Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

TAEKBONTO Aνοιχτό Πρωτάθλημα παίδων στις 10 Μαρτίου 2012 Prijavor της Βοσνίας



Φωτογραφία: Ο αθλητής μας Αναστασιάδης Γιώργος στο βάθρο με την δασκάλα του Ανθούλη Χριστίνα

Μετά από ένα καταπληκτικό τριήμερο στην Prijavor της Βοσνίας, για το ανοιχτό Πρωτάθλημα παίδων στις 10 Μαρτίου 2012, η Ελληνική αποστολή κατάφερε να γυρίσει με 10 χρυσά, 4 αργυρά και 9 χάλκινα μετάλλια…
Ένα από τα χάλκινα μετάλλια ήταν και του δικού μας συλλόγου Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου που εκπροσώπησαν οι : Αναστασιάδης Γεώργιος (1999 γεννηθείς, κίτρινη ζώνη)
Τσακιρίδης Χρήστος (2001 γεννηθείς, πράσινη ζώνη) με δασκάλα την κα Ανθούλη Χριστίνα.
Οι αθλητές μας έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, οι συμμετοχές ήταν πολλές και από διαφορετικές χώρες, παρ’ όλα αυτά ο ένας αθλητής μας κατάφερε να κατακτήσει την 3η θέση μετά από βαρύ τραυματισμό στο χέρι του.

Στην φωτογραφία απεικονίζονται ο Αναστασιάδης Γεώργιος με την δασκάλα του Ανθούλη Χριστίνα και την γιατρό κατά την διάρκεια τραυματισμού όπου αργότερα διαγνώστηκε σπάσιμο του χεριού
Αφού όλα τελείωσαν και επιστρέψαμε πίσω, οι εντυπώσεις ήταν πολύ θετικές απ’ όλους. Μάλιστα ο αθλητής μας (Αναστασιάδης Γ.) δήλωσε πως γι’ αυτόν ο χάλκινο μετάλλιο είναι το ίδιο με το χρυσό μετάλλιο, εφ’ όσον κατάφερε να κερδίσει με διαφορά τους τρεις (3) αντιπάλους του και θα έκανε το ίδιο με τον τέταρτο αν δεν προέκυπτε το ατύχημα.
Ο πατέρας του (Αναστασιάδης Αν) από την άλλη, μας είπε πως όλα είναι στο παιχνίδι και πως συμβαίνουν αυτά. Σημασία έχει ότι το ευχαριστηθήκαμε και φυσικά πάμε και για άλλα περισσότερα!!!


Δεν υπάρχουν σχόλια: