Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

''Επιστροφή με νίκες στις αγωνιστικές υποχρεώσεις για τα τμήματα ποδοσφαίρου του ΔΑΣΩ.

Σάββατο 18/2 
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ(Κόκουλας Κ): Μέτρια εμφάνιση που συνοδεύτηκε από μιά ακόμη ήττα για τους προπαίδες του ΔΑΣΩ απέναντι στον Πρωτέα Ευόσμου με σκορ 3-0. ΔΑΣΩ: Ζαφειρίδης, Νικολαίδης, Χ''παρασκευάς, Μπουκλής,  Βασιλείου, Γραβάνης, Γάβρης, Ντεμίρι, Ζιρνίδης, Πολίτης, Παπαδημητρίου.

 
ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2001(Κόκουλας Κ): Παίζοντας συγκροτημένα και ουσιαστικά οι τζούνιορς 2001 του ΔΑΣΩ σημείωσαν μία ακόμη νίκη  με αντίπαλο την ομάδα του Παύλου Μελά με σκόρ 31.                                     
ΔΑΣΩ: Ζαφειρίδης, Ψάλτης, Παπαδημητρίου, Πολίτης, Χούσο, Χ΄΄Παρασκευάς, Τουλκάι,    Δαμιανίδης, Καπετάνιος Β., Ντεμίρι.

ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2002(Χαλιαμπάλιας Ζ): Οι τζούνιορς 2002 του ΔΑΣΩ δεν αγωνίσθηκαν

 ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ(Χαλιαμπάλιας Ζ): Συνέχεια στο αήττητο σερί τους έδωσαν οι προτζούνιορ 2003 του ΔΑΣΩ νικώντας με 6-1 την ομάδα της Δόξας Ελπίδας.
 ΔΑΣΩ: Σελβίδης, Ανθόπουλος, Γεωργιάδης, Κακαβέλας, Πάγιος, Παπαιωάννου,Κορελίδης, Παπαφιλίππου, Τούνης, Κυριακίδης.

 ΠΑΙΔΙΚΟ( Xαλιαμπάλιας Ζ): Μεγάλη σε έκταση  σκορ νίκη, συνοδευόμενη από πολύ καλή απόδοση, για τους παίδες του ΔΑΣΩ με σκορ  9-1 απέναντι  στον Οδυσσέα Κορδελιού.
 ΔΑΣΩ: Γραβάνης, Παπαδόπουλος Γιώργος, Γεωργιάδης, Κοτσικάρης, Νεστορίδης Τεζαψίδης , Κόιος, Βασιλάκης.

ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ(Καπασακάλης Α.): Νίκη με σκορ 3-0 έπειτα από δύο εβδομάδες απραξίαςγια τους  μικρούς  προτζούνιορς του ΔΑΣΩ με αντίπαλο την ομάδα της Νέας Γενεάς Ασβεστοχωρίου.
ΔΑΣΩ: Αβραμίδης, Βρανάς, Βουσβούκης, Γεωργιάδης, Γκέρτσης, Παπουλίδης, Σταλίδης, Τσιαμπάζης, Τσαμεσίδης, Τσιλιμπόνης, Φωτιάδης.

 ΜΠΑΜΠΙΝΟ (Καπασακάλης Α.): Πολύ καλή εμφάνιση παρά την ήττα για τους μπαμπίνο του ΔΑΣΩ  με 3-0 απέναντι στην ομάδα του Οδυσσέα Κορδελιού που πέτυχε και τα τρία γκολ?????
 με απευθείας εκτελέσεις αράουτ!!!!!!!!.
ΔΑΣΩ:Μπάτος, Αθανασιάδης, Βουσβούκης, Πολίτης, Καδόγλου, Κοκολινάκης, Κυριαζής, Παλούκης, Παναγιωτίδης, Χ''γεωργίου, Ζερβός.

Δεν υπάρχουν σχόλια: