Δευτέρα 11 Απριλίου 2011

Εκδήλωση σκι και snowboard της Αθλητικής Ένωσης Ωραιοκάστρου-Βραβευση Αθλητων

Στις 23/03/2011 στο κτίριο ΄΄Παύλος Μελάς’’ στο Παλαιόκαστρο πραγματοποιήθηκε εκδήλωση για τη βράβευση των αθλητών των τμημάτων σκι και snowboard της Αθλητικής Ένωσης Ωραιοκάστρου.
Στην εκδήλωση αυτή παραβρέθηκαν ο πρόεδρος της ομάδας Δημουλιάς Θεόδωρος, ο γραμματέας Καραϊδης Απόστολος, ο ταμίας Κριβετζής Αντώνιος,  ο πρόεδρος του ΔΑΣΩ Μπάτος Π. Αστέριος, καθώς επίσης ήταν μεγάλη η συμμετοχή του κόσμου.
Την εκδήλωση άνοιξε με ομιλία ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Ωραιοκάστρου Δημουλιάς Θεόδωρος, ο οποίος ευχαρίστησε όλο τον κόσμο για την μεγάλη προσέλευση στην εκδήλωση, τους τρεις προπονητές των τμημάτων σκι και snowboard και όλους τους αθλητές για την μεγάλη πρόοδο που παρουσίασαν και τις επιδόσεις τους.
Τέλος ευχαρίστησε για την τιμητική συμμετοχή του Γάλλου παγκόσμιου πρωταθλητή σκι Bernard Gayraud, ο οποίος έκανε και τη βράβευση των αθλητών.
Ο Bernard Gayraud είναι συντονιστής τεχνικών εκπροσώπων της FIS για τα Βαλκάνια και τη Μέση Ανατολή και Επιθεωρητής πιστών.
Μετά το τέλος της εκδήλωσης ο πρόεδρος της Αθλητικής Ένωσης Ωραιοκάστρου έδωσε ραντεβού για την επόμενη χειμερινή περίοδο.
Χορηγός του κρασιού που προσφέρθηκε στην εκδήλωση ήταν ο κ. Πετρίδης Γεώργιος από τους ορεινούς Αμπελώνες Τσοτυλίου.
            
 
Βραβεύθηκαν οι αθλητές:
Δημουλιάς Νίκος
Καλαντίδης Αργύρης
Κάτσιος  Ιάσων
Κιάκος Στέλιος 
Κιάκου Αυγή
 Κριβεντσης Ραφαήλ
Κιάκου Κωνσταντίνα
Μπάτου Μαρία
Κουτσιόπουλος Γιάννης
 Κουτσιόπουλος Πολυχρόνης
 Κυραντιάδης Δημήτρης
Σαχπελίδου Ελευθερία
Σαχπελίδου Μαρία
Σαχπελίδου Στεφανία
 Καραδημητρός Παναγιώτης
Καραδημητρου Λυδία
 Παπουνίδου Σοφία
 Παπουνίδης Δημήτρης
Πετρίδης Γιάννης
Σταματέλος Γιώργος

Δεν υπάρχουν σχόλια: