Σάββατο 30 Απριλίου 2011

ΗΜΕΡΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜ0 ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΑΚΙ

Σάββατο 30 Απριλίου 2011, ώρα 17.00 Θεσσαλονίκη
Grand Hotel Palace Aίθουσα   Καλλιπατειρα


Στο πλαισιο του Διεθνούς Τουρνουά Σκακι «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ 2011»,που διεξάγεται στην στο GRAND HOTEL PALACE,υπο την αιγίδα του Δημου ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ και της Ε.Σ.Σ.Ν.Θ.-Χ.
Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η ημερίδα για τον αθλητισμό και το Σκάκι με θέμα « Αθλητισμός ώρα μηδέν». Κύριο θέμα τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν Σωματεία και Ομοσπονδίες και οι τρόποι αντιμετώπισης της κρίσης.

Λόγω των σημαντικών εισηγήσεων και ανακοινώσεων που πρόκειται να γίνουν καταβάλετε προσπάθεια η ημερίδα να μεταδοθεί ζωντανά σε διαδικτυακό χώρο που θ ανακοινωθεί.

Προσκεκλημένοι ομιλητές (η σειρά των ομιλητών θα καθοριστεί): Μαυρομάτης Αχιλλέας – Πρόεδρος Ε.Ο.ΠΕ. Νομικός Σύμβουλος ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Λόρτος Σαββας –  Πρόεδρος ΕΚΑΣΘ, Τσορμπατζόγλου Θεόδωρος – Σύμβουλος Ευρωπαϊκής Σκακιστικής Ομοσπονδίας (ΕСU), Θεοδωρίδης Βασίλης – Αντιπρόεδρος ΕΣΟ  – Πρόεδρος ΕΣΣΜΘ, Γκορίτσας Χρήστος – Πρόεδρος ΕΣΣΝΑ, Βιδάλης Βαγγέλης — Μέλος ΔΣ ΕΣΟ, Αλεξίου Κωστας – Μέλος ΔΣ ΕΣΟ – Πρόεδρος ΕΣΣΚΕΔΥΜ, Σκόδρας Αστέριος – Πρόεδρος ΕΣΣΚΕ, Mαστροβασίλης Γαβριήλ – Πρόεδρος Ένωσης Σκακιστών Θεσσαλονίκης, Κουτρούκης Κώστας – Γενικός Γραμματέας ΕΣΣΝΘΧ .

Λόγω των σημαντικών εισηγήσεων και ανακοινώσεων που πρόκειται να γίνουν καταβάλετε προσπάθεια, η ημερίδα να μεταδοθεί ζωντανά σε διαδικτυακό χώρο που θ ανακοινωθεί.

Εκτός από τους προσκεκλημένους ομιλητές, εκπρόσωποι σωματείων και σκακιστές από όλη την Ελλάδα  θα συμμετέχουν στην εκδήλωση

Οργανωτική Επιτροπή Αγώνων

Παρασκευή 29 Απριλίου 2011

ΚΕΡΑΥΝΟΣ-ΔΟΞΑ ΔΡΥΜΟΥ Τμήμα Μπασκετ

Τα τμήματα μπάσκετ του προπαιδικού και μίνι αγοριών του Ομίλου μας συνέχισαν την παρουσία τους στα πρωταθλήματα της ΕΚΑΣΘ συγκεκριμένα αρχές Απριλη

Το τμήμα του προπαιδικού αγωνίστηκε το Σάββατο στο Κονταξοπούλειο απέναντι στη Δόξα Δρυμού.  Το τελικό σκορ της αναμέτρησης ήταν 49-38:

Δεκάλεπτα: 9-10, 22-19, 37-29, 49-38

Την ομάδα αποτελούσαν οι: Αδαμόπουλος, Ταξιάρης, Αυγέρος, Θεοδωρίδης, Ποντικάκης, Λουδοβάρης, Γαϊτανίδης, Κύργιας, Χατζής (προπονητές Γιώργος Παντελίδης - Γιώργος Καϊβετζής)

Την Κυριακή η ομάδα μίνι αγοριών αντιμετώπισε τους Μαχητές Πεύκων, στο Κονταξοπούλειο, και έχασε καθαρά από μια ανώτερη ομάδαμε σκορ 18-79:

Δεκάλεπτα: 6-14, 8-44, 17-57, 18-79

Την ομάδα αποτελούσαν οι: Κρουσταλάκης, Χατζής, Στρέζος, Σαργιανίδης, Πατσιαβούρας, Κωστόπουλος, Πάγιος, Τσανταρίδης, Τζόρτζεβιτς, Βούλγαρης, Πατρώνας, Κεσόπουλος (προπονητής Στέλιος Τσέλιος).

Γράφει ο Σπύρος Κρουσταλάκης

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΑΠΟ ΚΕΡΑΥΝΟ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΤΜΗΜΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ

Β ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ - 6ος ΟΜΙΛΟΣ (ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ-23η αγωνιστική) 

Σάββατο, 30 Απρίλιος · 5:30 μ.μ. - 8:30 μ.μ.
 Γήπεδο: Ωραιοκάστρου
Κεραυνός Ωραιοκάστρου - ΠΑΟ Ξυλούπολης 


Ο Κεραυνός σας περιμένει να τον στηρίξετε

Κυριακή 24 Απριλίου 2011

ΕΥΧΕΣ ΑΠΟ ΤH BLOGER Ωραιοκαστρου

Καλή Ανάσταση, καλό Πάσχα. 
Ο Χριστός ας μας δώσει την δύναμη για την δική μας ανάσταση, απο το σκοτάδι στο φώς 

http://oreokastritis.blogspot.com/

Τετάρτη 20 Απριλίου 2011

Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΥΝΟΥ Ωραιοκαστρου στη δεκαετία του 60

Η ομάδα του Κεραυνού σε φιλικό παιχνίδι στη Νεοχωρούδα. Στη φωτογραφία διακρίνονται από αριστερά, όρθιοι οι: Θεόδωρος Μισαηλίδης, Τάκης Χαραβόπουλος, Δημήτρης Νικολαίδης, Νίκος Κασιμίδης, Δημήτρης Παπαδόπουλος. Καθήμενοι οι: Χαράλαμπος Αντωνιάδης, Λευτέρης Δημητριάδης, Κώστας Παπαδόπουλος, Ανέστης Γεωργιάδης και ο Γιώργος Τομπάζης κρατώντας ανθοδέσμη.

Δημοσιεύτηκε από "ΧΡΟΝΟ"
http://www.xronews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=281:-202&catid=1:old&Itemid=3

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ του Αθλητικού και Μορφωτικού Συλλόγου ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ- ΕΚΛΟΓΕΣ- το νέο Δ. Σ.



Μετά την οριστική απόφαση αναγνώρισης του Αθλητικού και Μορφωτικού Συλλόγου ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ, η προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Συλλόγου προχώρησε στην σύγκληση Γενικής Συνέλευσης για τον απολογισμό της απερχόμενης Διοικούσας Επιτροπής και την εκλογή του 5μελούς Διοικητικού Συμβουλίου του Δημόκριτου.
Η 1η Γενική Συνέλευση του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ εξέλεξε πανηγυρικά το Διοικητικό Συμβούλιο, το οποίο συγκλήθηκε σε σώμα και απαρτίζεται από τις/τους:
Πρόεδρος: Μιχάλης Ρουμελιώτης
Αντιπρόεδρος: Σταυρούλα Μελετλίδου
Γ. Γραμματέας: Αθανασία Τιβικέλη
Ταμίας: Γεωργία Σαρουτζίδου
Μέλος: Κωνσταντίνα Δροσοπούλου
               Αναπληρωματικά μέλη: 
                Ευαγγελία Χαραλαμπίδου Ελένη Γεωργιάδου

Το Δ.Σ. συνεδρίασε για τις περαιτέρω ενέργειες και τους στόχους που έχει θέσει για την επιτυχή πορεία της ομάδας. Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι συνεδριάσεις του Δ. Σ. είναι ανοιχτές στους γονείς, τους αθλητές και τις αθλήτριες, όπως επίσης και στον προπονητή του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ.

Καλή επιτυχία ΔΗΜΟΚΡΙΤΕ!!!!!!!!!

    Για το ΔΣ
Ο Πρόεδρος                                      Η Γ. Γραμματέας
Μιχάλης Ρουμελιώτης                       Αθανασία Τιβικέλη


Πληροφορίες:

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Γιορτή για την άνοδο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην Α2 κατηγορία, πραγματοποίησε η Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου χθες βράδυ στo καφέ- bar Focus.

Το πάρτυ ξεκίνησε μετά τις 10 το βράδυ, όταν ομάδα, παράγοντες και φίλοι του συλλόγου συγκεντρώθηκαν για να διασκεδάσουν την κατάκτηση του κυπέλλου.


Την βραδιά άνοιξε ο Πρόεδρος του ΔΑΣΩ Αστέριος Μπάτος όπου ευχαρίστησε τα κορίτσια και τον προπονητή της ομάδας για την μεγάλη επιτυχία που χάρισαν στο Ωραιόκαστρο. Ο κ. Μπάτος δήλωσε στο "Χ": «Η ομάδα μας έκανε ένα μεγάλο άλμα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για αυτή τους την προσπάθεια. Στόχος της διοίκησης ήταν μέχρι το τέλος της 3ετίας να καταφέρουμε να ανεβάσουμε την ομάδα κατηγορία. Προς μεγάλη μας χαρά αυτό έγινε μόλις στον 1ο χρόνο και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Τώρα πρέπει να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο από τους φίλαθλους του Ωραιοκάστρου, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα μας». Τέλος ο κ. Μπάτος ήθελε να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη του καφέ- bar Focus, που διοργάνωσε αφιλοκερδώς αυτή τη γιορτή. Η βραδιά κυλούσε υπέροχα με τα κορίτσια της ομάδας να τραγουδούν karaoke, ενώ το κύπελλο είχε λάβει θέση στο τραπέζι της ομάδας.

Αρχηγός της ομάδας βόλεϊ είναι η Άννα- Μαρία Πατσάνη η οποία και μίλησε στο "Χ": « Η αλήθεια είναι πως το περίμενα το αποτέλεσμα, παραμείναμε σε 24 παιχνίδια αήττητες και ήμασταν σίγουρες. Παίξαμε καλά και είχαμε μια πολύ καλή προετοιμασία όλο αυτό το διάστημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο του Ωραιοκάστρου που μας στήριξε. Στις 7 & 8 Μαΐου έχουμε το final four ευελπιστούμε να κατακτήσουμε και το κύπελλο και να κάνουμε το Double.»
Σύμφωνα με τον κ. Μπάτο η "ψυχή της ομάδας" είναι ο κ. Γιώτης Παπαδόπουλος, Γενικός Γραμματέας του ΔΑΣΩ και υπεύθυνος του Βόλεϊ. «Ήταν πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», δήλωσε συγκινημένος ο κ. Παπαδόπουλος. Οι κοπέλες είναι πολύ συνεργάσιμες, αφοσοιωμένες και δεμένες. Ποτέ δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα και αυτό να ήταν το μυστικό της επιτυχίας. Έχουμε άξιο και τελειομανή προπονητή και τον ευχαριστούμε μέσα από την ψυχή μας. Θέλω να αφιερώσω το κύπελλο και το πρωτάθλημα "σε ορισμένους ανθρώπους"…»

Βέβαια όπως μας εξήγησε ο κ. Παπαδόπουλος, φέτος όλα τα τμήματα υποδομής (κορασίδες, παγκορασίδες) πραγματοποίησαν μια καταπληκτική πορεία.
Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην πάρουμε και μια δήλωση από τον πρωτεργάτη της ομάδας, τον προπονητή κ. Μανώλη Σκουλικιάρη. «Τα κορίτσια της ομάδας έχουν άψογο χαρακτήρα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα είχε άγχος, με αποτέλεσμα να μην έχουμε ρυθμό. Ωστόσο, παίξαμε καλύτερο βόλεϊ και τελικά καταφέραμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα.»

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ χορό και τραγούδι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανυπομονούμε λοιπόν να ξαναγιορτάσουμε όλοι μαζί και το double. Τους το ευχόμαστε ολόψυχα.

Δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ
http://www.xronews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=539:-2-&catid=10:sports&Itemid=15

Πέμπτη 14 Απριλίου 2011

ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΚΟΡΙΤΣΙΩΝ ΤΗΣ ΔΑΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ ΣΤΟ ΒΟΛΕΥ

Αναδείχτηκαν πρωταθλήτριες στην κατηγορία τους και κατάφεραν να διεκδικήσουν άξια την άνοδο τους στην στην Α2 Εθνική Κατηγορία μετά από σκληρή μάχη 3-2 στα σετ με την Ελπίδα Αμπελοκήπων στο Κονταξοπούλειο.



Ρεπορτάζ του αγώνα:
1ο ΣΕΤ ξεκίνησε 18,13,5,8,7,10 με τις Εζινίλη Αθανασία (λίμπερο), Κοτέογλου Μαρία,Μουντάκη Νίκη, Παντιά Βίκη,Παπαγιανάκη Έλλη,Μπαχτεβάνη Νάσια πολύ άσχημα για τις παίχτριες του ΔΑΣΩ αφού η Ελπίδα διατηρούσε από την αρχή μόνιμα διαφορά 5-7 πόντους.
Οι παίκτριες του ΔΑΣΩ με 2 καλές επιθέσεις και ένα Άσσο κατάφεραν να μικρύνουν την διαφορά στο (22-24). Η Βίκη Παντιά με πολύ καλή επίεση και 2φοβερά μπλοκ βοήθησε την ομάδα να φτάσει στο (24-24) ενώ το Νο 5 ήταν το δυνατότερο σημείο του ΔΑΣΩ στα σερβίς και δυσκόλεψε πολύ την ομάδα της Ελπίδας που παρ΄όλα αυτά κέρδισε το 1ο ΣΕΤ (24-26). 

2ο ΣΕΤ : ξεκίνησε 15,8,10,7,13,18 άσχημα για τις αθλήτριες και πάλι με σπεσμένο το ηθικό και την Ελπίδα για άλλη μια φορά να προπορεύεται (0-5). Ο προπονητής κάλεσε ΤΙΜΕ και έδωσε οδηγίες που ενεργοποίησαν την ομάδα αμέσως, όπου και το σκορ έφτασε (9-9).Μετά από πολύ καλές επιθέσεις του 15, και αρκετά μπλοκ δυνατά το σκορ είναι (15-14) και περνά ο ΔΑΣΩ μπροστά ενώ η κερκίδα τις αποθεώνει και ξεσηκώνεται. Με ένα δυνατό καρφωμα του 7 το σκορ περνά (20-16), όμως η Ελπίδα άρχισε να ανεβαίνει  και φτάνει στο (22-20). Ο ΔΑΣΩ κερδίζει επάξια το σετ με (25-20).


3ο ΣΕΤ: ξεκίνησε με (5,10,15,13,8,18 λίμπερο) και πάλι η αρχή του αγώνα βρίσκει τις αθλήτριες με χαμηλό ηθικό και το σκορ (0-4) ο προπονητής καλεί ΤΙΜΕ και αρχίζει να φωνάζει προσπαθώντας να τις ξυπνήσει. Το σκορ εξακολουθεί (2-7) και η 5 κερδίζει τον πόντο με φανταστική επίθεση. Η ίδια εξακολουθεί να κερδίζει πόντους για το ΔΑΣΩ 2συγκεκριμένα με 2δυνατά σέρβις που αποπροσανατολίζουν την Ελπίδα και το σκορ φτάνει (5-7). Ξαφνικά αρχίζουν τα λάθη απανωτά και το σκορ θέλει την ομάδα του Ωραιοκάστρου (11-18). Όμως δεν σταμάτησαν να αγωνίζονται και με καλή συνεργασία ανεβήκαν και πάλι (14-19). Το σετ έληξε (19-25) υπέρ της Ελπίδας.

4ο ΣΕΤ: ξεκίνησε με 13,11,5,13,10,18 μέσα και ενώ αυτή τη φορά ο ΔΑΣΩ ακολούθησε την Ελπίδα (6-6) η Ελπίδα πήρε πάλι διαφορά (6-9). Οι αθλήτριες αγωνίστηκαν πραγματικά και έφτασαν το σκορ (13-12) καταφέρνοντας να προσπεράσουν για 1η φορά. Ξαφνικά άρχισαν να περνάνε σε επιθέσεις (20-17) τελικά στο (24-24) παίχτηκε ένας φοβερός πόντος με μεγάλη ένταση και η Ελπίδα έχασε το σετ με μπλοκ-αουτ (26-24)


5ο ΣΕΤ : δεν θα κάνουμε περιγραφή αλλά θα δημοσιεύσουμε το βιντεο που ανέδειξε το ΔΑΣΩ πρωταθλητή. τα κορίτσια ξεκίνησαν από την αρχή πολύ δυνατά και αποφασισμένες να πάρουν τον αγώνα και όντως τα κατάφεραν.





Σε όλη τη διάρκεια του αγώνα το πρόβλημα του ΔΑΣΩ ήταν ότι είχε πάντα άσχημο ξεκίνημα και έτρεχε διαρκώς να φτάσει την Ελπίδα. Όμως στο τέλος η νίκη δικαίωσε προπονητές και παράγοντες οι οποίοι με σαμπάνιες, βεγγαλικά, χειροκροτήματας, και συμπεριφορά παιδιού γιόρτασαν την μεγάλη νίκη.
Συγχαρητήρια στα κορίτσια που αγωνίστηκαν καθαρά και δεν τα παράτησαν ούτε λεπτό,συγχαρητήρια και στους προπονητές, και παράγοντες που χάρισαν στο Ωραιοκαστρο στιγμές χαράς και περηφάνειας.

Η χαρά της νίκης και το λούσιμο με 
σαμπάνιες απο προπονητές και παράγοντες


Γράφει η Σοφία Κυριακίδου


Τετάρτη 13 Απριλίου 2011

ΒΟΛΕΥ A' ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΠΡΩΤΟΣ ΦΙΝΑΛΙΣΤ Ο ΔΑΣΩ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ 3-2




Πρωταθλητής στην κατηγορία του ο ΔΑΣΩ (Δημοτικός Αθλητικός Σύλλογος Ωραιοκάστρου) στην ΕΠΕΣΘ και κερδίζει την άνοδό της  στην Α2 Εθνική Κατηγορία μετά από σκληρή μάχη 3-2 στα σετ με την Ελπίδα Αμπελοκήπων στο Κονταξοπούλειο σήμερα.
Τα σετ :
1ο: 24-26
2ο: 25-20
3ο:19-25
4ο:26-24
Ταιμπρέικ: κέρδισε ο ΔΑΣΩ 

ΠροπονητήςΟμάδας : Μανώλης Σκουλικάρης.  
Βοηθός Προπονητή : Κώστας Αγγουράς
Παίκτριες :
αρ.15 Μαριάνθη Κουτσοκώστα), 
αρ. 2 Κέλλη Σιούγκαρη ,  
αρ.1 Χριστίνα Βογιατζή, 
αρ. 4 Λίτσα Πατέλη,           
αρ. 11 Φωτεινή Τσιτσιγιά, 
αρ. 6 Αννα Μαρία Πατσιάνη,
αρ.10 Νάσια Μπαχτσεβάνη 
αρ. 9 Στέλλα Ζιγκόλη ,
αρ. 13 Μαρία Κοτέογλου , 
αρ. 5 Νίκη Μουντάκη ), 
αρ. 7 Ελλη Παπαγιαννάκη,                 
αρ. 18 Αθανασία Εζινέλη , 
αρ. 8 Βίκη Παντιά

Γράφει η Σοφία Κυριακίδου
Σύντομα η περιγραφή και φωτο βιντεο αγώνα

Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Εκδήλωση σκι και snowboard της Αθλητικής Ένωσης Ωραιοκάστρου-Βραβευση Αθλητων

Στις 23/03/2011 στο κτίριο ΄΄Παύλος Μελάς’’ στο Παλαιόκαστρο πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη βράβευση των αθλητών των τμημάτων σκι και snowboard της Αθλητικής Ένωσης Ωραιοκάστρου.
Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ομάδας Δημουλιάς Θεόδωρος, ο γραμματέας Καραϊδης Απόστολος, ο ταμίας Κριβετζής Αντώνιος,  ο πρόεδρος του ΔΑΣΩ Μπάτος Π. Αστέριος, καθώς επίσης ήταν μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου.
Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Ωραιοκάστρου Δημουλιάς Θεόδωρος, ο οποίος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την μεγάλη προσέλευση στην εκδήλωση, τους τρεις προπονητές των τμημάτων σκι και snowboard και όλους τους αθλητές για την μεγάλη πρόοδο που παρουσίασαν και τις επιδόσεις τους.
Τέλος ευχαρίστησε για την τιμητική συμμετοχή του Γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή σκι Bernard Gayraud, ο οποίος έκανε και τη βράβευση των αθλητών.
Ο Bernard Gayraud είναι συντονιστής τεχνικών εκπροσώπων της FIS για τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή και Επιθεωρητής πιστών.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Ωραιοκάστρου έδωσε ραντεβού για την επόμενη χειμερινή περίοδο.
Χορηγός του κρασιού που προσφέρθηκε στην εκδήλωση ήταν ο κ. Πετρίδης Γεώργιος από τους ορεινούς Αμπελώνες Τσοτυλίου.
            
 
Βραβεύθηκαν οι αθλητές:
Δημουλιάς Νίκος
Καλαντίδης Αργύρης
Κάτσιος  Ιάσων
Κιάκος Στέλιος 
Κιάκου Αυγή
 Κριβεντσης Ραφαήλ
Κιάκου Κωνσταντίνα
Μπάτου Μαρία
Κουτσιόπουλος Γιάννης
 Κουτσιόπουλος Πολυχρόνης
 Κυραντιάδης Δημήτρης
Σαχπελίδου Ελευθερία
Σαχπελίδου Μαρία
Σαχπελίδου Στεφανία
 Καραδημητρός Παναγιώτης
Καραδημητρου Λυδία
 Παπουνίδου Σοφία
 Παπουνίδης Δημήτρης
Πετρίδης Γιάννης
Σταματέλος Γιώργος

A' ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΠΡΩΤΟΣ ΦΙΝΑΛΙΣΤ Ο ΔΑΣΩ ΠΑΙΖΕΙ ΤΕΛΙΚΟ ΜΕ ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

20.30 την Τετάρτη 13/4/2011 στο Κονταξοπούλειο θα γίνει ο τελικός Α Κατηγορίας Βόλευ και ο ΔΑΣΩ θα αντιμετωπίσει την ΕΛΠΙΔΑ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ

Να 'στε όλοι εκεί να ενισχύσουμε την ομάδα μας


η Γυναικεία ομάδα αποτελείται από :





 
Προπονητής : Μανώλης Σκουλικάρης.  
Βοηθός Προπονητή : Κώστας Αγγουράς
 
Παίκτριες : πάνω σειρά : 
αρ.15 Μαριάνθη Κουτσοκώστα), 
αρ. 2 Κέλλη Σιούγκαρη ,  
αρ.1 Χριστίνα Βογιατζή, 
αρ. 4 Λίτσα Πατέλη,           
αρ. 11 Φωτεινή Τσιτσιγιά, 
αρ. 6 Αννα Μαρία Πατσιάνη,
αρ.10 Νάσια Μπαχτσεβάνη 
                 
κάτω σειρά : 
αρ. 9 Στέλλα Ζιγκόλη ,
αρ. 13 Μαρία Κοτέογλου , 
αρ. 5 Νίκη Μουντάκη ), 
αρ. 7 Ελλη Παπαγιαννάκη,                 
αρ. 18 Αθανασία Εζινέλη , 
αρ. 8 Βίκη Παντιά

Μια ανάσα πριν την άνοδό της στην Α2 Εθνική Κατηγορία είναι η γυναικεία ομάδα  του Δ. Α .Σ Ωραιοκάστρου η οποία κέρδισε με  3- 0 σετ τον Αίαντα Εύοσμου στον ημιτελικό. Η αντίπαλός της ομάδας μας, στον τελικό των play off είναι η Ελπίδα Αμπελοκήπων την οποία με μία νίκη, η ομάδα μας στέφετε πρωταθλήτρια στην ΕΠΕΣΘ και κερδίζει την άνοδό της  στην Α2 Εθνική Κατηγορία. Σε αυτό το σημείο θα πρέπει να τονίσουμε το αήττητο της ομάδας μας η οποία σε όλο το πρωτάθλημα δεν έχασε κανέναν αγώνα παρά μόνο 8 σετ σε 23 αγώνες.

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ VOLLEY BALL (ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ)


Ο νεοσύστατος Αθλητικός και Μορφωτικός Σύλλογος ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ δραστηριοποιείται στο άθλημα του volley από τον Οκτώβριο του 2010. O ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ μετά την αναγνώρισή του ως σωματείο με την απόφαση 6686/2011 του μονομελούς Πρωτοδικείου, συγκαλεί για την 15-4-2011 την 1η του Γενική Συνέλευση για την ανάδειξη Διοικητικού Συμβουλίου.
O ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ περιλαμβάνει 2 τμήματα, ένα αρχαρίων και ένα προχωρημένων με 30 και πλέον αθλήτριες. Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ για το πρώτο έτος λειτουργίας του έχει συμμετάσχει χωρίς καμιά ήττα σε 11 φιλικούς αγώνες παγκορασίδων και κορασίδων και σε ένα τουρνουά παγκορασίδων. Το χειμώνα που πέρασε διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία και εκδρομή στα χιόνια, και προγραμματίζει μέσα στην άνοιξη και άλλες εξορμήσεις.
Ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ προσκαλεί όσες μαθήτριες αλλά και μαθητές επιθυμούν να γνωρίσουν από κοντά το βόλεϊ και να αθληθούν μαζί με τις αθλήτριές μας, να προσέλθουν στο Δημοτικό Στάδιο του Δρυμού «Παναγιώτης Νέτσικας» τις ώρες των προπονήσεων, χωρίς οικονομική επιβάρυνση καθώς διανύουμε  την τελευταία περίοδο της σεζόν.
Οι προπονήσεις πραγματοποιούνται -στο Δημοτικό Στάδιο του Δρυμού «Παναγιώτης Νέτσικας»- κάθε Δευτέρα από τις 14.30-16.00 για τις προχωρημένες και 15.30- 17.00 για τις αρχάριες, κάθε Πέμπτη 17.00-18.30 και για τα δυο τμήματα μαζί και κάθε Παρασκευή 19.30-21.00. 


ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ:
6948537204, κ. Παναγιώτης Πυργιώτης, προπονητής                                     
6982773909 κ. Μιχάλης Ρουμελιώτης, μέλος της Προσ. Διοικ. Επιτροπής
6981188458, κ. Αθανασία Τιβικέλη, μέλος της Προσ. Διοικ. Επιτροπής   

Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ: 2 ακόμη νικηφόροι φιλικοί αγώνες!‏

  ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ: 2 ακόμη φιλικοί αγώνες!
Δύο ακόμη φιλικούς αγώνες έδωσε το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, το τμήμα κορασίδων του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ ΜΥΓΔΟΝΙΑΣ και στους δύο με νικηφόρο αποτέλεσμα!
Το Σάββατο 2-4-2011, με τον ΠΡΩΤΕΑ, ο αγώνας έληξε 1-2 υπέρ του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ.
Κυριακή 3-4-2011, με τον ΚΕΡΑΥΝΟ ΑΓΙΟΥ ΠΑΥΛΟΥ, μέσα στην έδρα του ο ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΣ κέρδισε 3-0.
Στην 1η φωτογραφία διακρίνουμε την ομάδα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ και του Πρωτέα,  


στη 2η την ομάδα του ΔΗΜΟΚΡΙΤΟΥ και του Κεραυνού Αγίου Παύλου.

ΑΡΗΣ ΚΑΒΑΛΑΡΙΟΥ – ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ 1-1

«Έχει μέταλλιο»
 
Το Σαββάτο το μεσημέρι διεξήχθη το ντέρμπι του ομίλου στο γήπεδο του Καβαλαρίου ανάμεσα στον τοπικό Άρη Καβαλαρίου και τον Κεραυνό Ωραιοκάστρου. Οι δύο ομάδες ήθελαν την νίκη για μπορέσουν να διατηρηθούν ψηλά στον πίνακα της βαθμολογίας και να διεκδικήσουν μέχρι τέλους τις πιθανότητες κατάληψης της δεύτερης προνομιούχο θέσης. Το παιχνίδι έληξε ισόπαλο 1-1 με τις δύο ομάδες να μην μπορούν να εκμεταλλευτούν το πλεονέκτημα το οποίο θα στους έδινε μια πιθανή τους νίκη. Το παιχνίδι ξεκίνησε κάπως νευρικά και από τις δύο ομάδες καθώς πρώτο τους μέλημα ήταν να μην δεχθούν κάποιο τέρμα και προσπάθησαν με αντεπιθέσεις να φτάσουν σε κάποιο τέρμα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο τελειώματα του πρώτου μέρους με τους φιλοξενούμενους να κάνουν ένα καλύτερο δεύτερο ημίχρονο και να καταφέρνουν να ισοφαρίζουν στα τελειώματα του παιχνιδιού.

Α’ Ημίχρονο:

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες πρόσεξαν ιδιαίτερα τα νώτα τους καθώς δεν ήθελαν να δεχθούν κάποιο τέρμα από πολύ νωρίς στο παιχνίδι. Όσο περνούσε η ώρα οι δυο ομάδες άρχισαν να δημιουργούν κάποιες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες κυρίως από αντεπιθέσεις. Στο 4’ λεπτό οι φιλοξενούμενοι εκτέλεσαν ένα κόρνερ με τον Στέλλιο Λαυτσίδη αλλά ο τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων Βαγγέλης Καζαντζής βγήκε και έδιωξε την μπάλα με γροθιές μακριά από την εστία του. Η πρώτη καλή ευκαιρία ανήκε στου φιλοξενούμενους στο 8’ λεπτό με το Μιχάλη Ριζόπουλο να εκτελεί ένα φάουλ από πλάγια θέση φέρνοντας την μπάλα στην μεγάλη περιοχή του Άρη Καβαλαρίου με τον Λευτέρη Μουμτζίδη να παίρνει την κεφαλιά αλλά εκείνη πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι καταλήγοντας άουτ. Στο 18’ λεπτό ανάλογη φάση με αυτήν την πρώτη ευκαιρία του Κεραυνού Ωραιοκάστρου είχαν και πάλι οι φιλοξενούμενοι με διαφορετικό πρωταγωνιστή αυτή τη φορά στο τελείωμα της φάσης. Πιο συγκεκριμένα ο Ριζόπουλος εκτέλεσε και πάλι ένα φάουλ με τον Χαράλαμπο Παυλίδη να πιάνει την κεφαλιά αλλά αυτή είχε την ίδια κατάληξη με αυτήν που είχε και του Μουμτζίδη στο 8’ λεπτό. Από εκείνο το σημείο και μετά οι δύο ομάδες έκλεισαν του ς διαδρόμους προς την εστία τους και πρωταγωνιστικό ρόλο πήρε το άγχος και η νευρικότητα των παικτών των δύο ομάδων. Οι παίκτες του Άρη Καβαλαρίου άνοιξαν το σκορ στο 43’ λεπτό με τον Λαυτσίδη να πιάνει ένα εκπληκτικό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή ύστερα από την ολιγωρία των αμυντικών του Κεραυνού να απομακρύνουν την μπάλα από την εστία τους στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Καζαντζή και παρά την πολύ καλή εκτίναξη του εκείνη κατέληξε στα δίχτυα της εστίας του. Το πρώτο ημίχρονο έληξε με τους γηπεδούχους να είναι μπροστά στο σκορ καθώς το λεπτό στο οποίο προηγήθηκαν δεν άφησαν κανένα περιθώριο στο να αντιδράσουν οι φιλοξενούμενοι.

Β’ Ημίχρονο :

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Άρη Καβαλαρίου οπισθοχωρούν θέλοντας να διαφυλάξουν το υπέρ τους σκορ δίνοντας χώρο και γήπεδο στους γηπεδούχους. Οι παίκτες του Κεραυνού Ωραιοκάστρου το εκμεταλλεύτηκαν δημιουργώντας την μία ευκαιρία πίσω από την άλλην. Στο 59’ λεπτό και μετά από μια πολύ καλή μπαλιά του Ριζόπουλου πίσω από το κέντρο προς τον Χαράλαμπο Παυλίδη, τον έβγαλε μόνο του με τον αντίπαλο τερματοφύλακα, εκείνος πήρε την μπάλα και μέτρα στο γήπεδο αλλά λίγο πριν πατήσει την μεγάλη περιοχή του Καβαλαρίου ο αμυντικός των γηπεδούχων πρόλαβε και τον ανέκοψε με τάκλιν από πίσω με την υποψία φάουλ το οποίο θα επέφερε και την αποβολή του αμυντικού των γηπεδούχων καθώς ήταν ο τελευταίος παίκτης αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι κανονικά. Οι παίκτες του Κεραυνού Ωραιοκάστρου πίεζαν για να φτάσουν όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην ισοφάριση. Στο 74’ λεπτό ο διαιτητής της αναμέτρησης έκλεισε τα μάτια σε ένα καταφανέστατο πέναλτι στους φιλοξενούμενος και πιο συγκεκριμένα επάνω στον Τολιάνο Μπεκιράι όταν αυτός κατέβασε την μπάλα από ψηλά με τον αμυντικό τον γηπεδούχων να τον γκρεμίζει κυριολεκτικά από πίσω αλλά ο διαιτητής έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι με αποτέλεσμα να προκαλέσει τις αντιδράσεις των φιλοξενούμενων με το παιχνίδι να διακόπτεται για περίπου πέντε λεπτά και την αποβολή του προπονητή του Κεραυνού Ωραιοκάστρου Σάββα Κοτσέρογλου. Στο 85’ λεπτό ήταν η σειρά των παικτών του Άρη Καβαλαρίου να δημιουργήσουν μια πολύ καλή ευκαιρία όταν ο Λαυτσίδης μπήκε από τα πλάγια και σούταρε με δύναμη θέλοντας να παραβιάσει την εστία του Καζαντζή αλλά ο τελευταίος έδιωξε την μπάλα σε κόρνερ. Οι παίκτες του Κεραυνού Ωραιοκάστρου απέδειξαν για ακόμη ένα παιχνίδι που έμειναν πίσω στο σκορ ότι δεν παρατάνε τα παιχνίδια και ότι τα παλεύουν μέχρι τέλους. Στο 93’ λεπτό του παιχνιδιού ο Χ΄΄αγοράκης ισοφάρισε το παιχνίδι με κοντινό πλασέ και ύστερα από την αδράνεια των αμυντικών του Καβαλαρίου να απομακρύνουν την μπάλα από την εστία τους. Το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή βρήκε τις δυο ομάδες ισόπαλες με τους μεν γηπεδούχους να είναι απογοητευμένοι λόγω του ότι δεν κατάφεραν να κρατήσουν την νίκη και με τους δε φιλοξενούμενους να έχουν έντονα παράπονα από τον διαιτητή της αναμέτρησης. Η συνέχεια αναμένεται ενδιαφέρουσα όσο αναφορά για την κατάληψη της δεύτερης προνομιούχο θέσης καθώς την διεκδικούν τρείς ομάδες με τις ίδιες πιθανότητες. Οι τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος αναμένονται ενδιαφέρουσες καθώς θα κρίνουν πολλά και για τις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ ανόδου.

ΠΛΑΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ



Γράφει ο Βαγγέλης Καζαντζής
 

Κυριακή 3 Απριλίου 2011

Φεύγει ο προπονητής Μπάσκετ του Κεραυνού

Το ΔΣ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Καραμιχάλη, προπονητή της ανδρικής ομάδας και υπεύθυνο των τμημάτων υποδομής μπάσκετ.  Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόουτς για τετράχρονη δημιουργική συνεργασία που είχαμε και να του ευχηθούμε καλή συνέχεια στην επαγγελματική του σταδιοδρομία και ό,τι καλύτερο στην προσωπική του ζωή. 


Για το ΔΣ
Σπύρος Κρουσταλάκης
Ειδικός γραμματέας

A' ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΠΡΩΤΟΣ ΦΙΝΑΛΙΣΤ Ο ΔΑΣΩ


Ο ΔΑΣ Ωραιοκάστρου νίκησε τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0 και προκρίθηκε αήττητος στον τελικό του πρωταθλήματος Α' Γυναικών με 3-0 νίκες.

A' ΓΥΝΑΙΚΩΝ: ΔΑΣΩ - ΕΛΠΙΔΑ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
Η Ελπίδα Αμπελοκήπων νίκησε τον Εαρινό 3-1 και συμπληρώνοντας τρεις νίκες επί του αντιπάλου της προκρίθηκε στον τελικό της Α' Γυναικών. Εκεί θα αντιμετωπίσει τον ΔΑΣ Ωραιοκάστρου, που προηγείται με 2-0 στις νίκες και έχει το πλεονέκτημα έδρας. Ο ΔΑΣΩ είχε αποκλείσει τον Αίαντα Ευόσμου με 3-0 νίκες.

Play Off

Ημιτελικός 1 - 4
μεταφορά
Play Off
ΔΑΣ Ωραιοκάστρου - Αίας Ευόσμου
3-0, 3-1
3-0
Ημιτελικός 2 - 3
μεταφορά
Play Off
Εαρινός - Ελπίς Αμπελοκήπων
3-2, 0-3
0-3, 1-3
Τελικός
μεταφορά
Play Off
ΔΑΣ Ωραιοκάστρου - Ελπίς Αμπελοκήπων
3-1, 3-0
.


Βαθμολογία Κανονικής Περιόδου

Α' κατηγορία γυναικών Ε.ΠΕ.Σ.Θ. 2010-2011
αα
Ομάδα
Αγ
Ν
Η
Σετ
Β
1.
ΔΑΣ Ωραιοκάστρου
22
22
0
66-8
65
2.
Εαρινός
22
17
5
55-22
49
3.
Ελπίς Αμπελοκήπων
22
16
6
53-26
48
4.
Αίας Ευόσμου
22
15
7
50-31
44
5.
ΒΑΟ
22
15
7
50-27
44
6.
ΑΣΚ Λαγκαδάς
22
14
8
48-37
37
7.
ΜΕΝΤ
22
8
14
29-48
25
8.
Αριστοτέλης Επανομής
22
7
15
33-51
22
9.
Μέγας Αλέξανδρος
22
6
16
29-51
21
10.
Γαλαξίας
22
6
16
28-54
19
11.
ΑΟΔ Θερμαϊκού
22
5
17
29-52
19
12.
Παναθλητικός Συκεών
22
1
21
5-64
3
_________________________________________________
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΜΙΝΙ ΒΟΛΕΪ
Συνεχίζοντας τον πετυχημένο θεσμό των Περιφερειακών Τουρνουά Μίνι Βόλεϊ, η ΕΠΕΣΘ πρόκειται να συνεχίσει τον θεσμό και την περίοδο των σχολικών διακοπών του Πάσχα. Για τον λόγο αυτό, καλούνται όσα σωματεία ενδιαφέρονται να διοργανώσουν κάποιο τουρνουά, να το δηλώσουν εγγράφως στην ΕΠΕΣΘ (με τις ημερομηνίες που προτείνουν), ώστε να γίνει έγκαιρα ο προγραμματισμός της διοργάνωσης.