγραφο της αναφέρει τα εξής
«...δεν μπορούμε να προβούμε στον έλεγχο νομιμότητας της αριθμ. 24/2012 απόφασης Διοικητικού Συμβουλίου της ΔΗ.Κ.Ε.Ω που αφορά στο αντικείμενο του θέματος, διότι αναμένουμε την εγκύκλιο του προγραμματισμού προσλήψεων προσωπικού έτους 2012, ώστε να λάβουμε γνώση του περιεχόμενου της...»
«…προκειμένου να καλύψετε προσωρινά την ανάγκη σας μπορείτε να κάνετε χρήση του άρθρου 206 του Ν. 3584/2007 που αφορά στην πρόσληψη προσωπικού για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών ή πρόσκαιρων αναγκών, με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου της οποίας η διάρκεια δεν υπερβαίνει του δύο μήνες …Εάν επιθυμείτε να κάνετε χρήση του άρθρου αυτού θα πρέπει να λάβετε νέα απόφαση Διοικητικού Συμβουλίου της Επιχείρησης μετά την ορκωμοσία της νέας κυβέρνησης…»
         Η Διοίκηση του Δήμου ήταν αδύνατον να λάβει νωρίτερα απόφαση για την πρόσληψη διμήνων επειδή η διαδικασία έγκρισης πρόσληψης προσωπικού με δίμηνη σχέση εργασίας εντάχθηκε στην έγκριση της ΠΥΣ 33/2006 με την παρ. 20α του άρθρου 9 του ν. 4057/14-03-2012.
Η ως άνω διάταξη τροποποιήθηκε με την παρ. 22 του άρθρου 12 του Ν. 4071/11-04-2012 και αποσαφηνίστηκε ότι δεν απαιτείται η προηγούμενη έγκριση της ΠΥΣ 33/2006 (Α' 280) για πρόσληψη προσωπικού με δίμηνη σχέση εργασίας.
         Κατά την ημέρα δημοσίευσης του Ν. 4071/2012 δηλαδή την 11η -04-2012, ο οποίος επέτρεπε στο Δήμο και στα Ν.Π.Ι.Δ & Ν.Π.Δ.Δ να πάρουν απόφαση Δημοτικού ή Διοικητικού Συμβουλίου αντίστοιχα για την πρόσληψη διμήνων, εκδόθηκε το υπ. αριθμ. 40/2012 Προεδρικό Διάταγμα διάλυσης της Βουλής και προκήρυξης εκλογών.
            Επαναλαμβάνουμε πως, ο Δήμος και τα Ν.Π.Ι.Δ & Ν.Π.Δ.Δ από 12-04-2012 έως την ορκωμοσία της Κυβέρνησης που προκύπτει κατά το άρθρο 37 του Συντάγματος, απαγορεύεται να εκδώσουν πράξεις προπαρασκευαστικές ή τελικές που αφορούν στο διορισμό ή στην πρόσληψη προσωπικού (εγκύκλιος ΥΠ. Δ.Μ.&ΗΔ. ΔΙΔΑΔ/Φ.18.25/2070/οικ.9575/18.04.2012).
Η Διοίκηση του Δήμου, έχοντας προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες και απαραίτητες από τη νομοθεσία διαδικασίες πρόσληψης προσωπικού, ζητά την κατανόηση των πολιτών για τις καθυστερήσεις στην έναρξη λειτουργίας του κολυμβητηρίου. Υπογραμμίζοντας πως δεν υπάρχει απλήρωτος εργαζόμενος στο Δήμο Ωραιοκάστρου.

Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΣΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ

ΑΝΟΔΟΣ ΓΙΑ Δ.Α.Σ.Ω.

Ο Δ.Α.Σ.Ω. κερδίζοντας με χαρακτηριστική άνεση τον Θερμαϊκό εξασφάλισε και μαθηματικά την άνοδο του στη Γʼ1 μία αγωνιστική πριν το φινάλε της ημιτελικής φάσης του πρωταθλήματος. Με 5 νίκες σε ισάριθμους αγώνες, όλες πάνω από 10 πόντους, απέδειξε ότι δίκαια κατέκτησε την πρώτη θέση και την άνοδο. Ο Δ.Α.Σ.Ω. υποδέχεται τελευταία αγωνιστική τον Αριστοτέλη Σταυρού σε ένα ματς χωρίς βαθμολογικό ενδιαφέρον. Αντίθετα στο άλλο παιχνίδι του ομίλου ο Θερμαϊκός υποδέχεται τον Ατρόμητο Τριαδίου σε ένα ματς που θα κρίνει τη δεύτερη θέση του ομίλου.
Στα του παιχνιδιού ο Δ.Α.Σ.Ω. πήρε από νωρίς το προβάδισμα στο σκορ και δεν απειλήθηκε σε κανένα σημείο του αγώνα. Το τελικό σκορ 44-88.

Θερμαϊκός   44          Δ.Α.Σ.Ω.   88

Δεκάλεπτα: Α:06-21, Β:09-22, Γ:17-22, Δ:12-23
Θερμαϊκός (Χατζηαποστολίδης): Οικονόμου 2, Χολερίδης, Γκρεκίδης 7, Αλβανός 4, Ευταξίας 17, Μπακατσής 5, Δεληγιώργης, Καλαϊτζίδης 5, Μπακατσής 4.
Δ.Α.Σ.Ω. (Παπαδόπουλος): Ντόντης 11, Σεραφεντίν 1, Ναλμπάντης 14, Σουγάρης 10, Αβραμίδης 9, Κουρουπάκης 7, Θωμαΐδης 4,Μποσταντζίδης 27, Καραντάκης 5.

Νίκη για την ομάδα μίνι αγοριών μπάσκετ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου απέναντι στην Δόξα Ελπίδος Ευόσμου

Την Κυριακή 13 Μαϊου, η ομάδα μίνι αγοριών μπάσκετ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου πέτυχε μία ακόμη νίκη, εκτός έδρας, με αντίπαλο την αντίστοιχη της Δόξας Ελπίδος Ευόσμου με σκορ 26-45.

Το επιμέρους σκορ: 8-7, 15-26, 21-32, 26-45.

Διαιτητής: Μπαϊος

Δόξα ΕΛπίδος Ευόσμου (Κούρογλου): Κελάδης 12, Δαμιανίδης 1, Γκουμπανίτας 2, Σίσκος, Τσιολάκης, Αλεξομανωλάκης 5, Μαυρόπουλος 2, Παναγιώτου, Αϊβαζίδης, Μπιλιούσης, Ουζούνης 2, Βασιλειάδης 2.

Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Τσέλιος): Πατσιαβούρας 11, Βούλγαρης 2, Πατρώνας, Χονδρογιώργης 4, Βερβίτης 4, Τσελνίκου 11,Παναγιωτίδης, Στουγιάννης, Καμπουρίδης 13.

Νίκη για την προπαιδική ομάδα μπάσκετ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου

Η ομάδα πάνω απ' όλα!

Αυτό ήταν το μήνυμα του σημερινού παιχνιδιού του προπαιδικού του Κεραυνού Ωραιοκάστρου απέναντι σε αυτό του ΠΚ Νεάπολης. Και οι δέκα παίχτες της ομάδας αγωνίστηκαν με πάθος και τελικά νίκησαν με σκορ 44-48.

Τα δεκάλεπτα: 11-11, 23-26, 34-39, 44-48.

Διαιτητής: Τζιβελεκίδου

ΠΚ Νεάπολής (Κουμούδης): Μούσσα 2, Ταταρίδης 8, Χριστοφόρης 14(3), Χύτας, Λαζάρου 2, Καρασαββίδης 2, Χατζηστεφάνου 9, Παπασυμεωνίδης 1, Τσιώρας, Τσεκλιλής 6.

Κεραυνός Ωραιοκάστρου (Παντελίδης): Κρουσταλάκης 3, Τσελνίκου, Καμπουρίδης 6, Γαϊτανίδης 5, Χύτας 13, Στρέζος 3, Ταξιάρης 10, Κασωτάκης 7(1), Χατζής 2, Κύργιας.

Κεραυνός Ωραιοκάστρου - Συμμετοχή στη Γυμνασιάδα


ΚΕΡΑΥΝΟΣ – ZOUMBA FITNESS DANCE συμμετέχει δυναμικά στη ΓΥΜΝΑΣΙΑΔΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

    Το γυναικείο τμήμα, ZOUMBA FITNESS DANCE του ΚΕΡΑΥΝΟΥ Μ.Α.Π.Ο. Ωραιοκάστρου, θα συμμετάσχει, στο 14ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής, που διοργανώνει ο  Δήμος Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με την Ε.Γ.Ο. (Ελληνική Ομοσπονδία Γυμναστικής) και θα πραγματοποιηθεί, στις 12 Μαΐου ημέρα Σάββατο, στο κλειστό γυμναστήριο της Χ.Α.Ν.Θ. 
Σας προσκαλούμε  σ' αυτή τη γιορτή γυμναστικής για όλους, που ενισχύει τη χαρά της συμμετοχής, της ομαδικής εμπειρίας και τις νέες κινητικές αντιλήψεις.

Με αθλητικούς χαιρετισμούς:
                 Το Δ.Σ.
 Δασκάλα χορού: Ίννα Μπογκατσένκο
 Έφορος τμήματος: Ντίνα Μαρκοπούλου

Ευχαριστήρια επιστολή του ΚΕΡΑΥΝΟΥ προς ΔΑΣΩ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Κεραυνού Ωραιοκάστρου ευχαριστεί το ΔΑΣΩ για τις ευχές του σχετικά με την άνοδο της ανδρικής  ποδοσφαιρικής ομάδας στην Α κατηγορία.

Με καθυστέρηση μεν, από καρδιάς δε, συγχαίρουμε το ΔΑΣΩ για την άνοδο της γυναικείας ομάδας βόλεϋ στην Α1 Εθνική κατηγορία.

Ευχόμαστε οι επιτυχίες των ομάδων μας να γίνουν η αφορμή ώστε περισσότεροι νέοι και νέες να έρθουν κοντά στον αθλητισμό.

Με τιμή

Για το ΔΣ

Κωνσταντίνος Κουτρούκης
Πρόεδρος

Σπύρος Κρουσταλάκης
Γεν. Γραμματέας

''Με νίκες συνέχισαν τα τμήματα ποδοσφαίρου του ΔΑΣΩ.

''Με νίκες συνέχισαν τα τμήματα ποδοσφαίρου του  ΔΑΣΩ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
 
ΠΑΙΔΙΚΟ(Κόκουλας Κ): Καλή εμφάνιση που δεν συνοδεύτηκε και από θετικό αποτέλεσμα απέναντι  στην ομάδα του ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΗ με σκορ 1-3.ΔΑΣΩ: Βοηθόπουλος, Νεστορίδης,  Χ''παρασκευάς, Μπουκλής, Γραβάνης, Γάβρης, Κάλφας, Καρανδρέας,Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος, Κοτσικάρης, Βασιλάκης, Θεοδωρίδης.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ(Κόκουλας Κ.):Αγχωτική νίκη που επετεύχθη στα τελευταία λεπτά του αγώνα για τους προπαίδες με 3-1 χάρη στο χατ-τρικ του κορυφαίου του γηπέδου Χ΄΄παρασκευά με αντίπαλο την ομάδα της Δόξας Ελευθερίου-Κορδελιού. ΔΑΣΩ: Παπαδόπουλος, Γάβρης, Κάλφας, Βασιλείου, Μπουκλής, Χ΄΄παρασκευάς, Πανέλης, Θεοδωρίδης, Καρανδρέας, Κοτσικάρης, Παπαδημητρίου.


ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2001(Κόκουλας Κ): Νίκη πέτυχαν και οι  τζούνιορς 2001 του ΔΑΣΩ απέναντι στην ομάδα του Οδυσσέα Κορδελιού με 4-2  συνεχίζοντας την πολύ καλή φετινή τους παρουσία.  ΔΑΣΩ: Ζαφειρίδης, Ψάλτης, Σουλκάι, Ματζιέρης, Πολίτης,  Γύλλος, Ναλμπαντίδης, Φουντούκας, Παπαδημητρίου.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2002(Χαλιαμπάλιας Ζ): Άλλη μια νίκη και για τους τζούνιορς 2002 του ΔΑΣΩ με σκορ 6-2 με αντίπαλο την ομάδα του ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΗ . 
ΔΑΣΩ: Πετρίδης, Δαμιανίδης, Καπετάνιος Ε., Καπετάνιος Β, Καραγιάννης, Πολυχρονίδης, Τσιλιμπόνης, Αντωνιάδης, Ανθόπουλος.


ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ(Χαλιαμπάλιας Ζ): Συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος με τους προτζούνιορς του Ζαχαρία Χαλιαμπάλια να υποκύπτουν στην κούραση και στην ομάδα του ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΗ με 6-4.
ΔΑΣΩ: Σελβίδης, Ανθόπουλος, Γεωργιάδης,  Πάγιος, Κορελίδης, Παπαφιλίππου, Τούνης, Κοκολινάκης.

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ(Καπασακάλης Α.): Λευκή ισοπαλία για τους  μικρούς  προτζούνιορς του ΔΑΣΩ  με αντίπαλο τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ.
ΔΑΣΩ: Αβραμίδης, Βρανάς, Βουσβούκης, Γεωργιάδης, Γκέρτσης, Παπουλίδης, Σταλίδης, Τσιαμπάζης, Τσαμεσίδης, Τσιλιμπόνης, Φωτιάδης.

ΜΠΑΜΠΙΝΟ (Καπασακάλης Α.): Νίκη με θέαμα και πολλά γκολ πέτυχαν οι μπαμπίνο του ΔΑΣΩ οι οποίοι επικράτησαν με 7-5  του  ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ.
ΔΑΣΩ:Μπάτος, Αθανασιάδης, Βουσβούκης, Πολίτης, Καδόγλου, Λειβαδιώτης, Παλούκης, Παναγιωτίδης, Χ''γεωργίου, Ζερβός.


Μία σπουδαία νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας πέτυχε ο Δ.Α.Σ.Ω. στο Ωραιόκαστρο απέναντι στον αξιόμαχο Ατρόμητο Τριαδίου στο Μπάσκετ

ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΝΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ
Μία σπουδαία νίκη μεγάλης βαθμολογικής σημασίας πέτυχε ο Δ.Α.Σ.Ω. στο Ωραιόκαστρο απέναντι στον αξιόμαχο Ατρόμητο Τριαδίου. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό σε εξέλιξη καθώς στα μέσα του δευτέρου δεκαλέπτου ο Ατρόμητος βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 14 πόντους. Με ένα ξέσπασμα όμως ο Δ.Α.Σ.Ω. κατάφερε και κάλυψε τη διαφορά και έκλεισε το ημίχρονο με το ισόπαλο 37-37. Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Δ.Α.Σ.Ω. άρχισε να παίρνει σιγά σιγά τον έλεγχο του αγώνα και τελικά το παιχνίδι κρίθηκε στο τέταρτο δεκάλεπτο όπου με ένα επιμέρους σκορ 25-12 διαμορφώθηκε το τελικό 81-64.
Κορυφαίοι για τον Δ.Α.Σ.Ω. οι Μποσταντζίδης και Ναλμπάντης. Καθοριστικοί και πάρα πολύ καλοί ήταν επίσης 2 έφηβοι αθλητές της ομάδας οι Θωμαΐδης και Ντόντης. Από τον Ατρόμητο ξεχώρισαν οι Ζέκας και Σπίθας.
Πλέον με αυτή τη νίκη ο Δ.Α.Σ.Ω., την τέταρτη σε ισάριθμους αγώνες στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος της Γʼ2,  βρίσκεται μία ανάσα από την άνοδο του στην Γʼ1 κατηγορία στην παρθενική του εμφάνιση στα πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.Θ.

Δ.Α.Σ.Ω.         81                    Ατρόμητος Τριαδίου             64
Δεκάλεπτα: Α:18-20, Β:19-17, Γ:19-15, Δ:25-12

Δ.Α.Σ.Ω. (Παπαδόπουλος): Ελευθεριάδης, Ντόντης 9, Σεραφεντίν, Ναλμπάντης 25 (2), Σπύρου, Σουγάρης, Αβραμίδης 4, Κουρουπάκης 4, Θωμαΐδης 5, Μποσταντζίδης 34 (4), Καραντάκης

Ατρόμητος (Μαυρίδης): Σπυριδόπουλος, Τσαμπαρλής 13, Τζίκος 2, Σπίθας 17 (1), Κουμαλάς 6, Τσαχουρίδης, Μαντής 1, Μπεντής, Ντίντας 6, Ζέκας 17 (4), Ζαχαριάδης 2

Τρίτη 1 Μαΐου 2012

ΔΙΑΣΥΛΛΟΓΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ TAEKWONDO 2012


Την Κυριακή 29 Απριλίου 2012 διεξήχθη στο «Κονταξοπούλειο» με πολύ μεγάλη επιτυχία το 1ο Διασυλλογικό  Τουρνουά Taekwo-do του Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου
Δέκα εφτά  (17) Σύλλογοι από όλη την Ελλάδα με 250 αθλητές έδωσαν το παρόν στο Ωραιόκαστρο
Την εκδήλωση μας μεταξύ άλλων τίμησαν με την παρουσία τους οι Σενιόρ Μάστερ κ. Κοσμίδης Παναγίωτης (Διευθυντής διοργανώσεων αγώνων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Νοτίου Ευρώπης) και Μάστερ κ. Κοσμίδης Θεόδωρος τους οποίος και ευχαριστούμε θερμά.
Ο σύλλογό μας βράβευσε τους  κ.κ. Κοσμίδη Παναγιώτη και Κοσμίδη Θεόδωρος  ως ελάχιστη αναγνώριση για την προσφορά τους στο άθλημα του Taekwondo.
Ακόμα θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχή έκβαση του Τουρνουά (διαιτητές, γραμματείες, βοηθοί) και ιδίως τον κ. Δημητρακάκη Θεόδωρο για την τεχνογνωσία που μας παρείχε.
Η συμμετοχή πραγματικά ήταν εντυπωσιακή και ξεπέρασε κάθε προσδοκία μας. Θεωρούμε τιμητικό για τον σύλλογό μας την εμπιστοσύνη που μας δείχνουν σύλλογοι από όλη την Ελλάδα συμμετέχοντας στις διοργανώσεις μας και τους ευχαριστούμε για αυτό.
Το «Κονταξοπούλειο» ήταν κατάμεστο και οι θεατές – γονείς αθλητών και φίλοι του αθλήματος απόλαυσαν ένα μοναδικό θέαμα.
Οι Σύλλογοι που συμμετείχαν ήταν:
Α.Σ. ΑΤΛΑΣ ΕΥΚΑΡΠΙΑΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗΣ  ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Α.Σ. ΑΤΛΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ – ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Α.Σ. ΑΤΛΑΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ – ΜΕΡΕΛΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ
Α.Γ.Σ. ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΝΕΑΠΟΛΗΣ – ΚΟΣΜΙΔΗΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ
Α.Σ. ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΕΩΣ – ΒΕΝΕΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Α.Σ. ΚΡΟΝΟΣ – ΒΕΝΕΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ
Α.Σ. ΟΛΥΜΠΙΣΜΟΣ – ΤΣΑΪΡΕΛΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
Α.Σ. ΕΠΤΑΠΥΡΓΙΟΥ – ΦΩΤΙΑΔΗΣ ΦΩΤΗΣ
Α.Σ. ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ – ΠΙΠΕΡΙΔΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΟΣ
Α.Σ. ΚΟΡΟΙΒΟΣ – ΚΟΥΣΑΡΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
Α.Γ.Σ. ΞΑΝΘΗΣ – ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ
Α.Σ. ΠΟΛΙΧΝΗΣ – ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ
Α.Σ. ΘΕΣΠΡΩΤΙΚΟΥ – ΤΣΙΑΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Α.Σ. ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ - ΤΣΙΑΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Α.Σ. ΑΡΤΑΣ – ΤΣΙΑΤΣΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ
Α.Σ. ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ – ΚΑΤΙΡΤΖΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ
Δ.Α.Σ.ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΑΝΘΟΥΛΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

Οι αθλητές του Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου που διακρίθηκαν ήταν:
ΖΑΒΟΛΑΡΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ                       (χρυσό μετάλλιο)
ΔΙΑΛΥΝΑ ΖΩΗ ΜΑΡΙΑ                                (ασημένιο μετάλλιο)
ΛΕΟΝΤΑΡΙΔΗΣ ΦΩΤΗΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ           (ασημένιο μετάλλιο)
ΣΑΜΠΑΝΗΣ ΠΑΣΧΑΛΗΣ                            (ασημένιο μετάλλιο)
ΤΣΑΚΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ                                    (ασημένιο μετάλλιο)
ΒΑΡΑΓΚΟΥΛΗ ΜΑΡΙΑ                                (χάλκινο μετάλλιο)
ΔΙΑΛΥΝΑΣ ΝΙΚΟΣ                                      (χάλκινο μετάλλιο)
ΚΟΥΡΚΟΥΤΑ ΑΝΝΑ                                   (χάλκινο μετάλλιο)
ΚΟΥΣΟΥΛΑ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΧΑΡΑ                  (χάλκινο μετάλλιο)
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ               (χάλκινο μετάλλιο)
ΠΑΣΕΚΟΒΑ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ                            (χάλκινο μετάλλιο)
ΠΕΤΡΙΔΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ                              (χάλκινο μετάλλιο)
ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ                              (χάλκινο μετάλλιο)
ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ                               (χάλκινο μετάλλιο)

Ο Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου με την εκδήλωση αυτή δείχνει για μια ακόμα φορά το ενδιαφέρον του και την ικανότητά του να διοργανώνει αθλητικές εκδηλώσεις,  και το οποίο θα συνεχίσει να πράττει και στο μέλλον

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΑΣ

Το Δ.Σ. του Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου συγχαίρει θερμά τους αθλητές της ομάδας Ποδοσφαίρου του ΜΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟΥ Ωραιοκάστρου, τον προπονητή και όλους τους συντελεστές της ομάδας που συνέβαλαν στην κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Β΄ Ερασιτεχνικής  Κατηγορίας της ΕΠΣΜ και την άνοδο στην Α΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία.
Ευχόμαστε η καλή πορεία της ομάδας να συνεχιστεί και την επόμενη αγωνιστική περίοδο