Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

Απάντηση εφημερίδας "τριάντα ημέρες" προς ΔΑΣΩραιοκάστρου.

Δελτίο τύπου, 25-6-2012.

Προς ΔΑΣ Ωραιοκάστρου
Στις κατηγορίες σας προς την εφημερίδα μας και τη στήλη της «στον ιστό της αράχνης» απαντάμε ως εξής:
Α) Στην ανακοίνωσή σας μας κατηγορείτε για στενή σχέση δημάρχου – εκδότη. Συγκεκριμένα γράφετε: «Δεν θέλουμε να πιστεύουμε ότι η κοινοποίηση  αυτής της πρότασης μας  στο συγκεκριμένο έντυπο είναι απόρροια (;;;) της στενής σχέσης δημάρχου – εκδότη». Σχετικά με αυτή την κατηγορία μπορούμε να πούμε το εξής: Δεν χρειάζεται να έχει κανείς στενή σχέση με το δήμαρχο για να σχολιάσει κανείς την πρόταση που κάνατε σχετικά με τη λειτουργία του κολυμβητηρίου. Ούτε υπάρχουν «ποντικοί». Εσείς οι ίδιοι αναφέρεστε στην πρόταση αυτή με την ανακοίνωσή σας (http://dasoraiokastrou.blogspot.gr/ 2 Ιουνίου): «Ο δήμος έχει την διάθεση να ασχοληθεί έστω και ελάχιστα  με τις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ωραιοκάστρου  ή  όχι ;;;; Αλήθεια στην  πρόταση του Δ.Α.Σ.  Ωραιοκάστρου  (αριθ. πρωτ. παραλαβής  13919 / 17- 5 - 2012 ) για την λειτουργία του κολυμβητηρίου θα απαντήσει ο δήμος ή θα τηρήσει σιγή ιχθύος.;;;;;». Σύμφωνα λοιπόν με την ανακοίνωση αυτή, μπορεί εύκολα να καταλάβει οποιοσδήποτε τις προθέσεις σας. Από ότι φαίνεται δεν κάναμε λάθος.

Β) Όσον αφορά στη μη δημοσίευση των ανακοινώσεων και δελτίων τύπου του συλλόγου σας, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι δεν έχουμε λάβει καμιά ανακοίνωση και κανένα δελτίο τύπου στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση μας: 30imeres@gmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. .  Στην ανακοίνωσή σας γράφετε «…Δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι αυτό είναι ψευδές, καθώς σας έχουμε αποστείλει (αυτό αποδεικνύεται πολύ εύκολα όπως γνωρίζετε) στην ηλεκτρονική διεύθυνση που μας υποδείξατε  30meres@30meres.gr Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.   7 (επτά) συνολικά ανακοινώσεις και δελτία τύπου στις 30/4 , 30/4 , 2/5 ,22/5 , 25/5 , 30/5 , 24/6 οι οποίες δεν δημοσιοποιήθηκαν ποτέ, οπότε θεωρήσαμε ότι δεν ενδιαφέρεστε για τα τεκταινόμενα  και τις δραστηριότητες του Συλλόγου μας». Όπως φαίνεται, στέλνετε τις ανακοινώσεις σας σε λάθος διεύθυνση, οπότε δεν μπορείτε να μας κατηγορείται για αδιαφορία. Εξάλλου η «αδιαφορία» για την οποία μας κατηγορείτε φαίνεται από τα δύο αφιερώματα που κάναμε στη γυναικεία ομάδα βόλεϊ και την άνοδό της στην Α1 κατηγορία (Φύλλο: Μάιος 2012 σελ. 22 «Πλέει σε πελάγη ευτυχίας η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΔΑΣΩ και φύλλο: Φεβρουάριος 2012 σελ. 21 «Παίζουν και για τη φανέλα οι γυναίκες του ΔΑΣΩ». Χαιρόμαστε που διαβάζετε την εφημερίδα μας. Όμως δεν τη διαβάζετε όλη και καλά, γιατί στα φύλλα της εφημερίδα μας στην δεύτερη σελίδα υπάρχουν γραμμένα όλα τα στοιχεία της εφημερίδας, μεταξύ αυτών και η σωστή ηλεκτρονική διεύθυνση.
Οι παρατηρήσεις και τα σχόλια, ακόμα και οι κατηγορίες για εμάς είναι καλοδε-χούμενες, γιατί πιστεύουμε ότι έτσι γινόμαστε καλύτεροι. Αρκεί βέβαια όλα τα παραπάνω να είναι βάσιμα. Και στην περίπτωση σας, όπως φαίνεται, δεν είναι.
Κλείνοντας σας λέμε ότι και πάλι είμαστε στη διάθεσή σας. Μπορείτε να στέλνετε προς δημοσίευση τις ανακοινώσεις και τα δελτία τύπου του συλλόγου, αλλά και για άλλα αφιερώματα στη στήλη του αθλητισμού για οποιοδήποτε τμήμα του συλλόγου σας. Είμαστε ανοιχτοί και σε κατ’ ιδίαν συνάντηση προς λύση των τυχών παρεξηγήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: