Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Επιτυχίες για τα τμήματα ποδοσφαίρου του ΔΑΣΩ.

Δελτίο τύπου, 21-3-2012.

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ(Κόκουλας Κ): Καλή εμφάνιση και επιστροφή στις νίκες για τους προπαίδες του
ΔΑΣΩ απέναντι στην ομάδα του Ντίνου Κούη με σκορ 2-0.


ΔΑΣΩ: Ζαφειρίδης, Χ''παρασκευάς, Μπουκλής, Γραβάνης, Γάβρης, Πανέλης, Ζιρνίδης, Καρανδρέας, Κάλφας,Παπαδόπουλος.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2001(Κόκουλας Κ): Άτυχοι για ένα ακόμη παιχνίδι οι τζούνιορς 2001 του ΔΑΣΩ που απώλεσαν πολλές κλασσικές ευκαιρίες με επακόλουθο την ήττα με σκορ 4-2 από την ομάδα της Α.Ε. Ευόσμου.

ΔΑΣΩ: Ζαφειρίδης, Ψάλτης, Παπαδημητρίου, Πολίτης, Μπαράκος , Γύλλος, Ναλμπαντίδης, Φουντούκας, Κακαβέλας.


ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2002(Χαλιαμπάλιας Ζ): Ισόπαλοι αναδείχθηκαν οι τζούνιορς 2002 του ΔΑΣΩ με αντίπαλο την ομάδα του Ντίνου Κούη και σκορ 2-2.

ΔΑΣΩ: Πετρίδης, Δαμιανίδης, Καπετάνιος Ε., Καπετάνιος Β, Νεοκοσμίδης, Καραγιάννης, Χούσο, Πολυχρονίδης, Τσιλιμπόνης, Αντωνιάδης.


ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ(Χαλιαμπάλιας Ζ): Ισοπαλία και για τους προτζούνιορς 2003 του ΔΑΣΩ, που το τελευταίο διάστημα αγωνίζονται με ελλείψεις λόγω των ιώσεων, με 2-2 απέναντι στην ομάδα της Δόξας Ελπίδας.


ΔΑΣΩ: Σελβίδης, Ανθόπουλος, Γεωργιάδης, Κακαβέλας, Πάγιος, Παπαιωάννου,Κορελίδης, Παπαφιλίππου, Τούνης, Κυριακίδης.


ΠΑΙΔΙΚΟ( Xαλιαμπάλιας Ζ): Ακόμη μια νίκη, συνοδευόμενη από πολύ καλή απόδοση, για τους παίδες του ΔΑΣΩ με σκορ 6-4 απέναντι στη Δόξα Ελπίδας.


ΔΑΣΩ: Γραβάνης, Παπαδόπουλος Γιώργος, Γεωργιάδης, Κοτσικάρης, Νεστορίδης, Χ΄΄παρασκευάς, Τεζαψίδης , Κόιος, Βασιλάκης.


ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ(Καπασακάλης Α.): Νίκη με σκορ 3-1 για τους μικρούς προτζούνιορς του ΔΑΣΩ με αντίπαλο την ομάδα του Προμηθέα.


ΔΑΣΩ: Αβραμίδης, Βρανάς, Βουσβούκης, Γεωργιάδης, Γκέρτσης, Παπουλίδης, Σταλίδης, Τσιαμπάζης, Τσαμεσίδης, Τσιλιμπόνης, Φωτιάδης.


ΜΠΑΜΠΙΝΟ (Καπασακάλης Α.): Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με το ευρύ 7-1 για τους μπαμπίνο του ΔΑΣΩ απέναντι στην ομάδα του Οδυσσέα Κορδελιού.


ΔΑΣΩ: Μπάτος, Αθανασιάδης, Βουσβούκης, Πολίτης, Καδόγλου, Κοκολινάκης, Κυριαζής, Λειβαδιώτης, Παλούκης, Παναγιωτίδης, Χ''γεωργίου, Ζερβός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: