Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2010

Α.Σ. Μύγδονας

Ονομασία Συλλόγου: Αθλητικός Σύλλογος Μύγδονας - 2007
Ημερομηνία Ιδρύσεως: Την 20/5/2007 σύμφωνα με την υπ. Αριθμ. 18196/2007 απόφασης του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης.
Διοικητικό Συμβούλιο:
Πρόεδρος: Νίκας Ευθύμιος
Αντιπρόεδρος:Σίσκος Ευάγγελος
Γενικός Γραμματέας: Νίκας Ελευθέριος
Έφορος Διαχείρισης Υλικού: 1) Καρακώστας Γιάννης
2) Εδιρνέλης Γρηγόριος
Ταμίας: Χατζηευαγγέλου Κων/νος
Μέλος: Δασίλας Πασχάλης
Σκοπός: Σκοπός του Συλλόγου είναι η αθλητική ανάπτυξη των μελών αυτού, η ευρύτερη διάδοση των αθλημάτων στα οποία δραστηριοποιείται, η συμμετοχή των αθλητών του σε πάσης φύσεως αγώνες και η αθλητική διαπαιδαγώγηση των μελών του.
Δραστηριότητες: Για την επίτευξη του σκοπού στο καταστατικό προβλέπεται η διατήρηση και λειτουργία 21 αθλημάτων. Μέχρι τώρα έχει ενεργοποιηθεί το άθλημα του ζατρικίου (σκάκι). Έχουν εκδοθεί μέχρι τώρα 36 δελτία αθλητών από την ελληνική Σκακιστική Ομοσπονδία (Ε. Σ. Ο.) και από τα 3 τοπικά διαμερίσματα του Δήμου και αναμένεται η έκδοση άλλων 5.
Ο Σύλλογος από 13/6/2007 ανήκει στην Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Ν. Θεσσαλονίκης - Χαλκιδικής η οποία είναι ο υπεύθυνος φορέας για την διεξαγωγή του Πρωταθλήματος και Κυπέλου στους 2 Νομούς.
Ο Σύλλογος μετείχε στο Πρωτάθλημα τον μήνα Νοέμβριο του 2007. Για το Πρωτάθλημα του 2008 που διεξάγεται μήνα Μάρτιο, με ενέργειες του Δ. Σ. του Συλλόγου έγιναν 3 μεταγραφές από ομάδες Α και Β Εθνικής για ενίσχυση του Συλλόγου.
Επίσης ο Σύλλογος από 10 Οκτωβρίου του 2007 και σε συνεργασία με την Footballmania έχει αρχίσει μαθήματα τένις με σκοπό την ίδρυση στο μέλλον ομάδας τένις, άθλημα που προβλέπεται στα 21 αθλήματα του καταστατικού. Τα μαθήματα γίνονται στις εγκαταστάσεις της Footballmania στην Λητή Θεσσαλονίκης.
Τα υπόλοιπα αθλήματα εκτός του σκάκι και τένις είναι ποδόσφαιρο (ερασιτεχνικό), καλαθοσφαίριση, πετοσφαίριση, χειροσφαίριση (χαντμπολ), επιτραπέζιος αντισφαίριση (πιγκ πογκ), τοξοβολία, πυγμαχία, στίβος, ξιφασκία, κολύμβηση, πετοσφαίριση παραλίας (beach volley), ΤΑΕ - ΚΒΟΝ-ΝΤΟ, καράτε, άρση βαρών, ιππασία, σκοποβολή, ενόργανη γυμναστική, ρυθμική γυμναστική, κλασσικός χορός. 


Τηλέφωνα για επικοινωνία: 23940 72575 κιν. 6974012972 κ. Θεοδοσιάδη Θεοχάρη 6972134618 κ. Γκουντή Μαρία

Δεν υπάρχουν σχόλια: