Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

e-tennis Winter Indoor Open 2012 στο Ωραιόκαστρο



Στις εγκαταστάσεις του Red Clay Indoor Tennis Club στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης ολοκληρώνεται το μεγαλύτερο τουρνουά της χειμερινής περιόδου. Ένα τουρνουά που ξεχώρισε όχι μόνο για τον μεγάλο αριθμό παικτών, αλλά πάνω από όλα για την εξαιρετική ποιότητά τους.

Το υψηλό επίπεδο σε όλες τις κατηγορίες χάρισε ωραίους αγώνες που απόλαυσαν οι πολυάριθμοι θεατές τόσο κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου αλλά και τις καθημερινές.

Στα αξιοσημείωτα του τουρνουά η πρωτοποριακή υπηρεσία καταγραφής όλων των αγώνων σε video, που ο κάθε παίκτης μπορούσε να ζητήσει το αντίγραφό του μετά τη λήξη του αγώνα του.

Αίσθηση προκάλεσε η μεγάλη συμμετοχή παικτών από όλη τη Βόρεια Ελλάδα ( Δράμα, Καβάλα, Καστοριά, Λάρισα, Σέρρες, Κατερίνη, Λιτόχωρο, Πτολεμαΐδα).

Η ποιότητα των εγκαταστάσεων (τρία χωμάτινα κλειστά γήπεδα με δυνατότητα θέρμανσης) έκανε δυνατή τη διεξαγωγή των αγώνων σε άριστες συνθήκες και την ολοκλήρωσή τους σύμφωνα με τον προγραμματισμό, παρά τα αλλεπάλληλα και πρωτοφανή κύματα κακοκαιρίας με χιόνια και χαμηλότατες θερμοκρασίες  που βιώσαμε κατά τη διάρκεια του Φεβρουαρίου. 

Η επίσημη λήξη του τουρνουά θα γίνει στο La Maison Crystal την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 9 μ.μ. με τις απονομές και την κλήρωση των πολυάριθμων δώρων που έχουν προσφέρει ο βασικός χορηγός του τουρνουά e-tennis.gr και οι υπόλοιποι χορηγοί (Nespo Athletics, Moto Newland, Θράσος ΑΕ.).

Παίκτες και οργανωτές δίνουν ήδη ραντεβού για την επόμενη χρονιά, σε ένα τουρνουά που θα γίνει θεσμός.

Οι νικητές ανά κατηγορία:
14-29: Παλάζης Χρήστος- Τσιρανίδης Ευστάθιος 6-3, 6-2
30-39: Φωτόπουλος Κων/νος – Άμποτ Φίλιππος 7-5, 6-1
40-49: Βαφόπουλος Μιχάλης – Σαπουντζής Αλέξης 6-0, 6-2
50+: Ψαριάης Δημήτρης – Σαρηπαπαζίδης Σάββας 6-2, 6-3
Γυναίκες: Παπαδήμα Λήδα – Ποζίδου Επιστήμη 0-6, 6-4, [10-7]

Μικτό  Γιαξής/Ποζίδου - Κάκαλοσ/Βόσιου 6-1, 6-3 
Διάβασε την προκήρυξη ΕΔΩ
Οι αγώνες ξεκίνησαν. Δείτε τα ταμπλό
Γυναικών ΕΔΩ
Αντρών 14-29 ΕΔΩ
Αντρών 30-39 ΕΔΩ 
Αντρών 40-49 ΕΔΩ
Αντρών 50+ ΕΔΩ 
Αντρών Διπλό ΕΔΩ
Μικτό ΕΔΩ

Αναρτήθηκε:
http://www.rctennisclub.gr/index.php?option=com_content&view=category&layout=blog&id=93&Itemid=129&lang=el

Δεν υπάρχουν σχόλια: