Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

''Με νίκες συνέχισαν τα τμήματα ποδοσφαίρου του ΔΑΣΩ.

''Με νίκες συνέχισαν τα τμήματα ποδοσφαίρου του  ΔΑΣΩ.
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:
 
ΠΑΙΔΙΚΟ(Κόκουλας Κ): Καλή εμφάνιση που δεν συνοδεύτηκε και από θετικό αποτέλεσμα απέναντι  στην ομάδα του ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΗ με σκορ 1-3.ΔΑΣΩ: Βοηθόπουλος, Νεστορίδης,  Χ''παρασκευάς, Μπουκλής, Γραβάνης, Γάβρης, Κάλφας, Καρανδρέας,Γεωργιάδης, Παπαδόπουλος, Κοτσικάρης, Βασιλάκης, Θεοδωρίδης.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ(Κόκουλας Κ.):Αγχωτική νίκη που επετεύχθη στα τελευταία λεπτά του αγώνα για τους προπαίδες με 3-1 χάρη στο χατ-τρικ του κορυφαίου του γηπέδου Χ΄΄παρασκευά με αντίπαλο την ομάδα της Δόξας Ελευθερίου-Κορδελιού. ΔΑΣΩ: Παπαδόπουλος, Γάβρης, Κάλφας, Βασιλείου, Μπουκλής, Χ΄΄παρασκευάς, Πανέλης, Θεοδωρίδης, Καρανδρέας, Κοτσικάρης, Παπαδημητρίου.


ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2001(Κόκουλας Κ): Νίκη πέτυχαν και οι  τζούνιορς 2001 του ΔΑΣΩ απέναντι στην ομάδα του Οδυσσέα Κορδελιού με 4-2  συνεχίζοντας την πολύ καλή φετινή τους παρουσία.  ΔΑΣΩ: Ζαφειρίδης, Ψάλτης, Σουλκάι, Ματζιέρης, Πολίτης,  Γύλλος, Ναλμπαντίδης, Φουντούκας, Παπαδημητρίου.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2002(Χαλιαμπάλιας Ζ): Άλλη μια νίκη και για τους τζούνιορς 2002 του ΔΑΣΩ με σκορ 6-2 με αντίπαλο την ομάδα του ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΗ . 
ΔΑΣΩ: Πετρίδης, Δαμιανίδης, Καπετάνιος Ε., Καπετάνιος Β, Καραγιάννης, Πολυχρονίδης, Τσιλιμπόνης, Αντωνιάδης, Ανθόπουλος.


ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ(Χαλιαμπάλιας Ζ): Συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος με τους προτζούνιορς του Ζαχαρία Χαλιαμπάλια να υποκύπτουν στην κούραση και στην ομάδα του ΝΤΙΝΟΥ ΚΟΥΗ με 6-4.
ΔΑΣΩ: Σελβίδης, Ανθόπουλος, Γεωργιάδης,  Πάγιος, Κορελίδης, Παπαφιλίππου, Τούνης, Κοκολινάκης.

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ(Καπασακάλης Α.): Λευκή ισοπαλία για τους  μικρούς  προτζούνιορς του ΔΑΣΩ  με αντίπαλο τον ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ.
ΔΑΣΩ: Αβραμίδης, Βρανάς, Βουσβούκης, Γεωργιάδης, Γκέρτσης, Παπουλίδης, Σταλίδης, Τσιαμπάζης, Τσαμεσίδης, Τσιλιμπόνης, Φωτιάδης.

ΜΠΑΜΠΙΝΟ (Καπασακάλης Α.): Νίκη με θέαμα και πολλά γκολ πέτυχαν οι μπαμπίνο του ΔΑΣΩ οι οποίοι επικράτησαν με 7-5  του  ΟΔΥΣΣΕΑ ΚΟΡΔΕΛΙΟΥ.
ΔΑΣΩ:Μπάτος, Αθανασιάδης, Βουσβούκης, Πολίτης, Καδόγλου, Λειβαδιώτης, Παλούκης, Παναγιωτίδης, Χ''γεωργίου, Ζερβός.


Δεν υπάρχουν σχόλια: