Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΩ (ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΜΠΑΣΚΕΤ)

Με νίκες συνέχισαν τις υποχρεώσεις τους στα πρωταθλήματα της Ε.ΚΑ.Σ.Θ. η αντρική και η εφηβική ομάδα μπάσκετ του Δ.Α.Σ.Ω.. Ο αγώνας του παιδικού απέναντι στην Αναγέννηση Φλόγας ανεβλήθη καθώς δεν προσήλθε ο δεύτερος διαιτητής.
Η αντρική ομάδα κέρδισε με 78-68 την Ολυμπιάδα Άνω Πόλης πετυχαίνοντας τη δεύτερη νίκη της σε ισάριθμους αγώνες. Ο Δ.Α.Σ.Ω. είχε το προβάδισμα στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και έφτασε τη διαφορά μέχρι και τους 23 πόντους.
Οι πόντοι του Δ.Α.Σ.Ω: Θωμαΐδης, Σουγάρης 4, Ντόντης, Σεραφεντίν 1, Ναλμπάντης 25(4), Σπύρου, Συμεωνίδης 5, Αβραμίδης 8, Κουρουπάκης 1, Λιβέρης, Μποσταντζίδης 34, Καραντάκης.

Η εφηβική ομάδα σημείωσε μία πολύ σημαντική νίκη για τη μάχη που δίνει για την πρόκριση της στην επόμενη φάση καθώς επικράτησε με 60-53 του I.C.B.S.. Το παιχνίδι ήταν συναρπαστικό καθώς οι δύο ομάδες συμβάδιζαν στο σκορ σε όλη τη διάρκεια του αγώνα. Στα τελευταία λεπτά όμως με ένα μικρό σερί ο Δ.Α.Σ.Ω κατάφερε να ξεφύγει και να φτάσει στην πολύ σημαντική νίκη.
Οι πόντοι του Δ.Α.Σ.Ω.: Χατζηκωνσταντίνου 16, Τανταλίδης, Ντόντης 16, Ελευθεριάδης, Χαλεπλής 7, Σπύρου 17, Κοκκινομάγουλος, Τζίκας 2, Τριανταφυλλίδης, Θωμαΐδης 2.

Δεν υπάρχουν σχόλια: