Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2012

Με συνοπτικές διαδικασίες ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου κέρδισε 3-0 τον ΓΑΣ Μεγ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών στο Βόλλευ

Δελτίο τύπου, 23-1-2012.

Με συνοπτικές διαδικασίες που διήρκησαν μόλις 63 λεπτά η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου επιβλήθηκε με 3-0 σετ του ΓΑΣ Μεγάλου Αλεξάνδρου Γιαννιτσών στο κλειστό γυμναστήριο «Κονταξοπούλειο» και ουσιαστικά έμεινε κοντά στο όνειρο της ανόδου. Στο τιμ των πρωτοπόρων ο ανταγωνισμός διαφαίνεται μεγάλος, όμως η αγωνιστική ανωτερότητα της ομάδας του Ωραιοκάστρου σίγουρα θέτει με τον καλύτερο τρόπο τις βάσεις για την υλοποίηση της εκπλήρωσης του μεγάλου ονείρου.
Η ομάδα του Μανώλη Σκουλικάρη μπήκε αποφασισμένα και δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο των τριών σετ. Μπήκε αποφασισμένη για τη νίκη και την πήρε χωρίς να αναγκαστεί να αγχωθεί. Το μυστικό της αναμέτρησης ήταν ένα δυνατό ξεκίνημα, το οποίο και πραγματοποίησε. Κέρδισε το πρώτο με 25-12 και έκαμψε το πάθος των αντιπάλων του. Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τις γυναίκες του Ωραιοκάστρου να κάνουν το παιχνίδι τους, κερδίζοντας και το δεύτερο σετ με 25-18. Οι φιλοξενούμενες αντέδρασαν και προσπάθησαν να γυρίσουν το ματς. Το κατάφεραν μόνο για λίγο. Τα λάθη που έκαναν, αλλά κυρίως οι άσοι που πέτυχαν τα κορίτσια του Μανώλη Σκουλικάρη έδωσαν και πάλι το προβάδισμα και τελικά την κατάκτηση του τρίτου σετ με 25-18.
Οι διαιτητές της αναμέτρησης ήταν: Γεωργιάδου – Γιαννακάρα.
Τα σετ ήταν:25-12 (18΄), 25-18 (23’), 25-18(22’).
ΔΑΣΩ (Σκουλικάρης): Κοκκινίδου, Μουντάκη, Χαλιαμπάλια, Λιάλια, Πάντια, Μεταξά, Εζηνέλη (λ), Κατσικά (λ), Παπαγιαννάκη.
Μ. Αλέξανδρος (Τζούρος): Γαβδάρη, Βουλγαρίδου, Γαζή, Βαλσάμη, Δόσπρα, Χίντα, Παπαδοπούλου Α. (λ), Κωφίδου Δ. (λ), Μηνασίδου, Γούτου, Παπαδοπούλου Χ., Κωφίδου Α.
Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο προπονητής του ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, Μανώλης Σκουλικάρης τόνισε: «Ήμασταν ανώτερη ομάδα και καταφέραμε να πάρουμε μια εύκολη και δίκαιη νίκη. Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι κρατώντας άριστα την τακτική και την υποδοχή μας. Τα κορίτσια μου έπιασαν πολύ καλή απόδοση και μπορώ να πω ότι έκαναν από τα καλύτερα παιχνίδια τους».
Από την άλλη απόλυτα ευχαριστημένη από τη νίκη ήταν και η Νίκη Μουντάκη η οποία μετά το τέλος της αναμέτρησης δήλωσε πως: «κερδίσαμε δίκαια έναν καλό αντίπαλο. Καλή εμφάνιση πραγματοποίησαν όλα τα κορίτσια. Η συνέχεια είναι δύσκολη και δεν πρέπει να κάνουμε κάποια στραβοπατήματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: