Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΑΘΛΟΡΑΜΑ 2012 ο ΔΑΣΩ 1ος , έδωσε καλά μηνύματα για την πορεία στην Α1.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ρεπορτάζ του "Τροχού", 24-9-2012.

Με τη φόρα από τις περασμένες δυο χρονιές που βγήκε πρωταθλητής (και κέρδισε δυο ανόδους) ήρθε ο ΔΑΣΩ στο τουρνουά που διοργάνωσε το Σαββατοκύριακο και πήρε μια ακόμα πρωτιά. Αυτή τη φορά κόντρα σε αντιπάλους, τον ΗΡΑΚΛΗ και τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ, που θα αντιμετωπίσει στο πρωτάθλημα της Α1 το οποίο αρχίζει σε 3 εβδομάδες (στις 13 Οκτωβρίου ο 1ος αγώνας με τους νεοφώτιστους ΤΡΑΧΩΝΕΣ, εκτός έδρας).
Τα αποτελέσματα του τουρνουά που πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία στο κλειστό Γυμναστήριο της Νεοχωρούδας ήταν τα εξής:
Στις Κορασίδες νικήτρια ήταν η ομάδα του ΗΡΑΚΛΗ με δυο νίκες (χθες τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ και σήμερα στον τελικό τον ΕΡΜΗ ΔΡΑΜΑΣ). Η ομάδα του ΔΑΣΩ παρότι παραγματοποίησε καλές εμφανίσεις είχε δύο ήττες (χθες από τον ΕΡΜΗ και σήμερα από τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ).
Στις Γυναίκες νικήτρια ήταν η ομάδα του ΔΑΣΩ. Χθες νίκησε 3-0 τον ΕΡΜΗ ΔΡΑΜΑΣ και σήμερα στον τελικό τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ με 3-1. Στον μικρό τελικό ο ΗΡΑΚΛΗΣ νίκησε τον ΕΡΜΗ και πήρε την 3η θέση.
Σχόλια: Η φετινή ομάδα του ΔΑΣΩ είναι πολύ αλλαγμένη σε σχέση με τις δυο προηγούμενες χρονιές. Άλλαξε προπονητικό τιμ και 5 βασικές παίχτριες, συνεχίζει όμως να δείχνει πολύ καλό πρόσωπο και φαίνεται πως θα έχει μια αξιόλογη πορεία στην Α1, που θα εξασφαλίσει και την παραμονή στην κατηγορία.
Στον αγώνα με τους ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΑΞΙΟΥ (απουσίαζε η καλύτερη παίχτριά τους, η διεθνής Μερτέκη), αν εξαιρέσουμε το 2ο σετ το οποίο ο ΔΑΣΩ το έχασε κυρίως λόγω της κακής υποδοχής, τα άλλα σετ τα έλεγχε, με βασικό όπλο το πολύ καλό μπλοκ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: