Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

''Γρίπη – ΔΑΣΩ σημειώσατε 1


Σάββατο3/3

''Γρίπη – ΔΑΣΩ σημειώσατε 1

ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ(Κόκουλας Κ): Επηρεασμένοι από τις ελλείψεις και την αποχή από τις προπονήσεις για μεγάλο διάστημα λόγω κακοκαιρίας οι προπαίδες του ΔΑΣΩ ηττήθηκαν από τον Προμηθέα με σκορ 6-1. ΔΑΣΩ: Ζαφειρίδης, Νικολαίδης, Χ''παρασκευάς,  Γραβάνης, Ντεμίρι, Ζιρνίδης, Πολίτης, Παπαδημητρίου.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2001(Κόκουλας Κ): Παίζοντας συγκροτημένα και ουσιαστικά παρά το δυνατό αέρα που επηρέαζε τις προσπάθειες τους οι τζούνιορς 2001 του ΔΑΣΩ σημείωσαν μία ακόμη νίκη  με αντίπαλο την ομάδα του Προμηθέα με σκόρ  6-1.                                                                      ΔΑΣΩ: Ζαφειρίδης, Ψάλτης, Πολίτης, Τουλκάι, Ντεμίρι, Φουντούκας, Πίβατς, Μπαράκος, Ματζιέρης, Ναλμπαντίδης, Αγγέλου.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2002(Χαλιαμπάλιας Ζ): Συναρπαστικό παιχνίδι που κρίθηκε στο τέλος για τους  τζούνιορς 2002 του ΔΑΣΩ  οι οποίοι δεν απέφυγαν την ήττα με 2-1 από την ομάδα του Ντίνου Κούη.  ΔΑΣΩ: Πετρίδης, Καπετάνιος Ε., Καπετάνιος Β., Νεοκοσμίδης, Καραγιάννης, Κράστα, Τσιλιμπόνης, Ποιράζης, Δαμιανίδης.

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ(Χαλιαμπάλιας Ζ): Την πρώτη τους ήττα για φέτος γνώρισαν οι προτζούνιορς 2003 του ΔΑΣΩ, καθώς παρουσιάστηκαν νωθροί και επηρεασμένοι από την μεγάλη αποχή από τις προπονήσεις λόγω της κακοκαιρίας των προηγούμενων ημερών, με 6-0 από την ομάδα του    Ντίνου Κούη.

ΔΑΣΩ: Σελβίδης, Ανθόπουλος, Γεωργιάδης, Κακαβέλας, Πάγιος, Παπαιωάννου, Κορελίδης, Παπαφιλίππου, Τούνης, Κυριακίδης.

ΠΑΙΔΙΚΟ( Xαλιαμπάλιας Ζ): Ήττα με σκορ 5-2 για τους παίδες του ΔΑΣΩ απέναντι  στον Οδυσσέα Κορδελιού μετά από μέτρια εμφάνιση.
 ΔΑΣΩ: Βοηθόπουλος, Παπαδόπουλος Γιώργος, Γεωργιάδης, Κοτσικάρης, Νεστορίδης ,  Τεζαψίδης , Κόιος, Βασιλάκης.

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ (Καπασακάλης  Α.): Ισοπαλία με το αγγλικό  σκορ 4-4 για τους  μικρούς  προτζούνιορς του ΔΑΣΩ με αντίπαλο την ομάδα του Εθνικού Ευόσμου.
ΔΑΣΩ: Αβραμίδης, Βρανάς, Βουσβούκης, Γεωργιάδης, Γκέρτσης, Παπουλίδης, Σταλίδης, Τσιαμπάζης, Τσαμεσίδης, Τσιλιμπόνης, Φωτιάδης.

ΜΠΑΜΠΙΝΟ (Καπασακάλης Α.): Πολύ καλή εμφάνιση και μεγάλη σε έκταση σκορ νίκη για τους Μπαμπίνο του ΔΑΣΩ  με 7-4 απέναντι στην ομάδα της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου.
ΔΑΣΩ: Μπάτος, Αθανασιάδης, Βουσβούκης, Πολίτης, Καδόγλου, Κοκολινάκης, Κυριαζής, Παλούκης, Παναγιωτίδης, Χ''γεωργίου, Ζερβός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: