Σάββατο 18 Ιουνίου 2011

Εκδήλωση της ΔΟΞΑΣ ΔΡΥΜΟΥ με επίσημο καλεσμένο τον Φάνη Κατεργιαννάκη




Γιορτή παιδικών τμημάτων της ΔΟΞΑΣ ΔΡΥΜΟΥ
Το διασκέδασαν μικροί και μεγάλοι, υπό τους ήχους δυνατής μουσικής, με τον καιρό σύμμαχο, με ένα πλούσιο σε εδέσματα μπουφέ με άφθονη κρύα μπύρα για τους γονείς και χυμούς για τα παιδιά, αλλά και με… αμέτρητα παγωτά στη γιορτή που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Δόξας Δρυμού στο Γήπεδο Δημήτρης Σαμαράς  περιοχή Τσούκες την Παρασκευή 17 Ιουνίου, με την ευκαιρία της λήξης της αγωνιστικής χρονιάς και επίσημο καλεσμένο τον χρυσό τερματοφύλακα του euro 2004 Φάνη Κατεργιαννάκη .

Θεσμός ο αγώνας μικρών και μεγάλων
Γονείς και παιδιά δημιούργησαν ομάδες και αγωνίστηκαν μαζί, με τη διαδικασία να αρέσει σε όλους και να θεωρείται σίγουρο ότι θα γίνει θεσμός. Την παράσταση έκλεψε η ομάδα των μαμάδων που αγωνίστηκαν αντιμέτωπες των παιδιών τους.

Απονομή αναμνηστικών διπλωμάτων και μεταλλίων
Στο περιθώριο των αγώνων, πραγματοποιήθηκε και η απονομή των αναμνηστικών διπλωμάτων και μεταλλίων από τον τερματοφύλακα που τίμησε την φανέλα της εθνικής και αγωνίστηκε σε Άρη ,Ηρακλή , Ολυμπιακό , Καβάλα και στην Ιταλική Κάλιαρι στους μικρούς αθλητές της Ακαδημίας, επιβραβεύοντάς τους για τη διάθεση και την αφοσίωση που επέδειξαν σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς.

Το κερασάκι στην τούρτα ήταν τα βεγγαλικά που χρωμάτισαν υπέροχα τον ουρανό πάνω από τις εγκαταστάσεις που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση .

Προπονητές και αθλητές αντάλλαξαν ευχές για καλές διακοπές και καλό καλοκαίρι και έδωσαν ραντεβού το απόγευμα της Τετάρτης 1 Σεπτεμβρίου για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Γράφει ο Κώστας Μελετίου

Δεν υπάρχουν σχόλια: