Τρίτη 25 Οκτωβρίου 2011

ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΩ

 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΑΣΩ 
 
ΠΑΙΔΙΚΟ( Xαλιαμπάλιας Ζ): άνετη νίκη επί της Δόξας Ελπίδας σημείωσαν οι παίδες του ΔΑΣΩ με σκορ 6-1 . ΔΑΣΩ: Γραβάνης, Κοτσικάρης, Παπαδόπουλος Γιάννης, Παπαδόπουλος Γιώργος, Νεστορίδης, Γεωργιάδης, Κόιος, Βασιλάκης, Τεζαψίδης.
 
ΠΡΟΠΑΙΔΙΚΟ(Κόκουλας Κ):Ξεκίνημα με το δεξί για την ομάδα προπαίδων του ΔΑΣΩ στο πρωτάθλημα για τον όγδοο όμιλο της ΕΠΣΜ εναντίον του Ελευθεριακού πιάνοντας πολύ καλή απόδοση σε όλη τη διάρκεια του αγώνα κατακτώντας την πρώτη της επίσημη νίκη για φέτος με τελικό σκορ 4-2.
ΔΑΣΩ: Ζαφειρίδης, Κάλφας, Νικολαίδης, Καρανδρέας, Χ''παρασκευάς, Μπουκλής, Πανέλης, Βασιλείου, Ντεμίρι, Γάβρης, Γραβάνης, Κοτσικάρης. 
 
ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2001 (Κόκουλας Κ): Παιχνίδι που δεν αντέχει σε κριτική για τους τζούνιορς 2001 του ΔΑΣΩ  που πέτυχαν την τέταρτη συνεχόμενη νίκη της για φέτος επικρατώντας με σκορ 11-0 της ομάδας του Ασβεστοχωρίου.    ΔΑΣΩ: Αγγέλου, Ψάλτης, Γυλλός, Παπαδημητρίου,Πίβατς, Κακαβέλας, Πολίτης, Φουντούκας, Ναλμπαντίδης,Παπαδόπουλος Α., Παπαδόπουλος Δ, Ματζιέρης, Μπαράκος.
 
ΤΖΟΥΝΙΟΡ 2002(Χαλιαμπάλιας Ζ): Σε ντέρμπι εξελίχθηκε ο αγώνας των τζούνιορ 2002 του ΔΑΣΩ εναντίον του Α.Ο.Αμπελοκήπων με φυσιολογικό επακόλουθο το ισόπαλο 2-2.                                     ΔΑΣΩ: Πετρίδης, Κόκκαλης, Πολυχρονίδης, Κράστα, Καραγιάννης, Δαμιανίδης, Καπετάνιος Ε., Καπετάνιος Β., Νεοκοσμίδης, Ποιράζης. 
 
ΠΡΟΤΖΟΥΝΙΟΡ(Χαλιαμπάλιας Ζ): Συναρπαστικο παιχνίδι εναντίον του Προμηθέα για τους προτζούνιορ του ΔΑΣΩ με τον αγώνα να κρίνεται στα τελευταία λεπτά με 3-2 υπέρ της ομάδας μας.                                             
ΔΑΣΩ: Σελβίδης, Αγγίδης, Ανθόπουλος, Γεωργιάδης,Κυριακίδης, Κακαβέλας, Κοκολινάκης, Πάγιος, Παπαιωάννου, Παπαφιλίππου, Συμεωνίδης,Τούνης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: