Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Νίκες για τα τμήματα υποδομής μπάσκετ του Κεραυνού Ωραιοκάστρου


Τα τμήματα μπάσκετ του προπαιδικού και μίνι αγοριών του Ομίλου μας, σημείωσαν εκτός έδρας νίκες το Σαββατοκύριακο και συνέχισαν την καλή τους παρουσία στο πρωτάθλημα.
Πιο συγκεκριμένα, το τμήμα του προπαιδικού αγωνίστηκε το Σάββατο στην Ασπροβάλτα απέναντι  στον τοπικό Αγ Γεώργιο.  Το τελικό σκορ της αναμέτρησης ήταν 33-54:
Δεκάλεπτα: 9-12, 15-29, 21-42, 33-54
Την ομάδα αποτελούσαν οι: Αδαμόπουλος, Χριστοφή, Αυγέρος, Θεοδωρίδης, Ποντικάκης, Λουδοβάρης, Γαϊτανίδης, Κύργιας, Χαντές, Χατζής (προπονητής Γιώργος Παντελίδης)
Την Κυριακή η ομάδα μίνι αγοριών αντιμετώπισε την αντίστοιχη του Ασβεστοχωρίου, στο Ασβεστοχώρι, και μετά από ένα παιχνίδι γεμάτο πάθος νίκησε με σκορ 26-28:
Δεκάλεπτα: 4-6, 9-10, 17-22, 26-28
Την ομάδα αποτελούσαν οι: Κρουσταλάκης, Χατζής, Στρέζος, Σαργιανίδης, Πατσιαβούρας, Καρράς, Καμπουρίδης, Πάγιος, Τσανταρίδης, Τζόρτζεβιτς, Βούλγαρης, Πατρώνας, Αφεντίδης (προπονητής Στέλιος Τσέλιος).
Ευχόμαστε οι αθλητές να συνεχίσουν με τον ίδιο ζήλο την προσπάθειά τους. Οι αγώνες συνεχίζονται το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο (λόγω του τριημέρου της 25ης Μαρτίου):
  • 2 Απριλίου, Κεραυνός - Δόξα Δρυμού (προπαιδικό)
  • 3 Απριλίου, Κεραυνός - Μαχητές Πεύκων (μίνι)
Σπύρος Κρουσταλάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια: