Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Γιορτή για την άνοδο της γυναικείας ομάδας βόλεϊ στην Α2 κατηγορία, πραγματοποίησε η Δ.Α.Σ.Ωραιοκάστρου χθες βράδυ στo καφέ- bar Focus.

Το πάρτυ ξεκίνησε μετά τις 10 το βράδυ, όταν ομάδα, παράγοντες και φίλοι του συλλόγου συγκεντρώθηκαν για να διασκεδάσουν την κατάκτηση του κυπέλλου.


Την βραδιά άνοιξε ο Πρόεδρος του ΔΑΣΩ Αστέριος Μπάτος όπου ευχαρίστησε τα κορίτσια και τον προπονητή της ομάδας για την μεγάλη επιτυχία που χάρισαν στο Ωραιόκαστρο. Ο κ. Μπάτος δήλωσε στο "Χ": «Η ομάδα μας έκανε ένα μεγάλο άλμα. Συγχαρητήρια στα κορίτσια για αυτή τους την προσπάθεια. Στόχος της διοίκησης ήταν μέχρι το τέλος της 3ετίας να καταφέρουμε να ανεβάσουμε την ομάδα κατηγορία. Προς μεγάλη μας χαρά αυτό έγινε μόλις στον 1ο χρόνο και είμαστε πολύ περήφανοι για αυτό. Τώρα πρέπει να καταφέρουμε να παραμείνουμε στην κατηγορία. Το γήπεδο ήταν κατάμεστο από τους φίλαθλους του Ωραιοκάστρου, το οποίο ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα μας». Τέλος ο κ. Μπάτος ήθελε να ευχαριστήσει τον ιδιοκτήτη του καφέ- bar Focus, που διοργάνωσε αφιλοκερδώς αυτή τη γιορτή. Η βραδιά κυλούσε υπέροχα με τα κορίτσια της ομάδας να τραγουδούν karaoke, ενώ το κύπελλο είχε λάβει θέση στο τραπέζι της ομάδας.

Αρχηγός της ομάδας βόλεϊ είναι η Άννα- Μαρία Πατσάνη η οποία και μίλησε στο "Χ": « Η αλήθεια είναι πως το περίμενα το αποτέλεσμα, παραμείναμε σε 24 παιχνίδια αήττητες και ήμασταν σίγουρες. Παίξαμε καλά και είχαμε μια πολύ καλή προετοιμασία όλο αυτό το διάστημα. Ευχαριστούμε τον κόσμο του Ωραιοκάστρου που μας στήριξε. Στις 7 & 8 Μαΐου έχουμε το final four ευελπιστούμε να κατακτήσουμε και το κύπελλο και να κάνουμε το Double.»
Σύμφωνα με τον κ. Μπάτο η "ψυχή της ομάδας" είναι ο κ. Γιώτης Παπαδόπουλος, Γενικός Γραμματέας του ΔΑΣΩ και υπεύθυνος του Βόλεϊ. «Ήταν πιο ευτυχισμένη μέρα της ζωής μου», δήλωσε συγκινημένος ο κ. Παπαδόπουλος. Οι κοπέλες είναι πολύ συνεργάσιμες, αφοσοιωμένες και δεμένες. Ποτέ δεν δημιουργήθηκε κάποιο πρόβλημα και αυτό να ήταν το μυστικό της επιτυχίας. Έχουμε άξιο και τελειομανή προπονητή και τον ευχαριστούμε μέσα από την ψυχή μας. Θέλω να αφιερώσω το κύπελλο και το πρωτάθλημα "σε ορισμένους ανθρώπους"…»

Βέβαια όπως μας εξήγησε ο κ. Παπαδόπουλος, φέτος όλα τα τμήματα υποδομής (κορασίδες, παγκορασίδες) πραγματοποίησαν μια καταπληκτική πορεία.
Τέλος δεν θα μπορούσαμε να μην πάρουμε και μια δήλωση από τον πρωτεργάτη της ομάδας, τον προπονητή κ. Μανώλη Σκουλικιάρη. «Τα κορίτσια της ομάδας έχουν άψογο χαρακτήρα. Κατά τη διάρκεια του αγώνα η ομάδα είχε άγχος, με αποτέλεσμα να μην έχουμε ρυθμό. Ωστόσο, παίξαμε καλύτερο βόλεϊ και τελικά καταφέραμε το πολυπόθητο αποτέλεσμα.»

Η βραδιά συνεχίστηκε με πολύ χορό και τραγούδι μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ανυπομονούμε λοιπόν να ξαναγιορτάσουμε όλοι μαζί και το double. Τους το ευχόμαστε ολόψυχα.

Δημοσιεύτηκε από την εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ
http://www.xronews.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=539:-2-&catid=10:sports&Itemid=15

Δεν υπάρχουν σχόλια: