Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

Εκδήλωση για την έναρξη των τμημάτων γυμναστικής προπαιδείας της "ΝΙΚΗΣ" με τον Δημοσθένη Ταμπάκο


ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ – ΤΜΗΜΑ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΙΔΕΙΑΣ

Μέσα σε μια όμορφη και συγκινητική ατμόσφαιρα στο Πολιτιστικό Κέντρο ‘ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ’ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την έναρξη των τμημάτων γυμναστικής προπαιδείας που θα λειτουργήσουν φέτος στη ΝΙΚΗ, με την πολύτιμη καθοδήγηση του ΟΛΥΜΠΙΟΝΙΚΗ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΤΑΜΠΑΚΟΥ.
Κατά τη διάρκεια της παρουσίαση του νέου τμήματος της ΝΙΚΗΣ, προβλήθηκε ένα βίντεο με όλες τις μεγάλες επιτυχίες του Δημοσθένη Ταμπάκου, ο οποίος στο παρελθόν έκανε πολλές φορές περήφανους εμάς τους Έλληνες. Ο γνωστός Ολυμπιονίκης, στη συνέχεια μίλησε στους γονείς για την σημασία του αθλητισμού, έτσι όπως τον βίωσε και συνεχίζει να τον βιώνει ο ίδιος και ευχήθηκε μια καλή αθλητική χρονιά σε όλα τα παιδιά. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί γονείς με τα παιδιά τους, οι γονείς και ο προπονητής του Δημοσθένη Ταμπάκου, κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΙΩΑΚΕΙΜΙΔΗΣ.

Από τον Δήμο Ωραιοκάστρου παρευρέθησαν οι Χαράλαμπος Παπακώστας υπεύθυνος αθλητισμού, Γώγος Στυλιανός αντιπρόεδρος της δημοτικής κοινότητας και μέλος του Δ.Σ. και η δημοτική σύμβουλος Δάφνη Δεληπάλα. Από το Δ.Σ ο πρόεδρος Στέργιος Τίκας και τα μέλη Παύλος Ζητάκης και η κυρία Τάνια Μπουγιουκλή.
Φέτος, η ΝΙΚΗ ΝΕΟΧΩΡΟΥΔΑΣ έχει θέσει ως στόχο την ολοένα και μεγαλύτερη συμμετοχή περισσότερων παιδιών στον αθλητισμό. Προπονήτρια του συλλόγου είναι η ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΙΔΟΥ, η οποία έχει πολυετή πείρα ως πρωταθλήτρια Ελλάδος στην ενόργανη γυμναστική και με μεγάλες συμμετοχές και διακρίσεις σε ευρωπαϊκά και παγκόσμια πρωταθλήματα, αλλά και με συμμετοχή σε Ολυμπιακούς αγώνες.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗΣ ΤΑΜΠΑΚΟΣ: «ΠΑΡΩΝ Σ’ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ»
Ο Δημοσθένης Ταμπάκος, μίλησε για την παρουσία του σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται στη Νίκη, αναφέροντας τα εξής «Υπηρέτησα και συνεχίζω να υπηρετώ τον αθλητισμό για 27 ολόκληρα χρόνια.
Πιστεύω στις αξίες του αθλητισμού ως κοινωνικό αγαθό και παιδεία. Για αυτό το λόγο, υποστηρίζω οποιαδήποτε προσπάθεια προάγει τις παραπάνω αξίες.
Έτσι, βρίσκομαι κοντά στη Νίκη Νεοχωρούδας, για να συμβάλλω όσο μπορώ στην δημιουργία του τμήματος γυμναστικής στις μικρές ηλικίες και δηλώνω παρών σε αυτή την προσπάθεια ,θα κάνω ότι μπορώ και σε συνεργασία με την καταξιωμένη αθλήτρια Κατερίνα Χριστοφορίδου, πιστεύω ότι θα πάνε όλα καλά».

Ευχαριστούμε τους χορηγούς της εκδήλωσης :
ΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΕΙΟ "ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΙΟΥ" και τον φίλο
ΔΗΜΗΤΡΗ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ
την Ψαροταβέρνα ΚΑΡΝΑΓΙΟ και ιδιαίτερα τον κ. ΤΑΣΟτους φίλους ΑΝΝΑ-ΡΙΤΑ ΝΤΑΛ ΓΚΑΛ και τον Κ. ΣΠΥΡΑΚΗ

Με εκτίμηση,

To διοικητικό Συμβούλιο της Νίκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: