Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2011

2η Ημερίδα Επίδειξης Συγχρονισμένης και κλασσικής κολύμβησης στο κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου


ΔΗΜΟΣ ΩΡΑΙΟΚΑΣΤΡΟΥ
ΔΗ.Κ.Ε.Ω.
Γραφείο αθλητισμού

Η 2η ημερίδα επίδειξης συγχρονισμένης και κλασσικής κολύμβησης έλαβε χώρα στο δημοτικό κολυμβητήριο Ωραιοκάστρου την Κυριακή 11 Σεπτεμβρίου. Η εκδήλωση που ήταν μία συνδιοργάνωση του γραφείου αθλητισμού και της Πρότυπης Κολυμβητικής Ακαδημίας Ωραιοκάστρου είχε σαν στόχο να παρουσιάσουν οι μικροί κολυμβητές όλα όσα έμαθαν τη σεζόν που μας πέρασε αλλά και να προτρέψουν τους μικρότερους να έρθουν κοντά στο άθλημα της κολύμβησης.Το κομμάτι των επιδείξεων άνοιξε η ομάδα συγχρονισμένης κολύμβησης του Γ.Σ. Ηρακλής, η οποία παρουσίασε εντυπωσιακά ντουέτα, σόλο, και ομαδικά. Ταυτόχρονα επίδειξη χορευτών εκτός πισίνας που παρουσιάστηκε για πρώτη φόρα στο κολυμβητήριο μας. Στη συνέχεια 7 πρωταθλητές Ελλάδος ο Παντής Παντελής και η Παντή Ελισάβετ (αθλητές της ΧΑΝΘ), ο Σαχπαζίδης Αναστάσιος (γυμναστικός σύλλογος του Ηρακλή), Χριστοδούλου Φίλιππος και Χριστοδούλου Ιάσωνας (αθλητές της ΧΑΝΘ), Ασλανίδης Αλέξανδρος (αθλητικός σύλλογος του Άρη), Κωτίδης Αλέξανδρος (γυμναστικός σύλλογος του Ηρακλή) οι οποίοι και οι 7 είναι κάτοικοι Ωραιοκάστρου. Κολύμπησαν από 50μ ελεύθερο και από 50μ στο στυλ τους, επιδεικνύοντας την απόλυτη τεχνική κολύμβησης. Σειρά είχαν οι δικοί μας κολυμβητές γεννημένα από το 2006 έως 1995 αθλητές των τμημάτων εκμάθησης του δήμου Ωραιοκάστρου και της Πρότυπης Κολυμβητικής Ακαδημίας Ωραιοκάστρου. Τα αγωνίσματα που παρακολουθήσαμε είναι ελεύθερο, ύπτιο, πρόσθιο, πεταλούδα.

Περίπου 200 παιδιά κολύμπησαν το αγαπημένο τους στυλ σε μία κούρσα περισσότερο επιδεικτικού παρά ανταγωνιστικού χαρακτήρα και πάνω από 400 θεατές χειροκρότησαν την προσπάθειά τους αυτή.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με απονομές διπλωμάτων και μεταλλίων, σε όλους τους συμμετέχοντες των επιδείξεων. Τις απονομές έκανε ο υπεύθυνος αθλητισμού και αντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε. Ωραιοκάστρου κ. Παπακώστας Χαράλαμπος, ο Πολυχρονίδης Αναστάσιος αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, ο Τσακαλίδης Θεόδωρος πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ωραιοκάστρου και Γώγος Στέλιος αντιπρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Ωραιοκάστρου και η τοπική σύμβουλος Κοντονάσιου Ζωή.

Aντιπρόεδρος της ΔΗ.Κ.Ε. Ωραιοκάστρου
Παπακώστας Χαράλαμπος

Αναρτήθηκε:
http://www.xronews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=883:2-&catid=10:sports&Itemid=15

Δεν υπάρχουν σχόλια: